Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Καποτε νομιζω ειχε γραφτει οτι ειναι ωραια κοπελα.
μάλλον δεν στα είπαν καλά...η ίδια έχει παραδεχθεί πως είναι σαν τριαξονικό και πως προτιμάει μαύρους αραβες πακιστανους τουρκους και κινέζους επειδή δεν έχει πέραση σε έλληνες..Για ψάξε παλίες της απαντήσεις να δεις!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:jerking:
Καντε μαλακιες να μας φυγει το κορμι.
Η αγαπη και η καυλα δεν κανει διακρισεις.

Αρα αποδεχεσαι τον ορο?

το μονο που αποδεχομαι ειναι την κλαψομουνια που κατατρεχει μερικα χαπατα εδω μεσα....εαν καποιος θελει να πει με το ονομα του κατι ευχαριστως :) εγω ειμαι εδω με το νικ που ειχα ανεκαθεν....τωρα τις πιπες που λεει ενας jstar κλωνος ή μη (στα παπαρια μου κι ολας μετα συγχωρησεως) μου επιτρεπεις να τις γραφω στα παλια μου τα παπουτσια....εαν με εχει δει ο ΙΔΙΟΣ ή καποιος απο τους γραφοντες... αχ ξεχασα....παρντον...οπως ειπα και πριν προϋποθετει αρχιδια αυτο...συγγνωμη δεν θα επαναλαβω το ιδιο λαθος :)

Επισκέπτης
μάλλον δεν στα είπαν καλά...η ίδια έχει παραδεχθεί πως είναι σαν τριαξονικό και πως προτιμάει μαύρους αραβες πακιστανους τουρκους και κινέζους επειδή δεν έχει πέραση σε έλληνες..Για ψάξε παλίες της απαντήσεις να δεις!!

Ρε κολοσσέ
βρες που είναι αυτό
και υπόσχομαι ότι θα φροντίσω να μην ξεχαστεί ποτέ ξανά.

Έλα ρε τεράστιε γίγαντα
βρες το !!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βάλε φώτο μωρη κοτούλα!!Αλλα δική σου και όχι άλλης!Είσαι δυο φορές σαν την Ζαρίφη ναί ή οχι;;

3 για την ακριβεια...

μπορεις να μου εξηγησεις τι ειδους αυτιστικο μπορει να εισαι εσυ καλο μου πλαμσα που πιστευεις Ο,ΤΙ γραφεται μεσα σε ενα φορουμ? :) πριν δεν ειπες οτι τα νεα κυκλοφορουν? αποφασισε...βασιζεσαι στα δικα μου λεγομενα ή σε αυτα που σου ειπαν? οπως και να χει το θεμα ειναι οτι δεν βασιζεσαι στα ματια σου και ουτε προκειται :)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ρε κολοσσέ
βρες που είναι αυτό

Έλα ρε τεράστιε γίγαντα
βρες το !!!!

όταν έχω χρόνο θα το ψάξω..έχει και χιλίαδες σχόλια,θέλει χρόνο..
Όταν δεν μασουλάει ποστάρει το μωρό μου η Μουνι..

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ωραία.
Έβαλε φωτό μία πιτσιρίκα
η οποία όμως είναι νέα χρήστης
με λιγότερα από 50posts.
Και ναι αυτή δεν είναι μπάζο
αλλά όχι ότι πάθαμε και πλάκα.

Οι παλιές
με τα χιλιάδες posts
και τις άπειρες εξυπνάδες
δεν βάζουν.
Μαν, αυτην επειδει ειναι μικρη και δεν εχει σχεση με το φορουμ δεν την νοιαζει να βαλει φωτο.
Αμα ομως βαλει φωτο καποια που θα συνεχισει για καιρο να γραφει στο φορουμ τοτε κινδυνευει σε καθε αντιπαρεθεση που εχει να την αποκαλει ο αλλος πουτανα κ.ο.κ που βαζει γυμνες φωτο στο bou com.
Αλλωστε εχει γινει 2 φορες μεχρι τωρα τετοιο σκηνικο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε κολοσσέ
βρες που είναι αυτό

Έλα ρε τεράστιε γίγαντα
βρες το !!!!

ελα στο φτιαχνω τωρα να το εχεις ευκαιρο...αποθηκευσε το πλζ...

ειμαι σαν τριαξονικο και γουσταρω να γαμιεμαι με λαθρομεταναστες...την εστηνα εξω απο την Υπατια και περιμενα με δελτιο (οπως και οι αλλες ελλεηνιδες) να τσιμπουκωσω μερικους αφγανους μπας και ξεκαβλωσω....οκ? :)
α...επισης...δεν δινω κωλο :)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μπορεις να μου εξηγησεις τι ειδους αυτιστικο μπορει να εισαι εσυ καλο μου πλαμσα που πιστευεις Ο,ΤΙ γραφεται μεσα σε ενα φορουμ? :) πριν δεν ειπες οτι τα νεα κυκλοφορουν? αποφασισε...βασιζεσαι στα δικα μου λεγομενα ή σε αυτα που σου ειπαν? οπως και να χει το θεμα ειναι οτι δεν βασιζεσαι στα ματια σου και ουτε προκειται :)
καθολου αυτιστικος...μια χαρα τον βρισκω τον τυπο...

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
3 για την ακριβεια...

Έτσι λες εσύ.Βάλε φωτογραφία που να αποδεικνύει πως είσαι εσύ και αν είσαι λιγότερα απο 100 κιλά,εγώ κλείνω τον λογαριασμό μου αποδεχόμενος τις κατηγορίες σου περι κλώνου

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ελα στο φτιαχνω τωρα να το εχεις ευκαιρο...αποθηκευσε το πλζ...

ειμαι σαν τριαξονικο και γουσταρω να γαμιεμαι με λαθρομεταναστες...την εστηνα εξω απο την Υπατια και περιμενα με δελτιο (οπως και οι αλλες ελλεηνιδες) να τσιμπουκωσω μερικους αφγανους μπας και ξεκαβλωσω....οκ? :)
α...επισης...δεν δινω κωλο :)

Έχεις παραδεχθεί πως τα είχες με άραβα;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
όπως και για να βάλεις φωτό το κορμί σου
για να δείξεις ότι δεν είσαι μπάζο & βρωμομούνα ....

λακη γιατι δε βαζεις εσυ την αφεντομουτσουναρα σου να σε εχουμε να σε βλεπουμε να σε κανουμε και εικονισμα και να σε αναγνωριζουμε και στο δρομο να σε φτυνουμε (απο σεβασμο μη σε ματιασουμε) οποτε σε πετυχαινουμε σε καμια οικογενειακη βολτα? οπως και ολες οι λοιπες λυρατες κοτουλες....για να σας δω? να βαλετε τη μαπα σας με εφημεριδα και μετα θα βαλουμε και εμεις φατσα, μπουτια, κωλους, βυζια (ο,τι χωραει φυσικα σε μια φωτο γιατι εχουμε και καποια εκταση...)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
το μονο που αποδεχομαι ειναι την κλαψομουνια που κατατρεχει μερικα χαπατα εδω μεσα....εαν καποιος θελει να πει με το ονομα του κατι ευχαριστως :) εγω ειμαι εδω με το νικ που ειχα ανεκαθεν....τωρα τις πιπες που λεει ενας jstar κλωνος ή μη (στα παπαρια μου κι ολας μετα συγχωρησεως) μου επιτρεπεις να τις γραφω στα παλια μου τα παπουτσια....εαν με εχει δει ο ΙΔΙΟΣ ή καποιος απο τους γραφοντες... αχ ξεχασα....παρντον...οπως ειπα και πριν προϋποθετει αρχιδια αυτο...συγγνωμη δεν θα επαναλαβω το ιδιο λαθος :)
Ρε κοριτσι μου δεν εχω ιδεα πως εισαι και δεν με νοιαζει φυσικα.  :P
Εχεις ενα καλο χαρακτηρα αποψη για τα κοινωνικα θεματα και γενικα εισαι ενα ευχαριστο ατομο για να μιλας.
Ολα τα αλλα ειναι απλα βλακεις.

Μην πει κανεις οτι γλειφω για να μου κατσει, γιατι πιστευω οτι εχω αποδειξει ποιος ειμαι.  :birdman:

Επισκέπτης
Έτσι λες εσύ.Βάλε φωτογραφία που να αποδεικνύει πως είσαι εσύ και αν είσαι λιγότερα απο 100 κιλά

κι εσύ είσαι πολύ αυστηρός ...
βάζεις σκληρά όρια ...

κάντα 150 τα κιλά
να σου βάλουν ...

άκου εκεί 100 κιλά ...

πόσες γυναίκες είναι κάτω από 100 κιλά ;;;;;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Έτσι λες εσύ.Βάλε φωτογραφία που να αποδεικνύει πως είσαι εσύ και αν είσαι λιγότερα απο 100 κιλά,εγώ κλείνω τον λογαριασμό μου αποδεχόμενος τις κατηγορίες σου περι κλώνου

κοιταξε να δεις...βασικα μαλλον δεν εχεις καταλαβει...οτι στα αρχιδια μου αν νομιζεις οτι ειμαι 150 κιλα ή 100 ή 50....επισης στα αρχιδια μου το αν θα κλεισεις τον λογαριασμο σου....τελος...ακομα περισσοτερο στα αρχιδια μου η ολη φιλονικια για το αν ειμαστε γκομενες, αν γαμιομαστε, πως γαμιομαστε, με ποιους γαμιομαστε, πως ειμαστε και τελος παντως ολος αυτος ο καημος που εχουν μερικοι 2-3 αγαμητοι (προφανως) του φορουμ...οποτε ειλικρινα εισια ελευθερος να κανεις ο,τι θες...ο μονος λογος που εγραψα απο δω ειναι γιατι ο μαριος μου δωσε το λινκ...

Έχεις παραδεχθεί πως τα είχες με άραβα;

και επανερχομαι....εισαι ηλιθιος? εχεις ρε παιδι μου οριακη νοηση? καποιο προβλημα? αν ναι να μου το πεις να ξερω πως να το χειριστω το θεμα....

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
λακη γιατι δε βαζεις εσυ την αφεντομουτσουναρα σου να σε εχουμε να σε βλεπουμε να σε κανουμε και εικονισμα και να σε αναγνωριζουμε και στο δρομο να σε φτυνουμε (απο σεβασμο μη σε ματιασουμε) οποτε σε πετυχαινουμε σε καμια οικογενειακη βολτα? οπως και ολες οι λοιπες λυρατες κοτουλες....για να σας δω? να βαλετε τη μαπα σας με εφημεριδα και μετα θα βαλουμε και εμεις φατσα, μπουτια, κωλους, βυζια (ο,τι χωραει φυσικα σε μια φωτο γιατι εχουμε και καποια εκταση...)

εμείς δεν το παίξαμε ποτέ γκόμενοι και γαμάω όπως κάνεις εσύ..και άλλαξε αυτό το νικ!ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ να το κάνεις.Όσο για τα αρχίδια και αν έχω αυτό το ξέρεις πολύ καλά.Όπως και πως ξέρω πολυ καλά τι γράφω

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε κοριτσι μου δεν εχω ιδεα πως εισαι και δεν με νοιαζει φυσικα.  :P
Εχεις ενα καλο χαρακτηρα αποψη για τα κοινωνικα θεματα και γενικα εισαι ενα ευχαριστο ατομο για να μιλας.
Ολα τα αλλα ειναι απλα βλακεις.

Μην πει κανεις οτι γλειφω για να μου κατσει, γιατι πιστευω οτι εχω αποδειξει ποιος ειμαι.  :birdman:

ελα ρε μαριε...εξυπνο παιδι εισαι νομιζω....συνειδητοποιεις οτι προφανως δεν απευθυνομαι σε σενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom