lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
που το ξερεις?δν ειναι η μαριαννα ρε ...
που το ξερεις?δν ειναι η μαριαννα ρε ...
εγω?
εχω περιοδο και εχω νευραααααααααααα
αν ειναι δυνατονε βεβαια...κανει ο καθε μαλακας αγαπουλης φιρμα την καθε αμαντα και μετα μας ριχνουν πορτα οι τσατσαδες
ειχε αυτο το παραθυρακι που ανοιγει...μας ειδε και μας ειπε οτι δεν εχει κοπελααν ειναι δυνατον
ρε μαλακα ειχε καγκελα στην πορτα? η ειχε καμερα και δεν της αρεσατε?
εμενα αυτη τη συγκεκριμενη εβδομαδα πριν το μαλλι οτι και να το κανω ειναι σαν μαλακισμενο.Η εβδομάδα πριν την περίοδο (pms) που με κάνει να κλαίω επειδή δε στρώνει καλά η μπλούζα ξέρω γω.
λεω κι εγω τι της γραφουν στα πμΗ εβδομάδα πριν την περίοδο (pms) που με κάνει να κλαίω επειδή δε στρώνει καλά η μπλούζα ξέρω γω.
και γιατι δεν της ειπες εσενα θα γαμησουμεειχε αυτο το παραθυρακι που ανοιγει...μας ειδε και μας ειπε οτι δεν εχει κοπελα
οταν ρωτας το Νωντα να λες παρακαλω αγενεστατεκαι γιατι δεν της ειπες εσενα θα γαμησουμε
υγ κανα αλλο τσεκαρες
εμενα αυτη τη συγκεκριμενη εβδομαδα πριν το μαλλι οτι και να το κανω ειναι σαν μαλακισμενο.
σε νιωθω
λεω κι εγω τι της γραφουν στα πμ
ιεροσυλια!!!! θα στειλουμε τα νωντοκομμαντο να το ισοπεδωσουνε το μαγαζακιε βεβαια...κανει ο καθε μαλακας αγαπουλης φιρμα την καθε αμαντα και μετα μας ριχνουν πορτα οι τσατσαδες
της λεω ελληνες ειμαστε...και μ κλεισε το παραθυροκαι γιατι δεν της ειπες εσενα θα γαμησουμε
υγ κανα αλλο τσεκαρες
:Νωντοhug:ιεροσυλια!!!! θα στειλουμε τα νωντοκομμαντο να το ισοπεδωσουνε το μαγαζακι
θα το εχω υποψιν!! θενξ.Να κάνεις θεραπεία κερατίνης!
*brazilian keratin treatment, κάνει ένα κομμωτήριο και στη Θεςς νομίζω-είχε βγει προσφορά σε groupon. Θα ξενοιάσεις για ένα 4μηνο!
αμα της ελεγε οτι ειμαι η ψυχη του νωντα σε ανθρωπινη μορφη θα προσκυνουσε αυτη και η αμαντα και θα ζηταγαν μετανοιαιεροσυλια!!!! θα στειλουμε τα νωντοκομμαντο να το ισοπεδωσουνε το μαγαζακι
μερα οχι καλη μας φευγει η Ντενισσα
και τι θα κανει ο ντενισακιας χωρις τη ντενισα? :oμερα οχι καλη μας φευγει η Ντενισσα