gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παρτα αρχιδια μου ρυθμσε χυνω και φευγω
παρτα αρχιδια μου ρυθμσε χυνω και φευγω
παρτα αρχιδια μου ρυθμ
Ηταν η εποχη που ειχε παχυνει ελαφρως,δεν ξερω αν τα ξαναεχασετωρα εγινε παλι ξανθια λεει...
στις φωτο δε φαινεται πολυ πρησμενη η μαπα της?
μπαρε θα βγουμε για πιπινια σημερα?σε χυνω και φευγω
ε μπορει να τα ανοιγει σιγα σιγα...την αδικουν οι φωτο
οταν την πρωτογνωρισα ηταν καταξανθη τωρα τα εχει παλι ξανθα αλλα οχι τοσο εντονα οπως παλια αλλα και παλι καυλα ειναι θα εκανα και σε σενα το ιδιο αλλα μου πηρε ολες τις πρωτες υλες η αχορταγη γλιτσα
βαριεμαι ελεεινα μολις γυρισα απο δουλεια,αλλα πρεπει να βγω δυστυχωςμπαρε θα βγουμε για πιπινια σημερα?
θες να το δωσω στον μπολντ να σε παρει για ενα κλασιμο;
ακομα περιμενω να με παρεις τηλεφωνακι
και εγω λεω να βγω..εχω καιρο...παω να δω τα νεα πιπινια που ηρθαν σε κατι τει της πουτσας που εχουμε εδω...βαριεμαι ελεεινα μολις γυρισα απο δουλεια,αλλα πρεπει να βγω δυστυχως
πες ρε μαλακα τη συνομιλια μαςθες να το δωσω στον μπολντ να σε παρει για ενα κλασιμο;
kαι δε πας τι εχεις να χασειςκαι εγω λεω να βγω..εχω καιρο...παω να δω τα νεα πιπινια που ηρθαν σε κατι τει της πουτσας που εχουμε εδω...
βαριεμαι ελεεινα μολις γυρισα απο δουλεια,αλλα πρεπει να βγω δυστυχως
υποχρεωσειςγιατι πρέπει?
που εχεις να πας?
αντιγονη ριξε κι εσυ ενα φυστικι στο γλιτσαγιατι πρέπει?
που εχεις να πας?
γαμος..παιδια....οικονομικη εξασφαληση....αγαπουλες....ετοσ και αν εισαι τυπισσα και μετα τις τελιτσες συνεχισεις πουτσα ξυλα ξανα μανα...
Εσυ θα μας πει.....
αποκατασταση αληθειαςπες ρε μαλακα τη συνομιλια μας
εγω: ναι
βλαχος: βαρουλη εσυ;κανεις και αουτκολ;
εγω: τι λες ρε πας καλα;χρονια τωρα ειμαι στις πιατσες τψν τρανς
βλαχος: χιλια συγνωμη λαθος εκανα,δεν εψαχνα τραβελι
εγω: σαλτα και γαμησου ρε
βλαχος:ρουφα τμπουτζαμ
οι ωραιοι εχουν χρεηυποχρεωσεις
λεω οτι θα βγω κατα τισ δωδεκα....μεχρι τοτε μπορει και να αλλαξω διαθεση...Εγω τελικα θα μεινω μεσα,τουλαχιστον ξεκαβλωσα το πρωι,οποτε θα κοιμηθω ηρεμος σημερα
αντε ρε βλακα.....ξυπνα.....σε φτυνουν ολοι στο σαιτ και μας κλαιγεσαι μετα στο σπαμοθρεντ....πουτσα στο γλιτσα παμε
αν εβρισκες εναν πραγματικο αντρα νομιζεις θα χες ματια για αλλον?πουτσα και ξυλο για οικογενεια υπαρχουν επιλαχοντες μην ανησυχεις