memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
σε εχει κανει σαν τα μπαρομουτρα τουμε περασες για βαρο δλδ
σε εχει κανει σαν τα μπαρομουτρα τουμε περασες για βαρο δλδ
σε εχει κανει σαν τα μπαρομουτρα του
Δεν κωλοτριβομαι μικρε,εσυ Νωντοτριβεσαιπιστολια δεν μπορω να καταλαβω γιατι κωλοτριβεσαι τοσο πολυ
αμα γινεις τοσο λεφτας να μου κανεις και τα δικα μου εξοδα τοτε αλλα μαλλον το βλεπω να σου τα πληρωνω εγω στο τελος...θα τα χαλασεις ολα σε σοκολατακια και τριανταφυλλαενοια σου φασιστακι
η οικονομικη ανακαμψη του σταμ δεν εχει σταματημο
θα με παρεις μινσκ θα μαστε οι δυο και θα λενε << να ο λεφτας και μπατιρης>>
εμενα δεν με θες :'( :'( :'( :'(πίστο+μεμος+λουστ=:νωντοhug:
Πρωτα απ ολα αυτεs θα σε ξυπνησουν νωριs το πρωι για εκκλησιαΠοιος να προλαβει ρε ? αφου την σφραγισα
αυτη ειναι η σιγουραντζα μου ...
τωρα κοιταω για κανα ΣΚ με καμια πουτανιτσα
:νωντοhug:πίστο+μεμος+λουστ=:νωντοhug:
αμα γινεις τοσο λεφτας να μου κανεις και τα δικα μου εξοδα τοτε αλλα μαλλον το βλεπω να σου τα πληρωνω εγω στο τελος...θα τα χαλασεις ολα σε σοκολατακια και τριανταφυλλα
:νωντοhug:πίστο+μεμος+λουστ=:νωντοhug:
αμα αγαπουλησεις εστω και για ενα λεπτο, θα σε αφησω μεσα σε ενα κλαμπακι με 300 θεες Λευκορωσσιδες να παθεις αφυδατωση απο την πολυ αγαπουλιαση και θα φυγω! να το ξερεις ουτε νερο δε θα σου φερω θα σε αφησω να πεθανεις απο την αγαπουλιασηθα σε διαψευσω
νωντοαπορριπτεσαιεμενα δεν με θες :'( :'( :'( :'(
ρε παιδιά εχω κάποιες ερωτήσεις για τις "κοπέλλες" του site....
αμα αγαπουλησεις εστω και για ενα λεπτο, θα σε αφησω μεσα σε ενα κλαμπακι με 300 θεες Λευκορωσσιδες να παθεις αφυδατωση απο την πολυ αγαπουλιαση και θα φυγω! να το ξερεις ουτε νερο δε θα σου φερω θα σε αφησω να πεθανεις απο την αγαπουλιαση
μπρομουνακια....
Εσυ εισαι κοπελλα η "κοπελλα" ???για πε