Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.015
Πόντοι
4.655
νομιζω οτι αυτο που τρελοκαυλωνει τις γκομενες ειναι οταν βλεπουν εναν αντρα που γουσταρει αυτο που κανει, οτι και να ειναι αυτο. αν γουσταρεις τη δουλεια σου, πραγματικα, και την κανεις οχι για τα λεφτα, οχι για το μουνι, αλλα για την παρτη σου, τοτε αυτα τα δυο δεν εχουν σημασια και τελικα ερχονται.

Π

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γουέμπ ντιζάινερ, γραφίστας και τέτοια. Τους αγαπώ. :smitten:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.685
Πόντοι
2.606
Εγω παλι πιστευω οτι τις γκομενες τις κανει πολυ να γουσταρουν το επαγγελμα του πιλοτου ρε μαγκες,τι γουεμπ ντιζαινερ και παπατζες...ΓΙΑ τα ιπταμενα νιατα εχω την εντυπωση οτι τρεχουν πολλα ζουμακια σε γυναικεια στριγκακια...

Επισκέπτης
γουστάρουν να είναι μπατσίνες για να νιώθουν πως έχουν εξουσία και φυσικά πουτάνες για το χρήμα και την πούτσα! :rockon: :rockon: :rockon:

τώρα από ανδρικά επαγγέλματα γουστάρουν επιχειρηματίες με χοντρό πορτοφόλι :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ολους μαζι ή εναν εναν?

:dancing:

Tι μωρή?

σου έχω έτοιμη την κάρτα :dancing: :2funny: :2funny:

:cheesy:

Εγω παλι πιστευω οτι τις γκομενες τις κανει πολυ να γουσταρουν το επαγγελμα του πιλοτου ρε μαγκες,τι γουεμπ ντιζαινερ και παπατζες...ΓΙΑ τα ιπταμενα νιατα εχω την εντυπωση οτι τρεχουν πολλα ζουμακια σε γυναικεια στριγκακια...

Έλα σεμνά.  :s&m_3:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Άνεργος λόγω χρήματος, μοναχογιός, πλούσιος και προικισμένος με 3ο πόδι  :think:. Αυτό είναι το επάγγελμα που γουστάρουν για να τις ταίζει, να τις ποτίζει, να τις γαμάει, να είναι πάντα διαθέσιμος (όπως στις σαπουνόπερες που βλέπουν όλες οι ανεπάγγελτες ελλεηνίδες :jerking: :jerking: :jerking:) και να μην έχει απαιτήσεις. Αποτέλεσμα να βρίσκουν ένα μπάρμπα με φράγκα που απατάει τη γυναίκα του  :dancing: και ένα μαλάκα για οικογένεια που λιώνει στη δουλειά ώστε όταν κοιμάτε αυτός  :helpplea: να γαμιέται η κυρία  :fuck2: :fuck2:. Το επάγγελμα αυτό με μία λέξη είναι ΜΑΛΆΚΑΣ  :jerking: :jerking: :jerking: αλλά δεν εγγυάται πως θα γαμάς όπως είναι και το άλλο μισό του αρχικού ερωτήματος  :zfuck: :zfuck:.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Άνεργος λόγω χρήματος, μοναχογιός, πλούσιος και προικισμένος με 3ο πόδι  :think:. Αυτό είναι το επάγγελμα που γουστάρουν για να τις ταίζει, να τις ποτίζει, να τις γαμάει, να είναι πάντα διαθέσιμος (όπως στις σαπουνόπερες που βλέπουν όλες οι ανεπάγγελτες ελλεηνίδες :jerking: :jerking: :jerking:) και να μην έχει απαιτήσεις. Αποτέλεσμα να βρίσκουν ένα μπάρμπα με φράγκα που απατάει τη γυναίκα του  :dancing: και ένα μαλάκα για οικογένεια που λιώνει στη δουλειά ώστε όταν κοιμάτε αυτός  :helpplea: να γαμιέται η κυρία  :fuck2: :fuck2:. Το επάγγελμα αυτό με μία λέξη είναι ΜΑΛΆΚΑΣ  :jerking: :jerking: :jerking: αλλά δεν εγγυάται πως θα γαμάς όπως είναι και το άλλο μισό του αρχικού ερωτήματος  :zfuck: :zfuck:.

Ναι και γαμώ τις συζητήσεις θα κάνεις με αυτόν! Πέρα από το γαμήσι τι?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ναι και γαμώ τις συζητήσεις θα κάνεις με αυτόν! Πέρα από το γαμήσι τι?
ψώνια, ταξίδια, γούστα, ακριβό αμάξι, εξοχικό κλπ κλπ και το καλύτερο χωρίς αυτόν γιατί είπαμε δε θα έχει απαιτήσεις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τρεχω στην δουλια!!! στο γυμναστηριο!!! διαβαζω!!! παω για καφε!!!
Βλεπω την ημερα μονο αμα τυχη κανα 15 τσοντα αντι με τις ωρες.
ειναι δυσκολα ομως εχω βαλει στοχο!!!
θελω να την εχω απο κατω να την βγλαω και να τις χυσω τα βιζια και την κιλια και να πω οοοαααααωωωω
οχ συγνωμη δεν το περιμενα να βγει τοσο πολη και τοσο μακρια!!! και λιγω και στην μαπα
η μεσα στο μουνι και να το γεμησω ολο το μουνι απο μεσα με χυσιμο!!!
τυπε σε κοβω πολυ αγριεμενο
θα την ξεκωλιασεις :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε gaga εισαι μορφη παντως...δεν υπαρχεις λεμε...τετοιο μυαλο που ηταν τοσα χρονια κρυμμενο..?που ησουν εσυ τοσο καιρο...ρε gaga ομως αν την χυσεις και την γεμισεις το μουνακι θα την γκαστρωσεις στανταρ ρε gaga..και επειδη εισαι και σε κοβω και για καρπερο μπουνταλα σε βλεπω με διδυμα ρε gaga..προσεχε gaga αυτη 28 το μουνι της φλεγεται για να βρει γαμπρο να την γκαστρωσει και να σου φορτωθει βαρος...και υστερα εσυ ολη μερα δουλεια και αυτη ολη μερα ξυσιμο μουνι βαψιμο νυχι... :jerking: :jerking: :jerking: οποτε προσεχε...

τωρα πες μας και πως παει η αποχη?αντεξες ρε θηριο?αφου ειπες 15 τσοντες ειδες μονο...προσεχε gaga δεν εχεις και λεφτα μην σε τυλιξει η βλαχα..αντε να ερθει 8 του μηνος να πας..θελουμε ομως ζωντανη ανταποκριση..
τυπε θα την ψωλιασει και θα εξαφανιστει ο γκαγκα :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ωραια τα ταξιδια,τα ψωνια και τα λεφτα αλλα αμα ο αλλος ειναι μπουφος μου πεφτει.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ενω με τον web designer θα αναλυεις την επικουρεια φιλοσοφια

Καλά ούτε εγώ ξέρω να το συζητήσω αυτό χαχαχα, αλλά με 2 που τα είχα, ήταν/ είναι οι πιο έξυπνοι που ξέρω.  :smitten:

ψώνια, ταξίδια, γούστα, ακριβό αμάξι, εξοχικό κλπ κλπ και το καλύτερο χωρίς αυτόν γιατί είπαμε δε θα έχει απαιτήσεις.

Ok. Ψώνισες, ταξίδεψες *πότε αφού δουλεύεις κιόλας, τέσπα*, πήρες και το εξοχικό, το αμάξι κτλ, ΜΕΤΑ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom