Επισκέπτης
αχαχαχα! σε λενε μαλακισμενη και ειναι κουλ! τους λες μαλακες και σοκαρονται! χαρ χαρ χαρ!
Ρε κουρίτσια γιατί βάλατε τα πράσινα;!ναι ρε! πιπερι στο δικο μου στομα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Kωλοβαζέλες είστε ρε;!
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
αχαχαχα! σε λενε μαλακισμενη και ειναι κουλ! τους λες μαλακες και σοκαρονται! χαρ χαρ χαρ!
Ρε κουρίτσια γιατί βάλατε τα πράσινα;!ναι ρε! πιπερι στο δικο μου στομα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
αμαν τι ειναι αυτο ρε σιλβακι σε μουχλιασανε και εσενα dont worry ομως εχεις εσυ τον προστατη σουναι ρε! πιπερι στο δικο μου στομα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι πιο σέξυ το πρασινάκι...Ρε κουρίτσια γιατί βάλατε τα πράσινα;!![]()
![]()
Έχεις αιμορροΐδες?
Όχι,δυσκοιλιότητα συνήθως,αν και σήμεραΈχεις αιμορροΐδες?
ΕντάξειΌχι,δυσκοιλιότητα συνήθως,αν και σήμεραγια τα καλά,να'ναι καλά ο γύρος που έφαγα εχθές!!!
![]()
ναι ρε! πιπερι στο δικο μου στομα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ελα!Πάντως , νομίζω ότι υπάρχει αδικία σε βάρος των γυναικών . Κάτι άλλο που αναρωτιέμαι είναι αν έλειπαν τελείως οι κοπέλες από εδώ , αν θα υπήρχε το ίδιο ενδιαφέρον ...
Ξέρεις μπάνιο?Πάντως , νομίζω ότι υπάρχει αδικία σε βάρος των γυναικών.
Καμία αδικία!!!Πάντως , νομίζω ότι υπάρχει αδικία σε βάρος των γυναικών . Κάτι άλλο που αναρωτιέμαι είναι αν έλειπαν τελείως οι κοπέλες από εδώ , αν θα υπήρχε το ίδιο ενδιαφέρον ...
Ξέρεις μπάνιο?
Καμία αδικία!!!![]()
Καταρχήν μην ορκιζέσαι ότι είναι κοπέλες!!!Ως προς το δεύτερο κομμάτι : αν έλειπαν τελείως οι κοπέλες από εδώ , αν θα υπήρχε το ίδιο ενδιαφέρον - τι πιστεύεις ;
Έχω παρατηρη΄σει ότι σκίζουν και σε ορθογραφία οι κοπέλες εδώ ...
Καταρχήν μην ορκιζέσαι ότι είναι κοπέλες!!!
Πρέπει να ομολογήσω ότι είναι αναγκαίο κακό οι ρουφιάνες!!!![]()
![]()
![]()
Ο τρόπος που γράφουν οι περισσότερες απ' αυτές με πείθει ότι είναι γυναίκες . Όχι ;
αχ αχ ποσα ξερεις ποσα ξερεις!...και ξανθιες μη σου πω...