Επισκέπτης
Δεν εβαλε ουτε την..."Καβλωμενη παντα"![]()
![]()
τύπε θα ήταν άδικο για τις άλλες...
Δεν εβαλε ουτε την..."Καβλωμενη παντα"![]()
![]()
τύπε θα ήταν άδικο για τις άλλες...
νωντομαρουλι....μεμο φασιστακι αρωστακι, νωντολατρη
χαλασες τον πιστολια....
ηταν που ταν λιγο κουνιστος τωρα τον εκανες χειροτερα με της νωντοαηδιες σου
και εσυ λουστ μην το παιρνεις πανω σου![]()
εσενα δε σου γραφει τιποτα γιατι θα τα χασεις στο στοιχημαεγω ομως θα κληρονωμησω την περιουσια του![]()
Προς το παρων βολεψου με τη Νωντοκαταρα, που μονο ο Μεμος μπορει να σε σωσειεγω ομως θα κληρονωμησω την περιουσια του![]()
Οι διαγωνιζομενεs δεν εχουν δικαιωμα επιλογηs εστω και λεσβιακο
Εξαλλου αυτο το κανουν καθε μερα![]()
![]()
Νωντοετσι Νωντοτυπε...Ο Πιστολιας γαμαει καλα γιατι Νωντοπιστευει![]()
μουνιτσα
βιλμα
αντιγονη367
ρυθμ θα παμε για μπυρες ...
νς ... θα μαμε για πιτσα
ινα σεσιμπλ ν θα παμε για καφε.
εριναλπολυ μεγαλα βυζια εχει .. θα καλαταρει το αμαξι
με περασες για βαρο δλδεσενα δε σου γραφει τιποτα γιατι [glow=red,2,300]θα τα χασεις στο στοιχημα[/glow]
ολη του την περιουσια θα την αφησει στο Νωντοιδρυμα Νωντοερευνων Νωντα![]()
εγω θελω να ειμαι ενα σκ με ολες μαζι, θα προβληθουν πμ, θα γινει μελέτη συγκριση, καταγραφη, περιγραφες και ανταλλαγη εντυπωσεων καθως και θα προβληθει ταινια τον τιτλο η τελευταια ρωσσιδα
εσυ θελεις ψωλη μωρο...εγω θελω να ειμαι ενα σκ με ολες μαζι, θα προβληθουν πμ, θα γινει μελέτη συγκριση, καταγραφη, περιγραφες και ανταλλαγη εντυπωσεων καθως και θα προβληθει ταινια τον τιτλο η τελευταια ρωσσιδα
νωντοπανω μου το παιρνω...νωντοπειραζει?και εσυ λουστ μην το παιρνεις πανω σου![]()
Καθε τοσο , ολο και μικραινειs την λιστα σου
Παρε Καντυ προτου προλαβει αλλοs για σιγουρια![]()
![]()
![]()
Προς το παρων βολεψου με τη Νωντοκαταρα, που μονο ο Μεμος μπορει να σε σωσει![]()
οχι αντιθετα, καλα ειναι να τιμαμε τους νεκρους, αλλα οχι και ετσινωντοπανω μου το παιρνω...νωντοπειραζει?![]()