jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
kalisperizo τους σαβουρογαμηδες του μπου....
Γλ σε φωναζουν
Γεια σου σινερμαν
kalisperizo τους σαβουρογαμηδες του μπου....
πώς το κατάλαβες ρε τσάκαλε;Δεν σου αρεσει μαν; Γαμει και δερνει
Θα πιρφορισεις σε στουντιο τελικα;
Για τον πούτσο είναι,άστα.Τα παραπονα σου στο προεδρο σας...
Ναι ρε συ,θα παιξει 5 λεπτα και θα τελειωσειθελει να παει στο μωρο μου . να τον αφησω λες ?
Κοιτα ο σιμιγδαλενιος μπορει να μπει σε φορμα ή να γινει σπιροτος.Για σπιροτο χρησιμοποιουμε το χοντρο σιμιγδαλιπώς το κατάλαβες ρε τσάκαλε;
ο σιμιγδαλένιος είναι αυτός που μοιάζει λίγο με ζελέ; ή άλλιώς χαλβάς φαρσάλων;
τι εγινε φιλε; αμφισβητεις τον προεδρο; μηπως θες να στειλω κανα πμ; μηπως θες να εχεις την τυχη του φριμαστουρπεισιον καλη του ωρα οπου και να ναι;....Τα παραπονα σου στο προεδρο σας...
Mην μου το γρουσουζεύεις μαλάκα!!!!Ναι ρε συ,θα παιξει 5 λεπτα και θα τελειωσει
Για αρχή θέλουμε 2 κοπέλες στα μαγαζιά ,μετά από αυτό κάνε ό,τι θες ,κρεμάσου,στραπονιάσου,ό,τι θες, στ @@ μας.τι εγινε φιλε; αμφισβητεις τον προεδρο; μηπως θες να στειλω κανα πμ; μηπως θες να εχεις την τυχη του φριμαστουρπεισιον καλη του ωρα οπου και να ναι;....
Καλησπερα Τζο , σινερμαν , παπαζολ , κοσνικ πιστολερο και στους υπολοιπους και καλη βδομαδα να χουμε !
Καλησπερα δικε μου...........Καλησπερα Τζο , σινερμαν , παπαζολ , κοσνικ πιστολερο και στους υπολοιπους και καλη βδομαδα να χουμε !
τι εγινε φιλε; αμφισβητεις τον προεδρο; μηπως θες να στειλω κανα πμ; μηπως θες να εχεις την τυχη του φριμαστουρπεισιον καλη του ωρα οπου και να ναι;....
Εισαι ακομα προεδρος μαν Νομιζω πλεον δεν εχεις λαικη εντολητι εγινε φιλε; αμφισβητεις τον προεδρο; μηπως θες να στειλω κανα πμ; μηπως θες να εχεις την τυχη του φριμαστουρπεισιον καλη του ωρα οπου και να ναι;....
Ναι ρε συ,θα του την παιξει 5 λεπτα και θα τελειωσει .....θελει να παει στο μωρο μου . να τον αφησω λες ?
Γεια σου μαν ,καλη βδομαδα να εχειςΚαλησπερα Τζο , σινερμαν , παπαζολ , κοσνικ πιστολερο και στους υπολοιπους και καλη βδομαδα να χουμε !
Άλλος απ'εδώ,ρε ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ!!!!Ναι ρε συ,θα του την παιξει 5 λεπτα και θα τελειωσει .....
ειναι ακινδυνος ο μικρος....το πολυ πολυ να χυσει στην πιπα....
Πω... Πωωωω... Αυτή η μπρουτάλ πλευρά του χαρακτήρα σας με τρελαίνει... Λέρωσα την κυλότα μου τώρα... (Με τρόμο).
τι εγινε φιλε; αμφισβητεις τον προεδρο; μηπως θες να στειλω κανα πμ; μηπως θες να εχεις την τυχη του φριμαστουρπεισιον καλη του ωρα οπου και να ναι;....Πω... Πωωωω... Αυτή η μπρουτάλ πλευρά του χαρακτήρα σας με τρελαίνει... Λέρωσα την κυλότα μου τώρα... (Με τρόμο).
ποια λαικη εντολη;η μπουρδελοκατασταση ειναι σε τελμα και εγω πρεπει να την βγαλω απο αυτο.....εγω τα ελλειματα που δημιουργησε ο τζο με τα τζακουζια συμμαζευω....οτι πει η τροικα.....εκλογες το 2077 και βλεπουμε.....Εισαι ακομα προεδρος μαν Νομιζω πλεον δεν εχεις λαικη εντολη
Η λαικη οργη εχει μεγαλοσει ολοι ζητανε να πεσεις απο την εξουσια και να πας σε εκλογες