duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Η εξουσια κ το μυαλο ειναι τα μεγαλυτερα αφροδισιακα .
Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες για βλαμμενα αγορακια ...
τηγανιτο ή ψητο
Η εξουσια κ το μυαλο ειναι τα μεγαλυτερα αφροδισιακα .
Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες για βλαμμενα αγορακια ...
ΜΑΓΚΕΣ καλοκαιρακι και ειπα να θεσω μια ψηφοφορια στην παντα σωστη κριση του λαου...Τι πρεπει να επαγγελεται κανεις για να χωνει ανηλεως και χωρις αυριο συνεχεια γυναικες....με λιγα λογια ποιοι γ%$$*&^*&νε τα πιο πολλα γυναικακια ...
εγο διλαδι καμια ελπηδα
ολα μου λιπουν,ιμε για να με λιπουντεειναι που σου λειπει το κομματι της εξουσιας ε τυπε μου
Τρεχω στην δουλια!!! στο γυμναστηριο!!! διαβαζω!!! παω για καφε!!!
Βλεπω την ημερα μονο αμα τυχη κανα 15 τσοντα αντι με τις ωρες.
ειναι δυσκολα ομως εχω βαλει στοχο!!!
θελω να την εχω απο κατω να την βγλαω και να τις χυσω τα βιζια και την κιλια και να πω οοοαααααωωωω οχ συγνωμη δεν το περιμενα να βγει τοσο πολη και τοσο μακρια!!! και λιγω και στην μαπα
η μεσα στο μουνι και να το γεμησω ολο το μουνι απο μεσα με χυσιμο!!!
απο αποχετεύσεως στολή τί κσέρεις;Γενικα οι στολες και ας ειναι και απο εταιρια απολυμανσεων
Γενικα οι στολες και ας ειναι και απο εταιρια απολυμανσεων
αμα εβανεσ αδαμαντινα αστερια θα εβλεπες προκοπιεγω παλι τυπε μου δεν ειδα και πολλα αποτελεσματα οσο ημουν στρατο και φορουσα στολη
και βλεΜΜα αφραγκιασαυτη η στολη συνοδευεται απο βλεμα αγαμιας
εγω παλι τυπε μου δεν ειδα και πολλα αποτελεσματα οσο ημουν στρατο και φορουσα στολη
και εγο παντα αποτιχιεσεεε με τα φανταρια δεν πολυασχολουνται........
εγω παλι στο στρατο ειχα μερικες επιτυχιες
αμα εβανεσ αδαμαντινα αστερια θα εβλεπες προκοπι
αυτη η στολη συνοδευεται απο βλεμα αγαμιας
σαρδελεσ τρογαμε σινεχια του κξουτιου τρατα κε λιπε διμοκρατιεκ διναμισαστερια τυπε μου δεν ειχα, μονο κατι σαρδελες και παρασημα μου εδωσαν, και ειχε γινει η στολη σα λατερνα
οχι απαραιτητα εγω οσο ημουν στρατο γαμαγα σε κανονικες δοσεις, σε αυτο ημουν τυχερος δε μου ελειψε το μουνι
το μυαλο στον ανθρωπο ειναι το αντιστοιχο της μυικης δυναμης στα υπολοιπα ζωα. οσο περισσοτερο μυαλο διαθετουν τα αρσενικα τοσο μεγαλυτερη ειναι και η εξουσια που ασκουν εναντι των αλλων αρσενικων. εξουσια αρσενικων πανω σε αλλα αρσενικα ειναι αυτο που τρελλαινει τα θηλυκα του ειδους... καθε ειδους.
με αλλα λογια, καλυτερα αμορφωτος προεδρος στους χασαπηδες παρα μορφωμενος οικονομολογος στη δουλεψη τους.
σαρδελεσ τρογαμε σινεχια του κξουτιου τρατα κε λιπε διμοκρατιεκ διναμισ
δε ιμε κλονος ιμε ο κοτομπιφτεκοσ ο βοθροσμηπως εισαι κλωνος του γκαγκαβουζη?