skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Σαχλός ο λακις?Τσάμπα μάγκες στο μπου?ΝΤΡΟΠΗ.Μόνο αυτό σου λέω.
Σαφώς. Μπείτε και στο θρεντ "Τραβέλια με προσόντα"...
Σαχλός ο λακις?Τσάμπα μάγκες στο μπου?ΝΤΡΟΠΗ.Μόνο αυτό σου λέω.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχεισαι και κοντοστουπης και μου αναφερεσαι βρε φασιστοειδες σκαμπο;
εισαι και κοντοστουπης και μου αναφερεσαι βρε φασιστοειδες σκαμπο;
αν θες βοηθεια ρωτα τον μπαρο να σου δωσει το νοου χαουαυτος πηρε κι ενα λοουερ, εγω με το ζορι εβγαλα το γυμνασιο![]()
μας τη χαλασε ο αντισθενης, αλλα θα φτιαξω αλλο χαβαλετζιδικο θρεντ
τουλαχιστον κανεις το ψυχικο σου ;)Προσπαθώ...
Αλλά δεν βλέπω φως...
καταλαβα..τσαμπα χανω την ωρα μου εδω μεσα...απλα δεν εχω φιλους γνωστους εξω ρε γαμωτο..Σαχλός ο λακις?Τσάμπα μάγκες στο μπου?ΝΤΡΟΠΗ.Μόνο αυτό σου λέω.
Αντιγόνη σύνελθε πριν ξυπνήσεις με 100 πούτσους δίπλα σου και αναρωτιέσαι τι έγινε!
![]()
καταλαβα..τσαμπα χανω την ωρα μου εδω μεσα...απλα δεν εχω φιλους γνωστους εξω ρε γαμωτο..
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
μου ΄φυγε ο χυμός απ'τη μύτη λέμε.
Όμοιος ομείω αεί πελάζει.ΦΠ μου το κατάλαβες πασά μου ή μονο οξφορδιανή μόρφωση έχεις?
Μας είπε ότι δεν έχουμε καμιά ελπίδα.Βέβαια χρειάστηκε να μου το μεταφράσουν γιατί μας το είπε αγγλιστί το τρελό αγόρι.Έχει μια συμπάθεια στις βρετανικές συνήθειες.
Ρε ΦΠ τι έκανες και προσέλκυσες τόση μήνη;
ελληνοαγγλιδα..αλβανιδα εισαι?
Μας είπε ότι δεν έχουμε καμιά ελπίδα.Βέβαια χρειάστηκε να μου το μεταφράσουν γιατί μας το είπε αγγλιστί το τρελό αγόρι.Έχει μια συμπάθεια στις βρετανικές συνήθειες.
βρε αμορφωτε εσυ τα ποσταρεις δημοσιως εγω ειμαι ρουφιαναλ; ουτε τι ποσταρεις δεν ξες. εχεις πτοηθει ηδη απο την στιγμη που μπηκες στο μενος μου
ελληνοαγγλιδα..
γκοτ νταμετΓκότσα μαδεφάκα![]()
ελληνοαγγλιδα..
40ρη και κακό παιδί ψάχνεις;ελληνοαγγλιδα..
ελληνοαγγλος ειναι?Αααααααααααααααα, για σένα είναι μόνο ο Τραστ.