lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
δεν ξερω...εχω δει μερικες στα κασσανδρας,αλλα δεν ξερω ονοματαη γνωστη ρουμανα ρε των στουντι
την εχεις δει?
δεν ξερω...εχω δει μερικες στα κασσανδρας,αλλα δεν ξερω ονοματαη γνωστη ρουμανα ρε των στουντι
την εχεις δει?
ποιοσ τον γαμαει αυτον τον καραγκιζη...
my poor poor agapoulis
θυμασε ρε μαλακα μια μουναρα ποθ ειχε γκομενα? πωωωωωωωωω ρε πουστη μου ρε μαλακα η τυπιισα πρεπει να ηταν τελειως γκαγκα.....για να ειναι μαζι του...μορφαρα ο προδρομος
δεν ξερω...εχω δει μερικες στα κασσανδρας,αλλα δεν ξερω ονοματα
θυμασε ρε μαλακα μια μουναρα ποθ ειχε γκομενα? πωωωωωωωωω ρε πουστη μου ρε μαλακα η τυπιισα πρεπει να ηταν τελειως γκαγκα.....για να ειναι μαζι του...
μπα δεν νομιζω..απλα οσο πιο καραγκοζης εισαι τοσο γουσταρουν οι ελληνιδες....μπορει να ηταν καλος γαμικος τυπε.
Ποτε δεν ξερεις.
Η μολδαβεζα η Αννα,ξανθια πιο καβλα,μανhttp://www.kassandras6.com/ilona#] [/url]
αυτο ειναι το καλυτερο μωρο
τιποτα ..τελεια..το μονο που με χαλαει ειναι οι τελιτσες μετα το ξυλο....αφηνεις ετσι υπονοουμενα του στυλ...ελα γαμα ριξε τις σφαλιαρεσ σου και μετα συμπληρωνο τα υπολοιπα.....
μπηκε κι ο αλλος ο τρομπας ο αγαπουλης του νωντα
:Νωντοhug:
σε χυνω και φευγωμπηκε κι ο αλλος ο τρομπας ο αγαπουλης του νωντα
τωρα εγινε παλι ξανθια λεει...Η μολδαβεζα η Αννα,ξανθια πιο καβλα,μαν
γαμος..παιδια....οικονομικη εξασφαληση....αγαπουλες....ετοσ και αν εισαι τυπισσα και μετα τις τελιτσες συνεχισεις πουτσα ξυλα ξανα μανα...το συμπληρωμα δηλαδη τι μπορει να ειναι? παει καπου ειδικα το μυαλουδακι σου?
μπηκε κι ο αλλος ο τρομπας ο αγαπουλης του νωντα
:Νωντοhug::Νωντοhug:
την αδικουν οι φωτοτωρα εγινε παλι ξανθια λεει...
στις φωτο δε φαινεται πολυ πρησμενη η μαπα της?
θα εκανα και σε σενα το ιδιο αλλα μου πηρε ολες τις πρωτες υλες η αχορταγη γλιτσα:o
τι τρόπος ειναι αυτος???