gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
δεν μου δωσες το δωρο ακομα των χριστουγεννωνπολυ λασκα σ εχω μαλακοπιτουρα τωρα τελευταια...
δεν μου δωσες το δωρο ακομα των χριστουγεννωνπολυ λασκα σ εχω μαλακοπιτουρα τωρα τελευταια...
βισμα σαν και μενα χεχε
τεσπα εσυ ομως που εισουν πλουσιοπαιδο θα ξερεις που κυκλοφουν πιπινια ετω 18-22 με προικα![]()
εχεις παει στο χωριο τωρα?δεν μου δωσες το δωρο ακομα των χριστουγεννων![]()
δεν πειραζει συζητηση να γινεταιτυπε σορυ αν στο χαλασω αλλα πιπινια με προικα δε θα παραδοσουν σε τυπο που δεν ξερει που κυκλοφορουνε και ρωταει στη γυρα. μη σου πω οτι θα δυσκολευτεις και με τα ξεβρακωτα πιπινια
τυπε σορυ αν στο χαλασω αλλα πιπινια με προικα δε θα παραδοσουν σε τυπο που δεν ξερει που κυκλοφορουνε και ρωταει στη γυρα. μη σου πω οτι θα δυσκολευτεις και με τα ξεβρακωτα πιπινια
ακομα εδω εισαι?
δοξα τον θεο.....δεν εχω παραπονο...τρωω καλα καθε μερα.....εχεις παει στο χωριο τωρα?
θα χει χορτασει η τρυπα σου εκει...
ακομα εδω εισαι?
πλυσου αρωματισου και βουρ!Ετοιμαζομαι...
Εσυ προσοχη στα θρεντς που παρακολουθεις.....ΕΙναι επικινδυνοι οι τυποι εκει....![]()
γουσταρεις προσθετο τιτλο?δοξα τον θεο.....δεν εχω παραπονο...τρωω καλα καθε μερα.....![]()
ριχνεις αδεια να πιασεις γεματα?Ετοιμαζομαι...
Εσυ προσοχη στα θρεντς που παρακολουθεις.....ΕΙναι επικινδυνοι οι τυποι εκει....![]()
γεια σου γιουβαπλυσου αρωματισου και βουρ!![]()
πλυσου αρωματισου και βουρ!![]()
Προσφατως μας ειπε και Νεαντερταλ.ριχνεις αδεια να πιασεις γεματα?
ειδα τα λογια που ειχες πει πριν τρεια χρονια στο σαιτ τα εβαλε ο αλεξ
καλα μωρη ετσι μας θεωρεις εδω μεσα ολους?![]()
![]()
ριχνεις αδεια να πιασεις γεματα?
![]()
Προσφατως μας ειπε και Νεαντερταλ.
ριχνεις αδεια να πιασεις γεματα?
![]()