lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
που το ξερεις?δν ειναι η μαριαννα ρε ...![]()
που το ξερεις?δν ειναι η μαριαννα ρε ...![]()
εγω?
εχω περιοδο και εχω νευραααααααααααα![]()
αν ειναι δυνατονε βεβαια...κανει ο καθε μαλακας αγαπουλης φιρμα την καθε αμαντα και μετα μας ριχνουν πορτα οι τσατσαδες![]()
![]()
![]()
ειχε αυτο το παραθυρακι που ανοιγει...μας ειδε και μας ειπε οτι δεν εχει κοπελααν ειναι δυνατον![]()
![]()
![]()
ρε μαλακα ειχε καγκελα στην πορτα? η ειχε καμερα και δεν της αρεσατε?![]()
εμενα αυτη τη συγκεκριμενη εβδομαδα πριν το μαλλι οτι και να το κανω ειναι σαν μαλακισμενο.Η εβδομάδα πριν την περίοδο (pms) που με κάνει να κλαίω επειδή δε στρώνει καλά η μπλούζα ξέρω γω.![]()
λεω κι εγω τι της γραφουν στα πμΗ εβδομάδα πριν την περίοδο (pms) που με κάνει να κλαίω επειδή δε στρώνει καλά η μπλούζα ξέρω γω.![]()
και γιατι δεν της ειπες εσενα θα γαμησουμεειχε αυτο το παραθυρακι που ανοιγει...μας ειδε και μας ειπε οτι δεν εχει κοπελα![]()
οταν ρωτας το Νωντα να λες παρακαλω αγενεστατεκαι γιατι δεν της ειπες εσενα θα γαμησουμε![]()
υγ κανα αλλο τσεκαρες![]()
εμενα αυτη τη συγκεκριμενη εβδομαδα πριν το μαλλι οτι και να το κανω ειναι σαν μαλακισμενο.
σε νιωθω
λεω κι εγω τι της γραφουν στα πμ![]()
ιεροσυλια!!!! θα στειλουμε τα νωντοκομμαντο να το ισοπεδωσουνε το μαγαζακιε βεβαια...κανει ο καθε μαλακας αγαπουλης φιρμα την καθε αμαντα και μετα μας ριχνουν πορτα οι τσατσαδες![]()
![]()
![]()
της λεω ελληνες ειμαστε...και μ κλεισε το παραθυροκαι γιατι δεν της ειπες εσενα θα γαμησουμε![]()
υγ κανα αλλο τσεκαρες![]()
:Νωντοhug:ιεροσυλια!!!! θα στειλουμε τα νωντοκομμαντο να το ισοπεδωσουνε το μαγαζακι![]()
θα το εχω υποψιν!! θενξ.Να κάνεις θεραπεία κερατίνης!
*brazilian keratin treatment, κάνει ένα κομμωτήριο και στη Θεςς νομίζω-είχε βγει προσφορά σε groupon. Θα ξενοιάσεις για ένα 4μηνο!
αμα της ελεγε οτι ειμαι η ψυχη του νωντα σε ανθρωπινη μορφη θα προσκυνουσε αυτη και η αμαντα και θα ζηταγαν μετανοιαιεροσυλια!!!! θα στειλουμε τα νωντοκομμαντο να το ισοπεδωσουνε το μαγαζακι![]()
μερα οχι καλη μας φευγει η Ντενισσα
και τι θα κανει ο ντενισακιας χωρις τη ντενισα? :oμερα οχι καλη μας φευγει η Ντενισσα![]()