Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
οχι ΑΛΛΑ εγω φιλε βλεπω εναν κωλο!και στο νετ κυκλοφορουν απειροι κωλοι ερασιτεχνικοι.γιατι να ειναι δικος της;ε να βρω και εγω ενα που..ο 30 εκατοστα να τον ποσταρω και να λεω οτι ειμαι εγω.δε πα να με λες κλωνο δεν στεκει λογικα ρε φιλε να βαλει φωτο σε σιτε με τοσους επισκεπτες αφου δεν ειναι εκδιδομενη.κανεις μας δε θα το εκανε.βρε και εσυ ρε κοπελια ενα ζουμερο πωπω να ποσταρεις.θα πλακωθουμε ολοι για τον κωλο μιας γυναικας σημερα και σου λεει μετα το νινι σερνει καραβι

Να γράψει πάνω στον κώλο με κραγιον  Bourdela για να αποδείξει πως είναι δικός της.Εκτός αν βάλει φωτογραφία με τον κώλο της Λουκ ή καποιας άλλης αδύνατης.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να γράψει πάνω στον κώλο με κραγιον  Bourdela για να αποδείξει πως είναι δικός της.Εκτός αν βάλει φωτογραφία με τον κώλο της Λουκ ή καποιας άλλης αδύνατης.

εαν βρεθει εστω και μια πυροβολημενη να το κανει αυτο (καλα εκτος απο την καινουργια) θα ειναι αξια της μοιρας της....πραγματικα δηλαδη...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
είπα Κατερίνα Ζαρίφη.πόσο πιο τελεια να περιγράψω αυτό το αντιαισθητικό κομμάτι του σώματος σου?

δε μου λεει κατι...σορρυ...και εγω μπορω να λεω οτι εισαι σαν τον Σπυρο Μπιμπιλα...και?

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
εαν βρεθει εστω και μια πυροβολημενη να το κανει αυτο (καλα εκτος απο την καινουργια) θα ειναι αξια της μοιρας της....πραγματικα δηλαδη...
παώ για ύπνο τώρα και σε αφήνω να σκεφτείς..
Τελειώνει το 2011 και ήρθε η ώρα να πετάξεις αποπάνω σου τις αμαρτίες της χρονιάς..
Ομολόγησε τα ψεματα που έχεις πει εδω μέσα για να σου μπεί καλά το 2012..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
παώ για ύπνο τώρα και σε αφήνω να σκεφτείς..
Τελειώνει το 2011 και ήρθε η ώρα να πετάξεις αποπάνω σου τις αμαρτίες της χρονιάς..
Ομολόγησε τα ψεματα που έχεις πει εδω μέσα για να σου μπεί καλά το 2012..

τελικα ηταν ψεματα? γιατι οπως ειπες εχω ποστ οπου λεω οτι ειμαι σαν αναποδο γαμωτο....τελικα ποιο ειναι ψεμα και ποιο αληθεια?καλο υπνο να εχεις μικρε καστρατε :)

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η πλακα ειναι οτι αυτες η μπαζα η μετριες μπαινουν σε αυτο το χωρο ξημεροβραδιαζονται τσαταροντας με μπουρδελοβιους και το παιζουν ανετες,και ειναι οι εξω γκομενες οι ιδιες που λενε τα μυρια οσα αρνητικα για τον αγοραιο ερωτα και τους αντρες.  :jerking:
Επισης υπαρχει το θεμα των ποστς και λειτουργικοτητας του φορουμ,αν καθε μια απο αυτες εχει 10000 ποστς βλακειες και ειναι 20 = 200 χιλιαδες ποστς,η απουσια τους δεν θα κανει καλυτερο το φορουμ?  :cheesy:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Τα ίδια ...

ΡΕ ΟΧΙ ΚΩΛΟΥΣ
ΟΧΙ ΓΥΜΟΣΤΗΘΕΣ ...

μιλάμε για φωτό και με ρούχα ....

σπαμάρουν για να θολώσουν τα νερά
αλλά συνεχεια θα επαναφέρω το τι ακριβώς ζητείται
για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Ένας τόφαλος από μία γκομενάρα
ξεχωρίζουν και ντυμένες και με μαύρα.

