Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
όχι ρε τύπε είστε όλοι οι "δυο τρεις εξαιρέσεις"![]()
![]()
![]()
Καλως και την κωλοτριχα τη βρωμερη...ΕΙπα κι εγω η ουρα του ΑΛεξ δεν θα ερθει.....
όχι ρε τύπε είστε όλοι οι "δυο τρεις εξαιρέσεις"![]()
![]()
![]()
σε μερικα πραγματα ναι,στα αλλα ενας κοινως μλκαςόχι ρε τύπε είστε όλοι οι "δυο τρεις εξαιρέσεις"![]()
![]()
![]()
Ουρά μου η Ροχαλα?Καλως και την κωλοτριχα τη βρωμερη...ΕΙπα κι εγω η ουρα του ΑΛεξ δεν θα ερθει.....![]()
Καλως και την κωλοτριχα τη βρωμερη...ΕΙπα κι εγω η ουρα του ΑΛεξ δεν θα ερθει.....![]()
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΚαλως και την κωλοτριχα τη βρωμερη...ΕΙπα κι εγω η ουρα του ΑΛεξ δεν θα ερθει.....![]()
ετσι σε θελωΚαλως και την κωλοτριχα τη βρωμερη...ΕΙπα κι εγω η ουρα του ΑΛεξ δεν θα ερθει.....![]()
Σκούπισε τον ιδρώτα που κύλισε στα γυαλάκια σου φλωράκι και άσε το μπινελίκι, δεν σου πάει![]()
Ουρά μου η Ροχαλα?
Α καλα...
ΑΠοφασισε πρωτα τι ειμαι....Γαμιολα του σαιτ η φλωρακι με γυαλια κ υστερα βρισε με.....![]()
μεγαλες στιγμες!!!!!!!!!Οκ το αναγνωριζω ηταν βαρυ αυτο....Κανεις δεν την θελει αυτην ουτε για κουραδα του....
ωωω τι σου ειπεΑποφάσισε να μάθεις ανάγνωση πρώτα και μετά ελα να μου την πείς μωρή λοβοτομή![]()
Οκ το αναγνωριζω ηταν βαρυ αυτο....Κανεις δεν την θελει αυτην ουτε για κουραδα του....
οχι τυπε αυτα ειναι για αλλες τιμημενες αδελφες του ελεους......γουσταρεις προσθετο τιτλο?
σε ξεφτιλισε ,αστο...Πότε θα γαμηθείς είπαμε? Όταν τελειώσει ηαφαίμαξηπερίοδος ?![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω κι άλλο ανέκδοτο να το πώ?![]()
Αποφάσισε να μάθεις ανάγνωση πρώτα και μετά ελα να μου την πείς μωρή λοβοτομή![]()
μπα,ουτε καν...Μπορεις κ καλυτερα......![]()
παιζει να μαθε ο μαυρος οτι τον βαζει συνεχεια στα ποστ του και τωρα να τον ξεκωλιαζει αγρια....Πού ειναι ο αχαχούχας να βαλει τον μαύρο που τρώει ποπκορν?
μπα,ουτε καν...
της τον εκοψες το βηχα...
Δυστυχως φιλε Αλεξ δεν ειναι για γελια και για διασκεδαση ολα ...... :SΠού ειναι ο αχαχούχας να βαλει τον μαύρο που τρώει ποπκορν?