axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
θες να δεις για ποτε ανατρέπεται το σκορ ?''2 στους 6 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική''
ρε απατεώνα!!!!![]()
![]()
![]()
θες να δεις για ποτε ανατρέπεται το σκορ ?''2 στους 6 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική''
ρε απατεώνα!!!!![]()
![]()
![]()
παπαζολα γιατι με ευχαρηστησαν για τη ψηφο μου αφου σε μαυρισα''2 στους 6 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική''
ρε απατεώνα!!!!![]()
![]()
![]()
''3 στους 8 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική''
Ξεκωλιαστήκατε ρε κερατάδες!!!!![]()
Δεν γίνεται με κλώνους η δουλειά Μήτσο,δεν ξέρω γιατί,αλλά δεν γίνεται.θες να δεις για ποτε ανατρέπεται το σκορ ?
![]()
![]()
Που να την διαβαζαμε κιολας''3 στους 8 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική''
Ξεκωλιαστήκατε ρε κερατάδες!!!!![]()
Αν την διαβάζατε θα ψηφίζατε θετικά φυσικά,θα σας είχε συνεπάρει η δύαμη του γραπτού μου λόγου,η εκφραστικότητα μου,είμαι συγγραφικό ταλέντο!!!!Που να την διαβαζαμε κιολας![]()
Δεν γίνεται με κλώνους η δουλειά Μήτσο,δεν ξέρω γιατί,αλλά δεν γίνεται.
Σιγά μην περίμενα εσένα να το σκεφτείς!!!!![]()
![]()
![]()
Ντάξει βλέπω τελικά μου την έριξες την θετική,να'σαι καλά.
τιποτα τιμη μουΝτάξει βλέπω τελικά μου την έριξες την θετική,να'σαι καλά.
3-8,κοντεύουμε.![]()
![]()
![]()
Σου γαμεί ο παπατρόλης,έχετε κάνει όλοι κόμμα εναντιών μου,παλιο αντικομμουνιστές!!!!!κατσε να γραψω και γω κριτικη για τη τσοντα και ας μην την εχω δειστανταρ θα μαζεψω περισοτερες θετικες απο τον παπατρολη
![]()
Τί τιμή σου ρε αρκίδι,πίσω είπες ότι με μαύρισες,τώρα λες άλλα.τιποτα τιμη μου![]()
>Σου γαμεί ο παπατρόλης,έχετε κάνει όλοι κόμμα εναντιών μου,παλιοαντικομμουνιστές!!!!!![]()
το κατα δυναμην φιλεΣου γαμεί ο παπατρόλης,έχετε κάνει όλοι κόμμα εναντιών μου,παλιο αντικομμουνιστές!!!!!![]()
ειναι μεγαλη τιμη να μαυριζεις τον παπατρολΤί τιμή σου ρε αρκίδι,πίσω είπες ότι με μαύρισες,τώρα λες άλλα.![]()
Κόμη Ταφτααρ τα σέβη μου !!!!!τιποτα τιμη μου![]()
Ντάξει αν είσαι εναντιών μου αλλά δεν είσαι αντικομμουνιστής συγχωρείσαι.>>
>
>
>
![]()
Προσκυνώ την χάρη σας αγαπητέΚόμη Ταφτααρ τα σέβη μου !!!!!
Πόσο μεγάλη δηλαδή ?ειναι μεγαλη τιμη να μαυριζεις τον παπατρολ![]()
Αυτόν τον προσκυνάς εμένα με μαυρίζεις,αρχίδι!!!!Προσκυνώ την χάρη σας αγαπητέ![]()