Επισκέπτης
αχαχαχα! σε λενε μαλακισμενη και ειναι κουλ! τους λες μαλακες και σοκαρονται! χαρ χαρ χαρ!
Ρε κουρίτσια γιατί βάλατε τα πράσινα;!ναι ρε! πιπερι στο δικο μου στομα!!!!
Kωλοβαζέλες είστε ρε;!
αχαχαχα! σε λενε μαλακισμενη και ειναι κουλ! τους λες μαλακες και σοκαρονται! χαρ χαρ χαρ!
Ρε κουρίτσια γιατί βάλατε τα πράσινα;!ναι ρε! πιπερι στο δικο μου στομα!!!!
αμαν τι ειναι αυτο ρε σιλβακι σε μουχλιασανε και εσενα dont worry ομως εχεις εσυ τον προστατη σουναι ρε! πιπερι στο δικο μου στομα!!!!
Είναι πιο σέξυ το πρασινάκι...Ρε κουρίτσια γιατί βάλατε τα πράσινα;!
Είναι πιο σέξυ το πρασινάκι...
Έχεις αιμορροΐδες?
Όχι,δυσκοιλιότητα συνήθως,αν και σήμερα για τα καλά,να'ναι καλά ο γύρος που έφαγα εχθές!!!Έχεις αιμορροΐδες?
ΕντάξειΌχι,δυσκοιλιότητα συνήθως,αν και σήμερα για τα καλά,να'ναι καλά ο γύρος που έφαγα εχθές!!!
ναι ρε! πιπερι στο δικο μου στομα!!!!
ελα!Πάντως , νομίζω ότι υπάρχει αδικία σε βάρος των γυναικών . Κάτι άλλο που αναρωτιέμαι είναι αν έλειπαν τελείως οι κοπέλες από εδώ , αν θα υπήρχε το ίδιο ενδιαφέρον ...
Ξέρεις μπάνιο?Πάντως , νομίζω ότι υπάρχει αδικία σε βάρος των γυναικών.
Καμία αδικία!!!Πάντως , νομίζω ότι υπάρχει αδικία σε βάρος των γυναικών . Κάτι άλλο που αναρωτιέμαι είναι αν έλειπαν τελείως οι κοπέλες από εδώ , αν θα υπήρχε το ίδιο ενδιαφέρον ...
Ξέρεις μπάνιο?
Καμία αδικία!!!
Καταρχήν μην ορκιζέσαι ότι είναι κοπέλες!!!Ως προς το δεύτερο κομμάτι : αν έλειπαν τελείως οι κοπέλες από εδώ , αν θα υπήρχε το ίδιο ενδιαφέρον - τι πιστεύεις ;
Έχω παρατηρη΄σει ότι σκίζουν και σε ορθογραφία οι κοπέλες εδώ ...
Καταρχήν μην ορκιζέσαι ότι είναι κοπέλες!!!
Πρέπει να ομολογήσω ότι είναι αναγκαίο κακό οι ρουφιάνες!!!
Ο τρόπος που γράφουν οι περισσότερες απ' αυτές με πείθει ότι είναι γυναίκες . Όχι ;
Τί γελάς μωρή πούστρα;!
αχ αχ ποσα ξερεις ποσα ξερεις!...και ξανθιες μη σου πω...