sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
για κανε εξπλειν τυπε μου....Δεν βαρεθηκε ο τυπος εδω και 4 μερες να φτιαχνει κλωνους;![]()
για κανε εξπλειν τυπε μου....Δεν βαρεθηκε ο τυπος εδω και 4 μερες να φτιαχνει κλωνους;![]()
Δεν βαρεθηκε ο τυπος εδω και 4 μερες να φτιαχνει κλωνους;![]()
Α και γαμήσου και συ ρε.εγω ειμαι κανονικοτατα![]()
φιλεΔεν βαρεθηκε ο τυπος εδω και 4 μερες να φτιαχνει κλωνους;![]()
Καλησπερα τυπε ΑΕΚΑΡΑΚαλησπέρα σας,
![]()
Εγω μεσα ειμαι,απλα δεν μου ανοιγει το τσατ![]()
Εγω μεσα ειμαι,απλα δεν μου ανοιγει το τσατ![]()
Α και γαμήσου και συ ρε.![]()
Α στον κόρακα μωρή σιχαμένη!!!!κι αυτο μου λειτουργει
jolie στην καντυ καντυ θα πας?
ευχαριστωτο ιδιο επιθυμω και δι υμας
![]()
Αει μωρή σιχαμένηΝα τες και οι ευχές...
τυπε μολογα τι ξερεις..Βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει...καποιος θελει να μαζεψει πμ...(χωρις ιμοτικον)
Υπαρχουν και χειροτερα,υπηρχε νεοπας που τελειωσε 2 φορες σε 10 λεπταΑ στον κόρακα μωρή σιχαμένη!!!!
Ναι,αλλά μου ρίχνουν εδώ κάτι γρουσουζιές,κάτι γαμιόλες κ με βλέπω να τελειώνω στο 5λεπτό.![]()
Αει μωρή σιχαμένη![]()
40e : 5= 8e/λεπτό.
Μαλάκες ποιος/α βγάζει 8e το λεπτό,το διανοείστε;;;;![]()
Το διανοείστε;...
Φαντάζεστε τι θα είχε γίνει σε αυτό τον τόπο,
μπορείτε να φανταστείτε το αναψοκοκκίνισμα των «Κακαουνάκηδων»,
μπορείτε να διανοηθείτε το τι θα ακούγαμε (από «βρώμικο '89» και «ανίερες συμμαχίας» μέχρι για τη... συμφωνία της Βάρκιζας),
αν αυτό που έκανε η παράταξη του ΣΥΝ στην ΟΛΜΕ (που στήριξε τη ΝΔ για να «μοιράσουν» την προεδρία) το είχε κάνει η ΕΣΑΚ/ΔΕΕ που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ;
Το φαντάζεστε;...
οκ το δεχομαι...σκυψε να δειξεις τον σεβασμο σου στις αρχες.....Καλλίτερα σιχαμένη παρά ανοργασμική υστερικιά.(Με σεβασμό στον θεσμό του Προέδρου).
Υποθετω,δεν ξερω ,γι αυτο δεν λεω ονοματα..τυπε μολογα τι ξερεις..
Mαλάκα gl δεν θες να τελειώσει ήσυχα η προεδρία σου ε,θες κλειστούς δρόμους,απεργίες κ καταλήψεις ε;;;![]()
![]()
![]()
τι λε ρε συ;σοβαρα;