Άλλα έλεγες  :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχαχα μουνιτσα υπερφακλανα ηρθες?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Η πλακα ειναι οτι αυτες η μπαζα η μετριες μπαινουν σε αυτο το χωρο ξημεροβραδιαζονται τσαταροντας με μπουρδελοβιους και το παιζουν ανετες,και ειναι οι εξω γκομενες οι ιδιες που λενε τα μυρια οσα αρνητικα για τον αγοραιο ερωτα και τους αντρες.  :jerking:
Επισης υπαρχει το θεμα των ποστς και λειτουργικοτητας του φορουμ,αν καθε μια απο αυτες εχει 10000 ποστς βλακειες και ειναι 20 = 200 χιλιαδες ποστς,η απουσια τους δεν θα κανει καλυτερο το φορουμ?  :cheesy:

Είσαι ένα μέλος με 32 πόστ , λες μαλακίες ... αν το σάιτ χάλαγε από τις γυναίκες αυτός που βγάζει φράγκα από αυτό θα τις είχε σουτάρει γτ του χαλάει την μπίζνα ... πόση εξυπνάδα θέλει αυτό ?  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποιος σου μιλησε εσενα σφηνοπουτσακι? :) οι πορδες συνηθως εξατμιζονται αλλα υποθετω τζαμπα περιμενουμε...

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ καλα σε ειχε στολισει μια μερα
ενας φοβερος τυπος... λεει κατι ελλεηνιδες
υπερ φακλανες σαν την μουνιτσα μπαινουν εδω μεσα
και το παιζουν γκομεναρες και με αποψη και γελαγε μεχρι και ο νωντας
καλα φοβερος ο τυπος ψαχνω το ποστ του

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μα μηπως ειμαι μια διανοια τελικα;βρηκα την καλυτερη λυση.αφου 2 φιλοι αμφισβητησαν τον ανδρισμο μου και πολλοι την εμφανιση της μουνιτσας προτεινω να παμε αυριο για ενα καφεδακι για να επιβεβαιωσει η μουνιτσα οτι ειμαι αρσενικος και εγω οτι ειναι ωραια γκομενα η το αντιθετο τελοςπαντων.αντε βρε θα θυσιαστω για την κοινοτητα.περιμενω μηνυμα να το κανονισουμε γιατι κοιμαμαι ορθιος καληνυχτα ειρηνη αδελφια

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Δηλαδη λες πως εστω και αν εισασταν μπαζα και ποσταρατε φωτο θα σας την πεφταμε? Με λιγουρια νομιζεις οτι μιλας?  :s&m_1:

Οσο για το δευτερο σκελος, δεν νομιζω οτι αργει εκεινη η μερα.

Όχι λέω ότι όποια έχει ανάγκη επιβεβαίωσης θα στηνόταν σε κολακευτική πόζα και θα έβαζε φώτο , θα έκανε κ λίγο έντιτ κ έτοιμη ... :-

Αι χέσου ρε δεν είμαι τόσο κακιά πια  >:(

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μουνιτσα υπερ φακλανα που εισαι?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ υπερ φακλανα λεει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι ένα μέλος με 32 πόστ , λες μαλακίες ... αν το σάιτ χάλαγε από τις γυναίκες αυτός που βγάζει φράγκα από αυτό θα τις είχε σουτάρει γτ του χαλάει την μπίζνα ... πόση εξυπνάδα θέλει αυτό ?  :jerking:
Ναι σωστα..το bourdela.com βγαζει λεφτα απο την mounitsa την velvy κτλ και οχι ας πουμε απο τις διαφημισεις αγοραιου ερωτα αριστεροθεν και δεξιοθεν  :jerking: Μαλλον σας κρατανε για δωρεαν ψυχαγωγια των μελων,συνεχισε καλα το πας  :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ναι σωστα..το bourdela.com βγαζει λεφτα απο την mounitsa την velvy κτλ και οχι ας πουμε απο τις διαφημισεις αγοραιου ερωτα αριστεροθεν και δεξιοθεν  :jerking: Μαλλον σας κρατανε για δωρεαν ψυχαγωγια των μελων,συνεχισε καλα το πας  :2funny:

Είσαι μαλάκας ????????  :jerking:
ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ θα είχαν πάρει πούλο <--------- διάβασε το αργά ώστε η εικόνα να γίνεται λέξεις στον εγκέφαλο σου ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είσαι μαλάκας ????????  :jerking:
ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ θα είχαν πάρει πούλο <--------- διάβασε το αργά ώστε η εικόνα να γίνεται λέξεις στον εγκέφαλο σου ...

Αμα δεν εχει ξαναδει μουνι ο αλλος που να κοιταξει αυτα που γραφεις
στο κεντρο δεν θα κοιταει  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom