Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Πόσο χαίρομαι που επαληθεύομαι 100%.

Όλες οι τακτικές γυναίκες χρήστες
με πολλά posts, πολιτικές εξυπνάδες και χλευασμό για την εμφάνιση επώνυμων γυναικών
είναι [size=11pt]μπάζα & βρωμομούνες.[/size]

Αν δεν ήταν , θα έβαζαν φωτό.
Η φωτό όπως περιγράφτηκε εδώ
δεν αποκαλύπτει κανένα στοιχείο ταυτότητος.

Η κοπέλα που έβαλε φωτό , το απέδειξε.

Οι υπόλοιπες είναι [size=11pt]μπάζα & βρωμομούνες.[/size]

case closed ...

Αυτές αν δουν πούτσα θα πάνε πάνω της σαν την οδοντογλυφίδα στο κεφτεδάκι..Είναι τόσο τελειωμένες..

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
τελικα θα μας πεις αν εχεις αρχιδια ή θα μεινουμε με την απορια ολη νυχτα? :)
εχω κανει μια ερωτηση και απαντηση δεν παιρνω...

Βάλε φωτογραφία και σου υπόσχομαι πως θα σου αποκαλύψω ποιος είμαι

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ενα τριλεπτο η 2 διλεπτα σε κοβω να αντεχεις το κροσε μου.  :2on1:
Για αυτην την καριολα πες οτι θες εχεις την εγκριση μου.  :rockon:

Εγώ φταίω που μου άρεσε το θέμα σου και μια μέρα σε είχα βοηθήσει να βάλεις άβαταρ  >:(

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτές αν δουν πούτσα θα πάνε πάνω της σαν την οδοντογλυφίδα στο κεφτεδάκι..Είναι τόσο τελειωμένες..

λες και μερικα πετυχημενα μικρε ευνουχε :) μηπως να αλλαξεις το νικ σου σε καστρατος? :) θα κανεις ωραιο ζευγαρι και με τη λουκ....

Επισκέπτης
για ποιον λογο θελω να μαθω θεωρεις πιθανο ή εστω λογικο αυτες οι κοπελες να δημοσιευσουν τα βυζια τους μου εξηγεις? ζητησε καμια απο δω μεσα να την πεις θεομουνο? αυτες που το ζητησαν ποσταραν και φωτοζ....εμεις οι αλλες ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ποσο πιο απλα να στο θεσω???

Οι άλλες
είστε κωλόμπαζα & βρωμομούνες.

Εγώ το ήξερα
και δεν είχα καμία αμφιβολια
αφού μόνο τέτοιες γυναίκες
ασπάζονται την ιδεολογία των Εξαρχείων.

Κανείς δεν μίλησε για γυμνή φωτό ή γυμνόστηθη.
Είναι ξεκάθαρό σε όσους μιλούν ελληνικά.

Τα υπόλοιπα είναι πίπες.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Αντί να λες ασυναρτησίες δεν απαντάς σε αυτά που σε ρωτάει ?
Πόσο κατίνες παίζει να 'στε μερικοί γαμω τον εγκέφαλο σας ... ? :jerking: :jerking:

Μαζέψου.Στην κουζίνα σου εσύ.Τώρα μιλάνε οι μεγάλοι.

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
λακη....δεν ξερω αν συνειδητοποιεις στον μικροκοσμο που εχεις αναμεσα στα αυτια σου...οτι δεν ειναι ΟΛΕΣ οι γκομεενς του φορουμ βιζιτες, δεν ψαχνονται ολες και δεν εχουν καμια αναγκη ολες σωνει και ντε να επιβεβαιωθουν απο ενα ματσο μαντραχαλους....δεν συνειδητοποιεις εσυ επισης οτι με μερικα ατομα απο το φορουμ καποιες κοπελες εχουν φιλικη σχεση και βρισκονται ή γαμιουνται ή ειναι γκομενοι ή οτιδηποτε αλλο....για ποιον λογο θελω να μαθω θεωρεις πιθανο ή εστω λογικο αυτες οι κοπελες να δημοσιευσουν τα βυζια τους μου εξηγεις? ζητησε καμια απο δω μεσα να την πεις θεομουνο? αυτες που το ζητησαν ποσταραν και φωτοζ....εμεις οι αλλες ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ποσο πιο απλα να στο θεσω???

Οι περισσοτερες κανετε μονο σπαμαρισμα και υπερανω κριτικη σε θεματα που δεν σας αφορουν π.χ. ενημερωσης και ειναι εκνευριστικο.Μπαινετε για να ψωνιστειτε? Οκ υπαρχουν και τα πμ..Μη μας πρηζετε τα @@..

Επισκέπτης
άστες να βρίζουν

βρίστε με κωλόμπαζα & βρωμομούνες ...

με επαληθεύετε ...

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
λες και μερικα πετυχημενα μικρε ευνουχε :) μηπως να αλλαξεις το νικ σου σε καστρατος? :) θα κανεις ωραιο ζευγαρι και με τη λουκ....
Η λουκ ειναι ένα ωραίο ξανθό μουνάκι..Θα την προτιμήσω απο εσένα μωρό μου.Περιμένω φωτογραφία σου αλλά απο τις κανονικές.Και μετά θα σου πω ποιος είμαι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οι περισσοτερες κανετε μονο σπαμαρισμα και υπερανω κριτικη σε θεματα που δεν σας αφορουν π.χ. ενημερωσης και ειναι εκνευριστικο.Μπαινετε για να ψωνιστειτε? Οκ υπαρχουν και τα πμ..Μη μας πρηζετε τα @@..

επειδη σε μενα αναφερονται και μιλανε δεν εχω γραψει ΠΟΤΕ σε θεματα ενημερωσης...οποτε ξεφορτωνου με και συ...

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αχαχαχα οτι και να λεμε 40 προσηλθαν μολις απαντησε η μουνιτσα.κοπελια ενα δεν καταλαβαινω γιατι καθεσαι και ασχολεισαι γραφεις σε ενα φορουμ που σε προσβαλλουν οι περισσοτεροι οταν υπαρχουν τοσα αλλα σιτες .καπως μαζοχιστικο φαινεται.εκτος αν το εχετε βρει ολοι ψυχοθεραπεια να μπαινετε και να βριζεστε εδω

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η λουκ ειναι ένα ωραίο ξανθό μουνάκι..Θα την προτιμήσω απο εσένα μωρό μου.Περιμένω φωτογραφία σου αλλά απο τις κανονικές.Και μετά θα σου πω ποιος είμαι.

μαλλον δεν συνειδητοποιεις ΑΚΟΜΑ οτι δε με νοιαζει ποιος εισαι :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αχαχαχα οτι και να λεμε 40 προσηλθαν μολις απαντησε η μουνιτσα.κοπελια ενα δεν καταλαβαινω γιατι καθεσαι και ασχολεισαι γραφεις σε ενα φορουμ που σε προσβαλλουν οι περισσοτεροι οταν υπαρχουν τοσα αλλα σιτες .καπως μαζοχιστικο φαινεται.εκτος αν το εχετε βρει ολοι ψυχοθεραπεια να μπαινετε και να βριζεστε εδω

μπα...δε χαλιεμαι...5 ειναι οι βαρεμενοι και εχω και καιρο να ασχοληθω μαζι τους οποτε ολα καλα...

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16

έχει σοβαρό ψυχωσικό πρόβλημα.Πείτε της πως την πιστέυετε!!Μουνάρα λέει πως είναι?Καραμουνάρα μου εσύ να της λέτε!!!

Επισκέπτης
καπως μαζοχιστικο φαινεται.εκτος αν το εχετε βρει ολοι ψυχοθεραπεια να μπαινετε και να βριζεστε εδω

τον εαυτό σου γιατί τον βγάζεις απ' έξω ;;;;;

Αν θες να σε πάρουμε στα σοβαρά
και όχι σαν έναν μαλάκα κλώνο ξεφτύλα
πες μας ...

η φωτό της κοπέλας
που μπήκε σε άλλο θέμα και υπάρχει λινκ
2-3 σελίδες παραπίσω
αποκαλύτει την ταυτότητά της ;;;;;
την εκθέτει ;;;;;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
έχει σοβαρό ψυχωσικό πρόβλημα.Πείτε της πως την πιστέυετε!!Μουνάρα λέει πως είναι?Καραμουνάρα μου εσύ να της λέτε!!!

νομιζα οτι δηλωνω τριαξονικο που γαμιεται με λαθρο....ακομα να αποφασισεις ε?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγώ φταίω που μου άρεσε το θέμα σου και μια μέρα σε είχα βοηθήσει να βάλεις άβαταρ  >:(
1/ Για ποιο θεμα μιλας?
2/ Σκατα με βοηθησες ηθελα μια μικρη εικονα και μου εστειλες 10 μεγαλυτερη απο το οριο.  :birdman:

Δεν νομιζω ψευτη κλωνε.  :uglystupid:
Για την λουκ λεει ρε.  :2funny: :2funny:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
νομιζα οτι δηλωνω τριαξονικο που γαμιεται με λαθρο....ακομα να αποφασισεις ε?

αν βρω τα μηνυματα σου που δηλώνεις χοντρούλα και πως έχεις συνεβρεθεί ερωτικά με άραβες θα διαγράψεις ΟΡΙΣΤΙΚΑ τον λογαριασμό σου  απο το site?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom