axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
προσκύνημα μόνο στον παπά !!!!Προσκυνώ την χάρη σας αγαπητέ![]()
προσκύνημα μόνο στον παπά !!!!Προσκυνώ την χάρη σας αγαπητέ![]()
δεν ειμαι γραμμενος στο κομμα αλλα δεν ειμαι αντικομμουνιστηςΝτάξει αν είσαι εναντιών μου αλλά δεν είσαι αντικομμουνιστής συγχωρείσαι.
Είσαι γραμμένος στο κόμμα ή απλά το ψηφίζεις;;;
Αν δεν είσαι γραμμένος μπορώ να σε γράψω πάντως.![]()
Αυτόν τον προσκυνάς εμένα με μαυρίζεις,αρχίδι!!!!
Μόλις πάει 3-9 σημαίνει ότι μπήκε ο περιπτεράς.![]()
:o :o :o :oπροσκύνημα μόνο στον παπά !!!!
Ασε τον περίπτερα και πιασε την κόρη του περίπτερα όπως λέει το ασμαΑυτόν τον προσκυνάς εμένα με μαυρίζεις,αρχίδι!!!!
Μόλις πάει 3-9 σημαίνει ότι μπήκε ο περιπτεράς.![]()
Πες ονοματεπώνυμο κ αφμ να το λύσουμε αυτό.δεν ειμαι γραμμενος στο κομμα αλλα δεν ειμαι αντικομμουνιστης![]()
οι κόρες του συγκεκριμένου περιπτερά έχουν κάτι αρχιδιά να,οπότε στις χαρίζω.Ασε τον περίπτερα και πιασε την κόρη του περίπτερα όπως λέει το ασμα
καλα ντε μην ψαρωνεις ......:o :o :o :o
Πα Πα Πα Πα παει χάλασε ο κόσμος ........οι κόρες του συγκεκριμένου περιπτερά έχουν κάτι αρχιδιά να,οπότε στις χαρίζω.![]()
ασεΠες ονοματεπώνυμο κ αφμ να το λύσουμε αυτό.![]()
στον αγιο της πρεβεζηςκαλα ντε μην ψαρωνεις ......
Που πήγε το μυαλό σου ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι!!!!ασεολα τα ξαδερφια μου στο κομμα ειναι
οταν θελησω
![]()
Παρωνπου ειναι ο πιοστολιας να πα να γαμησουμε,βαριεμαι να ανεβαινω πανω αλλα![]()
μην ακουσεις για γαμησι εσυ αμεσως εμφανηζεσαι
Τελικα την γαμησες τη Μαρια;μην ακουσεις για γαμησι εσυ αμεσως εμφανηζεσαι
την ειδα τη μαρια που λες ρε,ε οκ ειναι ψιλοσπασμενη στο προσωπο αλλα τωρα της εριχνα ενα
ρε μαλακα χθες το πρωιμεσημερι πετυχα μια ξανθια που δουλευε φυλης στην υπογα το 61 ποιο ειναι με τον χοντρο τστατσο
για δεκα ευραιους καλη ηταν,για πες ψηνεσαι να παμε να ριξουμε ενα φτηνιαρικο![]()
ηταν φυλης και τωρα ειναι ιασωνος 20 βλεπω πολλες να ακολουθουν το δρομο του μεταξιουΤελικα την γαμησες τη Μαρια;
Δεκα ευρω στη Φυλης;εισαι σιγουρος![]()
Περιμένει να τον βγάλω έξω τον βαρο για να γαμήσειΤελικα την γαμησες τη Μαρια;
Δεκα ευρω στη Φυλης;εισαι σιγουρος![]()