skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
κουκλος ειναι ο αλεκουκος γιοκα..
Εγώ πάλι...
κουκλος ειναι ο αλεκουκος γιοκα..
Άσχετοι ως προς τι;
δεν ξερουν να γαμησουν την γυναικα...σαν κοκορια γαμανε...Άσχετοι ως προς τι;
πουλεν να πεις την γκομενα σου φασιστακι, οταν βρεις εκει που μιλατε αγγλικα και την ξεναγεις στο καντρι σικ σπιτι του μπαμπα μπας και ριξεις κανα γκλυκον ερωτικον μποτσον γιατι για γκωλικον σε κοβω να τρεχεις στου λιλαΔεν ξέρω ρε συ. Το ερινάλ είναι νέο πουλέν για εμένα.
Το θυμάμαι από παλιά αλλά δεν είχε τύχει να μιλήσουμε.
Πςςςςςςςς τί είπες πάλι πασά μου?Έγραψες πάλι.Με τόσο πνευματώδες σχόλιο δε θα μπορεί να σε απαντήσει.Θα με τραγουδήσεις και το τραγούδι από τα στρουμφάκια;
Ξέρ'ς, αυτό που γράφεις με 1 λου και προφέρεις με 332.
δεν ξερουν να γαμησουν την γυναικα...σαν κοκορια γαμανε...
μποθτζον τσ τσ τσπουλεν να πεις την γκομενα σου φασιστακι, οταν βρεις εκει που μιλατε αγγλικα και την ξεναγεις στο καντρι σικ σπιτι του μπαμπα μπας και ριξεις κανα γκλυκον ερωτικον μποτσον γιατι για γκωλικον σε κοβω να τρεχεις στου λιλα
Χα χα, ε ξες πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις...εισαι νινι ακομα...
δεν ξερεις πως χαιδευουνε
και πως φιλουν στο στομα!
πουλεν να πεις την γκομενα σου φασιστακι, οταν βρεις εκει που μιλατε αγγλικα και την ξεναγεις στο καντρι σικ σπιτι του μπαμπα μπας και ριξεις κανα γκλυκον ερωτικον μποτσον γιατι για γκωλικον σε κοβω να τρεχεις στου λιλα
Χα χα, ε ξες πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις...
επειδη εβρισαν τον προεδρο στην παρελαση, μπηκε αγριεμενος σημερα.... :-σε οργασμο ποσταρισματος σημερα ο φιλησυχος..
και στο τσατ θρεντ μαλιστα! :o :o
τι διορθωνεις ρε σαχλοκουδουνο και αναφωνεις ατακες απο ζαν κλωντ βανταμ κοθορνε; εμαθες και ελληνικα φασιστομουτρο και θες και γραμματικες ορθοτητες με το μαδαφακα στο λεξιλογιο σου; τι το παιζεις μωρη φελολογος;
Πςςςςςςςς τί είπες πάλι πασά μου?Έγραψες πάλι.Με τόσο πνευματώδες σχόλιο δε θα μπορεί να σε απαντήσει.
επειδη εβρισαν τον προεδρο στην παρελαση, μπηκε αγριεμενος σημερα.... :-
βλεπω τα ξερεις φιλεναδα....οι γνωστοι και ως τακατακας!
"που παει να πει που ειμαι σκαμπω.." ποιος τα χει χασει ποιος.. κανε τις αναπνοες τωρα να μιλησουμε, που λεει ο λογος..
Προς αναζήτηση της τελειότητας Αντιγόνη;η ημιμάθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας!
Δεν ξέρω ρε συ. Το ερινάλ είναι νέο πουλέν για εμένα.
Το θυμάμαι από παλιά αλλά δεν είχε τύχει να μιλήσουμε.