Είπα κάτι αστείο και δεν το κατάλαβα . Να πανηγυρίσω τότε γιατί δεν θεωρώ ότι έχω χιούμορ ...
οχι δεν σε κοροιδευω,κατα ενα τροπο συμφωνω!!!
Είπα κάτι αστείο και δεν το κατάλαβα . Να πανηγυρίσω τότε γιατί δεν θεωρώ ότι έχω χιούμορ ...
οχι δεν σε κοροιδευω,κατα ενα τροπο συμφωνω!!!
αλλο το φαινεσθαι και αλλο το ειναι ομωςαπο τα λιγα που εχω δει ως τωρα εδω μεσα, στο μυαλο ξανθιες ειναι οι περισσοτερες ;)
Ολές!!!απο τα λιγα που εχω δει ως τωρα εδω μεσα, στο μυαλο ξανθιες ειναι οι περισσοτερες ;)
απο τα λιγα που εχω δει ως τωρα εδω μεσα, στο μυαλο ξανθιες ειναι οι περισσοτερες ;)
μακαρι να ηταν εξυπναδα φιλε,
θρασσος ειναι... προσπαθουνε να το παιζουνε cool κι ετσι....
Μήπως την τινάζεις την ανθισμένη αμυγδαλιά?Άσε που αν ήμουνα εκδότης κάποιους διαλόγους - μοναμαχίες στην Άγρια Δύση , θα ήθελα οπωσδήποτε να τους εκδόσω ...
στις φωτο εσυ εισαι?
μακαρι να ηταν εξυπναδα φιλε,
θρασσος ειναι... προσπαθουνε να το παιζουνε cool κι ετσι....
Μήπως την τινάζεις την ανθισμένη αμυγδαλιά?
στις φωτο εσυ εισαι?
Σκασε ηλιθια παλι μπαμ κάνεις! ενα ποστ ειδα φαντάσουΑυτή η ερώτηση τι ρωτάει ; Πιο λιανιά ; Και θα απαντήσω οπωσδήποτε ...
Σου αρέσει η Άννα Μαρία Ακατοίκητο? :Sστις φωτο εσυ εισαι?
αν ινδαλμα σου ειναι ο λιλας τυπε μουΑυτή η ερώτηση τι ρωτάει ; Πιο λιανιά ; Και θα απαντήσω οπωσδήποτε ...
αν ινδαλμα σου ειναι ο λιλας τυπε μου
Το 13% των αντρών είναι ομοφυλόφιλοι . Το 40% , περίπου , είναι αμφιφυλόφιλοι . Εμένα καλώς ή κακώς (κακώς κατά Χατζιδάκι) μ' αρέσουν μόνο οι γυναίκες ...
Μα κι εγώ δεν είπα ότι είναι άσχημη - μια χαρά σώμα έχει και μάλιστα είχε ποστάρει και link παλιά για να ψηφίσουμε κλπ. Άλλο είπα, για πάνε δες...ε ενταξει, ασχημη δε τη λες, απλα ηθελα να τη ρωτησω αν ειχε ποντικια μεσα στη ντουσιερα που φωτογραφηθηκε, οι φωτογραφιες ειναι σαν απο ταινεια τρομου κι ετσι...
Και το 40% των ανδρων ειναι μαλακες, μαντεψε που ανηκεις
Εχεί γίνει σχετική έρευνα;;;Και το 40% των ανδρων ειναι μαλακες, μαντεψε που ανηκεις