Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Η γκόμενα πάντως, φαίνεται πολύ, πολύ εύκολη. Με το που πιεστεί λίγο συναισθηματικά είτε λόγω έλλειψη εργασίας, είτε επειδή την έκλασε κάποιος, πηδιέται από 'δω κι από 'κει.

Ε ναι όντως από τα γραφόμενα αυτή την εικόνα περνάει .....  :P

Γιατί ρε πούστη μου δεν γνωρίζω ποτέ καμία τέτοια;

:2funny:

duc72

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τοπως θα μπλεξει ο καθενας συναισθηματικα νομιζω οτι ποτε δεν το ξερει εκ των προτέρων!! Ουτε εγω το ηξερα , νομιζα μαλιστα οτι ελεγχα την κατασταση γιατι πιστευα ολα τα λογια αγαπης που μου ελεγε !Θα επρεπε να την ειχα παρατησει την πρωτη φορα αλλα μαλλον λογο πληγωμενου εγωισμου κ καψουρας την εφερα πισω ! Απο οτι δειχνει ειναι οντως πολυ ευκολη κ σιγουρα κοιταζει κ το συμφερον της  διαφορετικα δεν θα ερχοταν να μου πει οτι θελει να χωρισω για να ειμαι μαζι της αλλα θα παει κ στον γκομενο της , ελεος!!
Το θεμα για μενα ηταν να την κανω να πονεσει κ τωρα να ξεπερασω την απογοητευση που μου εχει δωσει ενας ανθρωπος που πιστευα κ στηριζομουν !!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
51
Like
1.112
Πόντοι
6.825
Ετσι ειναι, ποτε δεν μπλέκουμε το μουνί με την οικογένεια ή την δουλειά.

Αν συμβει κάτι τέτοιο, άνθρωποι ημαστε και σφάλματα κάνουμε. Αλλά με ομοιοπαθητικη θεραπία ( :fuck1:) υπάρχει γιατριά
H αλήθεια ΤΡΙΚΑΡΔΕ είναι ότι η ΚΑΨΟΥΡΑ είναι μια δύσκολη ΦΑΣΗ οσο και όποιες αν γαμήσεις, το ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ εκεί είναι κάποια στιγμή περνάει και αυτή, θέλει υπομονή και επιμονή

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

βαστάτε το θρεντ αδέρφια :birdman:

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
43
Πόντοι
66
Οπως καταλαβαινεται γαμηθηκα εντελως , μια εβδομαδα μετα πηγα σαν μαλακας σπιτι της απο το οποιο με εδιωξε λεγοντας μου οτι οποτε κ να χωριζα δεν θα μπορουσε να ειναι μαζι μου γιατι ζουμε σε μια μικρη πολη κ δεν θα μπορουσε να κυκλοφορει με εναν χωρισμενο αλλα κ γιατι οταν θα εμενε εγκυος μαζι μου θα ειχε ανασφαλεια οτι θα την κερατωνω :idiot: !!

τι δεν καταλαβαινεις???

αφου ειδε με τι ευκολια κερατωνες τη δικια σου, γιατι να νομιζει οτι θα πραξεις αλλιως αν ειστε μαζι ??? ειναι ρεαλιστρια  :idiot:

Εχω γαμηθει εντελως ψυχολογικα δεν μπορω δυστυχως ουτε να την βλεπω ουτε να μαθαινω νεα της !!! Οποιος θελει λοιπον μου λεει την γνωμη του !!!

η γυναικα σου τι χορτο φουμαρει και δεν εχει καταλαβει τιποτα απ'ολα αυτα ???  :uglystupid:

Η μονη σου επιλογη απο εδω και περα ειναι μηδενικη επικοινωνια  και και το Βερολινο που ειπε ο τυπος νωριτερα... για να ξελαμπικαρεις... :rockon: :rockon: :rockon:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Τοπως θα μπλεξει ο καθενας συναισθηματικα νομιζω οτι ποτε δεν το ξερει εκ των προτέρων!! Ουτε εγω το ηξερα , νομιζα μαλιστα οτι ελεγχα την κατασταση γιατι πιστευα ολα τα λογια αγαπης που μου ελεγε !Θα επρεπε να την ειχα παρατησει την πρωτη φορα αλλα μαλλον λογο πληγωμενου εγωισμου κ καψουρας την εφερα πισω ! Απο οτι δειχνει ειναι οντως πολυ ευκολη κ σιγουρα κοιταζει κ το συμφερον της  διαφορετικα δεν θα ερχοταν να μου πει οτι θελει να χωρισω για να ειμαι μαζι της αλλα θα παει κ στον γκομενο της , ελεος!!
Το θεμα για μενα ηταν να την κανω να πονεσει κ τωρα να ξεπερασω την απογοητευση που μου εχει δωσει ενας ανθρωπος που πιστευα κ στηριζομουν !!
κλωνε

