Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
τι έχει κάνει το ερπετοειδές;

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οποιος  δεν σέβεται τον μπουρδελιαρη θα παιρνει πουλο.

το καταλαβες η ακομα?  :idiot: :jerking:

ρε ζωα πηρατε μια μεμονομενη φραση μου και τη κανατε πιπιλα!
θα το πω μια τελευταια φορα!
στο διαλογο που εγινε με ρωτησαν αν ο γκομενος που πηγαινε σε πουτανες τι θα εκανα! ειπα δεν θα χα προβλημα και πως οι περισσοτεροι γκομενοι μου εχουν παει σε πουτανες και δεν μου κανε καμια εντυπωση!
ο διαλογος συνεχιστηκε και καποιοι ισχυριστηκαν πως οποιος δεν εχει παει ποτε σε πουτανα ειναι φλωρος! αντιθετα οποιος παει σε πουτανες ειναι ο αντρας ο σωστος! και τοτε ειπα κι εγω για ν αντικρουσω αυτο το επιχειρημα πως οποιος παει μονο σε πουτανες επειδη δεν ξερει πως να ριξει μια γυναικα ειναι ο φλωρος, οχι αυτος που δεν κοφτεται να παει σε πουτανα επειδη δεν γουσταρει! και καποιες κοπελες μαλιστα συμφωνησαν και μαζι μου! επομενως το να μην εξεταζουμε ολο το διαλογο και να περνουμε μεμονομενα μια εκφραση που βγαζει εντελως διαφορετικο νοημα δειχνει καθαρα εμπαθεια μερικων στο προσωπο μου! καντε οτι θελετε ποσως μ ενδιαφερει... 

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
στο διαλογο που εγινε με ρωτησαν αν ο γκομενος που πηγαινε σε πουτανες τι θα εκανα! ειπα δεν θα χα προβλημα και πως οι περισσοτεροι γκομενοι μου εχουν παει σε πουτανες και δεν μου κανε καμια εντυπωση!
ο διαλογος συνεχιστηκε και καποιοι ισχυριστηκαν πως οποιος δεν εχει παει ποτε σε πουτανα ειναι φλωρος! αντιθετα οποιος παει σε πουτανες ειναι ο αντρας ο σωστος! και τοτε ειπα κι εγω για ν αντικρουσω αυτο το επιχειρημα πως οποιος παει μονο σε πουτανες επειδη δεν ξερει πως να ριξει μια γυναικα ειναι ο φλωρος, οχι αυτος που δεν κοφτεται να παει σε πουτανα επειδη δεν γουσταρει! και καποιες κοπελες μαλιστα συμφωνησαν και μαζι μου! επομενως το να μην εξεταζουμε ολο το διαλογο και να περνουμε μεμονομενα μια εκφραση που βγαζει εντελως διαφορετικο νοημα δειχνει καθαρα εμπαθεια μερικων στο προσωπο μου! καντε οτι θελετε ποσως μ ενδιαφερει...   
αφου ποσως σε ενδιαφερει τι γραφεις το κατεβατο υπερασπισης?
:grin: :grin: :grin: :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αφου ποσως σε ενδιαφερει τι γραφεις το κατεβατο υπερασπισης?
:grin: :grin: :grin: :grin:

ακουσε στο τσατ οτι τιθεται θεμα οριστικης της διαγραφης και εκλασε τζαμαριες  :2funny:

μα τι ζωονννννννννννννν ουτε το οξυγονο της να ητανε το σαιτ  :uglystupid:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

Επισκέπτης
ο διαλογος συνεχιστηκε και καποιοι ισχυριστηκαν πως οποιος δεν εχει παει ποτε σε πουτανα ειναι φλωρος! αντιθετα οποιος παει σε πουτανες ειναι ο αντρας ο σωστος! και τοτε ειπα κι εγω για ν αντικρουσω αυτο το επιχειρημα πως οποιος παει μονο σε πουτανες επειδη δεν ξερει πως να ριξει μια γυναικα ειναι ο φλωρος, οχι αυτος που δεν κοφτεται να παει σε πουτανα επειδη δεν γουσταρει! και καποιες κοπελες μαλιστα συμφωνησαν και μαζι μου! επομενως το να μην εξεταζουμε ολο το διαλογο και να περνουμε μεμονομενα μια εκφραση που βγαζει εντελως διαφορετικο νοημα δειχνει καθαρα εμπαθεια μερικων [glow=red,2,300]στο προσωπο μου[/glow]! καντε οτι θελετε ποσως μ ενδιαφερει...   
στα αυτια σου πιο συγκεκριμενα :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
[size=20pt](21:29:10) annamaria88: egw borw na sou pw oti exw phdhxtei me ton kanakh enw esu me les bazo as poume[/size]

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε τι μισογύνηδες που είστε μερικοί.
ρε που πήγαν τα αρχίδια σας γαμώ την φάρα μας μέσα;
πόσο εμετικά πράγματα μπορεί να υποθούν εδώ μέσα και μερικοί θέλετε να σας παίρνουμε και στα σοβαρά;

Επισκέπτης
ρε τι μισογύνηδες που είστε μερικοί.
ρε που πήγαν τα αρχίδια σας γαμώ την φάρα μας μέσα;
πόσο εμετικά πράγματα μπορεί να υποθούν εδώ μέσα και μερικοί θέλετε να σας παίρνουμε και στα σοβαρά;
γαμα τα φιλε δε βγαζεις ακρη :-

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
(11:32:52) (293724): an isoun athina elega na se dkimasw
(11:32:58) LARISA1:
(11:33:08) LARISA1: ΕΡΧΟΜΑΙ....
(11:33:18) (293724): OWO kaneis ?
(11:33:43) LARISA1: ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ;
(11:34:10) (293724): pes mou posa thes. paizei rolo to pws eimai ?
(11:34:29) LARISA1: ΚΛΕΙΣΕ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom