ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
θα το ανοίξω το ρημάδι και τα κατάστιχά μου... 0
χαχα δωστονε στεγνα τον φαφουτη
θα το ανοίξω το ρημάδι και τα κατάστιχά μου... 0
τα χεις κρατησει αποθηκευμενα?θα το ανοίξω το ρημάδι και τα κατάστιχά μου... 0
οποιος δεν σέβεται τον μπουρδελιαρη θα παιρνει πουλο.
το καταλαβες η ακομα?
αφου ποσως σε ενδιαφερει τι γραφεις το κατεβατο υπερασπισης?ρε ζωα πηρατε μια μεμονομενη φραση μου και τη κανατε πιπιλα!
θα το πω μια τελευταια φορα!
στο διαλογο που εγινε με ρωτησαν αν ο γκομενος που πηγαινε σε πουτανες τι θα εκανα! ειπα δεν θα χα προβλημα και πως οι περισσοτεροι γκομενοι μου εχουν παει σε πουτανες και δεν μου κανε καμια εντυπωση!
ο διαλογος συνεχιστηκε και καποιοι ισχυριστηκαν πως οποιος δεν εχει παει ποτε σε πουτανα ειναι φλωρος! αντιθετα οποιος παει σε πουτανες ειναι ο αντρας ο σωστος! και τοτε ειπα κι εγω για ν αντικρουσω αυτο το επιχειρημα πως οποιος παει μονο σε πουτανες επειδη δεν ξερει πως να ριξει μια γυναικα ειναι ο φλωρος, οχι αυτος που δεν κοφτεται να παει σε πουτανα επειδη δεν γουσταρει! και καποιες κοπελες μαλιστα συμφωνησαν και μαζι μου! επομενως το να μην εξεταζουμε ολο το διαλογο και να περνουμε μεμονομενα μια εκφραση που βγαζει εντελως διαφορετικο νοημα δειχνει καθαρα εμπαθεια μερικων στο προσωπο μου! καντε οτι θελετε ποσως μ ενδιαφερει...
αφου ποσως σε ενδιαφερει τι γραφεις το κατεβατο υπερασπισης?
κουμάντο θα κάνει το κάθε πυροβολημένο στο πώς θα λειτουργεί ένα φόρουμ στο οποίο κανείς δεν υπολογίζει τη γνώμη του και το ξέρει?
Τουβλό αυτή,βλήμα εγώ,Μέμο ταμπελάκια βάζεις!!!τελεια και παυλα
μαριαννα εισαι .....τουβλο!
H αλήθεια μια έννοια σχετική,τελοσπάντων έτσι είναι αν έτσι νομίζετε!!!για τα παραδειγματα που ανεφερες, δεν ειναι ταμπελακια!
ειναι η αληθεια!
ακουσε στο τσατ οτι τιθεται θεμα οριστικης της διαγραφης και εκλασε τζαμαριες
μα τι ζωονννννννννννννν ουτε το οξυγονο της να ητανε το σαιτ
Ποια είναι η ανναμαρία? Η Γλωσσοδέτη?τελεια και παυλα
ανναμαρια εισαι .....τουβλο!
στα αυτια σου πιο συγκεκριμεναρε ζωα πηρατε μια μεμονομενη φραση μου και τη κανατε πιπιλα!
θα το πω μια τελευταια φορα!
στο διαλογο που εγινε με ρωτησαν αν ο γκομενος που πηγαινε σε πουτανες τι θα εκανα! ειπα δεν θα χα προβλημα και πως οι περισσοτεροι γκομενοι μου εχουν παει σε πουτανες και δεν μου κανε καμια εντυπωση!
ο διαλογος συνεχιστηκε και καποιοι ισχυριστηκαν πως οποιος δεν εχει παει ποτε σε πουτανα ειναι φλωρος! αντιθετα οποιος παει σε πουτανες ειναι ο αντρας ο σωστος! και τοτε ειπα κι εγω για ν αντικρουσω αυτο το επιχειρημα πως οποιος παει μονο σε πουτανες επειδη δεν ξερει πως να ριξει μια γυναικα ειναι ο φλωρος, οχι αυτος που δεν κοφτεται να παει σε πουτανα επειδη δεν γουσταρει! και καποιες κοπελες μαλιστα συμφωνησαν και μαζι μου! επομενως το να μην εξεταζουμε ολο το διαλογο και να περνουμε μεμονομενα μια εκφραση που βγαζει εντελως διαφορετικο νοημα δειχνει καθαρα εμπαθεια μερικων [glow=red,2,300]στο προσωπο μου[/glow]! καντε οτι θελετε ποσως μ ενδιαφερει...
γαμα τα φιλε δε βγαζεις ακρη :-ρε τι μισογύνηδες που είστε μερικοί.
ρε που πήγαν τα αρχίδια σας γαμώ την φάρα μας μέσα;
πόσο εμετικά πράγματα μπορεί να υποθούν εδώ μέσα και μερικοί θέλετε να σας παίρνουμε και στα σοβαρά;
omg και 3 lol....γαμα τα φιλε δε βγαζεις ακρη :-
omg και 3 lol....