duc72

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
μεχρι κ αυτο δοκιμασα , αλλα οντως η καψουρα ειναι δυσκολο πραγμα ....!Δυστυχως με ενοχλει παρα πολυ οτι ενω πραγματικα εχω φτιαξει την ζωη της , που ηταν τιποτα πριν απο εμενα , με πεταξε τοσο ευκολα απο κοντα της!! μπορω να καταλαβω σε τι αδιεξοδο βρισκοταν ,αλλα θεωρω οτι καποιοι ανθρωποι τους οποιους υποτιθετε οτι τους εκτιμας , θελουν κ καποιο σεβασμο !
Η γυναικα μου δεν ειναι χαζη οπως κ καμια γυναικα , εχει ενστικτο ...........!!!!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ντροπή ρε φίλε. Δεν πέρασες καλά κάποιες στιγμές μαζί της; Κράτα τες σαν καλή ανάμνηση και προχώρα. Άκου εκδίκηση! Δεν είναι ωραία αυτά που γράφεις.

Τι διάολο θέλει και λίγο εγωισμό η ζωή , ξεκόλλα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους !!!!
Ειμαι παντρεμενος με παιδια και ειχα εδω κ 2,5 χρονια σχεση με μια κοπελα 8 χρονια μικροτερη μου ( εγω 40 ). Την γνωρισα μεσω κοινης παρεας κ κολλησαμε απο την αρχη , τοτε ζουσε σε αλλη πολη απο την δικια μου ηταν ανεργη αλλα λογο θυελωδους παθους ( κ μαλακιας μου ) της βρηκα δουλεια στην πολη μου ( ειμαστε κ οι 2 μηχανικοι) οπου κ κατεβηκε χωρις να εχει αλλον γνωστο εδω !Οπως καταλαβαινετε ηταν ουσιαστικα προστατευόμενη μου , προσπαθουσα να της βρισκω κ αλλες δουλειες ακομα κ παρεες για να μην ειναι μονη της!Καποια στιγμη μετα απο περιπου ενα χρονο αρχισε να μου λεει οτι δεν παει αλλο η κατασταση , μ αγαπαει αλλα δεν μπορει να ειναι μονη της μεχρι που το καλοκαιρι του 2010 κ ενω εγω ημουν διακοπες μου ανακοινωνει οτι βρηκε γκομενο.Σημειωνω οτι μεχρι τοτε μου ελεγε κ ακομα μου λεει δηλαδη οτι ειμαι οτι καλυτερο γνωρισε ποτε στη ζωη της , οτι εγω την εκανα ανθρωπο κτλ κτλ ! Με δικια μου παρεμβαση ( κ συζητηση οτι μπορει κ να χωρισω αφου με θελει για αντρα της) τον χωριζει κ συνεχιζουμε! Εξακολουθω να την βοηθαω παρα πολυ σε ολα ( δεν πηρε ποτε λεφτα απο μενα) , της δινω ενα μεγαλο εργο κ με την βοηθεια μου το φερνει εις περας , αλλα παλι προς την ανοιξη του 2011 αρχιζει να μου λεει οτι πρεπει να σταματησουμε.Δεν το καναμε αλλα δεν προσπαθησα κ ποτε ιδιαιτερα γιατι τα πραγματα ερχονταν μονα τους!Το φετινο καλοκαιρι ειχαμε κανονισει να παμε μαζι διακοπες σ ενα νησι αλλα για λογους εκτος οικογενειας εγω δεν τα καταφερα κ ετσι εμεινε μονη με την κολλητη της !Μου ανακοινωνει παλι πως ενω ηθελε σαν τρελλη να παω γνωρισε καποιον εκει που την διεκδικησε κ προχωρησε μαζι του !! Σημειωνω οτι αυτος ειναι μικροτερος , μενει σε αλλη πολη κ βγαζει πιο λιγα λεφτα απο αυτην, το βασικο ομως ειναι οτι δεν μπορει να ειναι διπλα της καθε μερα !!Δεν προσπαθησα να την φερω πισω , απλα της ειπα σε 3-4 συναντησεις μας ( με δικια μου πρωτοβουλια) οτι ακομα την θελω κ οτι σταματαει μια τοσο δυνατη σχεση με τον χειροτερο τροπο , πληγωνοντας με παλι !Μου ειπε διαφορες δικαιολογιες τις οποιες μετα τις μαζευε πισω! μεχρι που τελικα μετα απο στενοχωριες κ κλαματα μου λεει οτι το μονο που μπορω πλεον να κανω γι αυτην ειναι αν ακουσω για καποια αλλη δουλεια να της το πω !Εκει ομολογω οτι θολωσα , το θεωρησα απιστευτη αχαριστια απο μερους της κ κανονισα να απολυθει απο την δουλεια της !Μετα απο ενα μηνα αποχης συναντηθηκαμε μου ειπε οτι εχασε την δουλεια αλλα θα το παλεψει να μεινει εδω περα κ οτι με αγαπαει παρα πολυ κ θελει να χωρισω κ να ειμαι μαζι της κ οτι μου ειχε πει ηταν ψεμματα για να με διωξει απο κοντα τηςκ να τελειωσουμε οριστικα αφου εβλεπε οτι εγω επιδιωκα συναντησεις μας!!!Εμεινα αγαλμα αλλα δυστυχως επαιξα το παιχνιδι!!! Αφου το καναμε μετα απο 2 σχεδον μηνες , μου ειπε οτι ουσιαστικα δεν εχει αλλαξει τιποτα μεταξυ μας αυτη θα συνεχισει να ειναι με τον γκομενο της κ μαλιστα θα παει κ να τον δει κ οτι αν εγω δεν ξεκαθαρισω δεν με θελει πισω !!Οπως καταλαβαινεται γαμηθηκα εντελως , μια εβδομαδα μετα πηγα σαν μαλακας σπιτι της απο το οποιο με εδιωξε λεγοντας μου οτι οποτε κ να χωριζα δεν θα μπορουσε να ειναι μαζι μου γιατι ζουμε σε μια μικρη πολη κ δεν θα μπορουσε να κυκλοφορει με εναν χωρισμενο αλλα κ γιατι οταν θα εμενε εγκυος μαζι μου θα ειχε ανασφαλεια οτι θα την κερατωνω :idiot: !!Εχω γαμηθει εντελως ψυχολογικα δεν μπορω δυστυχως ουτε να την βλεπω ουτε να μαθαινω νεα της !!! Οποιος θελει λοιπον μου λεει την γνωμη του !!!
να αρχισεις να ανησυχεις για τη γυναικα σου...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Η γκόμενα πάντως, φαίνεται πολύ, πολύ εύκολη. Με το που πιεστεί λίγο συναισθηματικά είτε λόγω έλλειψη εργασίας, είτε επειδή την έκλασε κάποιος, πηδιέται από 'δω κι από 'κει.
ρε τύπε μήπως πας αμέσως την κουβέντα σε θέματα για τον πρωκτικό έρωτα και τις τρομάζεις?  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βαστάτε το θρεντ αδέρφια :birdman:
vouliazoume_blogspot_com.jpg

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
μεγαλε μπραβο ρε
εγω φιλε θα χωριζα και τη γυναικα μου
μετα θα φροντιζα διαλυσω και τη ζωη της γκομενας, ξερεις τωρα μολις παει να σταθει σε μια δουλεια να την απολυουν, μολις παει να κανει σχεση να την χωριζω και τετοια
και μετα θα εβρισκα μια ουκρανη να με ξεζουμισει και να μου φαει ολα τα λεφτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Το 95% των γυναικων ετσι ειναι, εσυ δεν το εχεις αντιληφθεί μαλλον.

duc72

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Το εκδικηση ειναι ισως λιγο υπερβολικο , νιωθω οτι εκανε τα παντα για να κρατηθει στην δουλεια της μεχρι που μου ειπε οτι με θελει δικο της κ να χωρισω για να ειμαστε μαζι !!!! Το ανεραισε ομως ευκολα μετα απο μερικες μερες ....!! Τελος παντων την δουλεια της την εχασε απο εμενα οπως κ την βρηκε απο εμενα κ ειλικρινα δεν θα το εκανα αν δεν ειχε κανει αυτες τις κινησεις κ ας γαμιομουν εγω να την βλεπω στο γραφειο του συνεργατη μου !!
Το ξερω οτι χρειαζεται εγωισμος κ μηδενικη επικοινωνια απλα καποιες φορες το μυαλο πραγματικα κολλαει κ μπορει να σκεφτει οτι ισως καποτε μπορει ακομα κ να το ξανακανω μαζι της !!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Α και κατι αλλο.
Την γκομενα δεν την παντρευομαστε ποτέ.
Γιατι πολυ απλα οταν γινει συζυγος, εχει την εμπειρια να μην ξεγελαστεί.
Μεγαλο δόκανο να παντρευεσαι τη γκομενα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μόνο εσύ μπορείς τίμιε γλίτσα :rockon:

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τυπε μηχανικος εισαι οποτε πιστευω να εχεις καποια καλη νοημοσυνη,οταν λες οτι δεν σου πηρε λεφτα?..αλλα της εδωσες δουλειες μεγαλο εργο?!αυτο ας πουμε δεν ειναι σαν να της εδινες εμεσα λεφτα?και επισης οταν δουλευε και ειχε λεφτα σε εφτυνε ομως μολις την απελυσες το ελεεινο πορνιδιο υβριδιο γυναικας η ελλε-εινιδα "ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ" επεστρεψε σε σενα και αρχισε παλι να σου λεει πως σε αγαπαει και τα αλλα λοιπα σχετικα παραμυθια που λενε τα βρωμερα...
ξερω γω ρε τυπε...εσυ τι λες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom