axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ωραιο ειναι κι αυτο (το πινω καμια φορα).... για τετοιο πηγαινα, αλλα επεσε το ματι μου στο ρακομελοΔοκίμασε και οινόμελο
και ειπα να το δοκιμασω....
Ωραιο ειναι κι αυτο (το πινω καμια φορα).... για τετοιο πηγαινα, αλλα επεσε το ματι μου στο ρακομελοΔοκίμασε και οινόμελο
εγώ πατούσα τα πλαϊνά μαλλιά για να μπουν κάτω από τα μπράτσα των γυαλιών και να μην φαίνονται όλο μαλακίεςοι αρβύλες ήταν αγιάλιστες για πολύ καιρό εκεί που είχα πρόβλημα ήτανε στο κούρεμα μου την έλεγαν αμέσως
Η αληθεια ειναι οτι ψιλοβαραει λιγο αλλα ενα ποτηρακι τι να μου κανει ????ωραια πιεστο να γινεις ντιρλα και μετα να αρχισεις να πειραζης τα κοριτσια του σαιτ
εγώ πατούσα τα πλαϊνά μαλλιά για να μπουν κάτω από τα μπράτσα των γυαλιών και να μην φαίνονται όλο μαλακίες
Δίδα ρε μανΗ αληθεια ειναι οτι ψιλοβαραει λιγο αλλα ενα ποτηρακι τι να μου κανει ????
Πφφφφφφφ (πιες το, πειραζεις) για να προλαβω την συμπαθεστατη κατα τα αλλα Δις Βελβυ
Δίδα ρε μαν
Δίδα ρε μαν
(Ορθογραφια)αστον απο οθρογραφια δε σκαμπαζει
πού ρε στον στρατό; τίποτα, απλώς έκανα τον σταυρό μου μην τις προσέξουν, ούτως ή άλλως σε φυλάκια ήμουν περισσότεροκοσνικ με τις φαβοριτες τι εκανες?
ε?
Ε?
τις αφησε αλλα κοκκοτας σταμ (καμια σχεση με σταμ90)κοσνικ με τις φαβοριτες τι εκανες?
ε?
Ε?
της βορείου ηπείρου(Ορθογραφια)
Εγκω ημι αμορφωτο αγκορι απο αγκιους σαρανταπεντε (οι σαραντα ειναι της αλμπανιας)
Μα η αλμπανια ειναι η ηπειρος μαςτης βορείου ηπείρου
πού ρε στον στρατό; τίποτα, απλώς έκανα τον σταυρό μου μην τις προσέξουν, ούτως ή άλλως σε φυλάκια ήμουν περισσότερο
γενικά έτυχα σε τύπους που δεν είχαν πόρωση με το κούρεμα (μια φορά το παράκανα όμως και ο μλκς ο δίκας με έκανε ρόμπα (και καλά ) στην αναφορά ότι έχω χαίτη σαν ροκάς κι έτσι )
μεγάλο αρχίδι ο τύπος
ειδες τι μας κανει πρωι πρωι ο φιλος μας στην κολαση θα μας στηλειεγώ κολάστηκα ήδη με τον άγγελο
σαν του τσαλίκηΧαίτη? Λασπωτήρας φάση?
ειδες τι μας κανει πρωι πρωι ο φιλος μας στην κολαση θα μας στηλει
Παιδια για οποιον δεν εχει ξαναπιει ρακομελο.... Χικ
Χικ ..... Βαραει στο δοξα πατρι !!!!!!!!! χικ
Συνησταται για αυπνους ...... Χικ
Κοιμασαι σαν Πουλακι...... χικ
Παω να κοιμηθω...... χικ Ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ Χικ
Παιδια για οποιον δεν εχει ξαναπιει ρακομελο.... Χικ
Χικ ..... Βαραει στο δοξα πατρι !!!!!!!!! χικ
Συνησταται για αυπνους ...... Χικ
Κοιμασαι σαν Πουλακι...... χικ
Παω να κοιμηθω...... χικ Ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ Χικ