life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Φοβητσιαρης οχι
Λιγο χεστης![]()
![]()
![]()
Μα γιατι??? Τα κοριτσακια σημεριs μαs κανανε και γουτσου-γουτσου
Θα του δινανε και πορτοκαλαδα
Φοβητσιαρης οχι
Λιγο χεστης![]()
![]()
![]()
Ευτυχως γιατι θα εγραφα σεντονι και θα με λεγανε στρατοκαβλο
μα δε καταλαβα τι ειναι αυτα που λες βρεμπυραριες ?
![]()
Γλυκα Σαλονιτικα......
άπλωσε ένα σεμεδάκι ρε μανΕυτυχως γιατι θα εγραφα σεντονι και θα με λεγανε στρατοκαβλο![]()
Ο Σταματης ειναι κατι σαν το Βεντετα,δεν καταλαβαινεις ποτε παει, ποτε μπαινει και ποτε πηδαει στο στουντιοΜα γιατι??? Τα κοριτσακια σημεριs μαs κανανε και γουτσου-γουτσου
Θα του δινανε και πορτοκαλαδα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nωντοσπερα....![]()
αυτο μου το λες δημοκρατικα τωρα? ;)Στρίβε φασίστα.....πάνε να παίξεις στα πολιτικά,με το άλλο φασιστόμουτρο το Λάκη
Καλησπερα ΝωντοφιλαρακιNωντοσπερα....![]()
εχω φαει ρε απο εναν γνωστο για τα τριγωνα τουδεν θυμαμε ονομα
το κουτι για να σε βοηθησω ειναι ασπρο ροζ περιπουαρχιδια ουτε γι'αυτα που φημιζεστε δεν ειστε αξιοι
ρωξακια θελω να μου στειλεις![]()
αυτο μου το λες δημοκρατικα τωρα? ;)
μεγαλυτερα φασιστιδια εδω ειναι ο σταμ και ο γλ, να το ξερεις παντως ;)Ναι δημοκρατικότατα.....εδώ ρε κωλοφασίστα εσύ και οι όμοιοι σου δεν έχετε θέση...... ;) ;) ;) ;)
Ε ναι ρε τζο τι λες να τανε πουτανες??????![]()
![]()
![]()
![]()
Να ημουν αντρας να το καταλαβαινα το μπερδεμα σου αλλα οχι κι ετσι......![]()
![]()
![]()
μεγαλυτερα φασιστιδια εδω ειναι ο σταμ και ο γλ, να το ξερεις παντως ;)
οπως βλεπεις, η χθεσινη μας Νωντοπροταση εγινε δεκτη ;) απο τουδε και στο εξης μονο Νωντοκριτικες επιτρεπονται, οι σταμοκριτικες πανε στον μπαροκουβα με τη μια ;)Καλησπερα ΝωντοφιλαρακιΣβησε και Νωντοαραξε
![]()
:Νωντοhug:Nωντοσπερα....![]()
ωπα βγαλαμε λαβρακιΧεσε τους γνωστους ρε, αυτα τις περισσοτερες φορες δεν ειναι και τα καλυτερα (χωρια που τα χρυσοπληρωνεις).... ;)
Απο εργαστηριο να φας που τα γεμιζουν εκεινη την ωρα με φρεσκια κρεμα.....Οποτε βλεπω εκεινη τη λεκανιτσα με την κρεμα μου ρχεται να βουτηξω μεσα.....![]()
![]()
![]()
ο σταμ ποσα σχολια σου εχει δημοσιευσει δηλαδη στο μπλογκ του?Τι λες ρε Ρωσοφασίστα;;; Ο Σταμ ειδικά δε παίζει να είναι φάσιστ....
Εσύ το έδειξες χθες..... ;) ;) ;)
Ο Σταματης ειναι κατι σαν το Βεντετα,δεν καταλαβαινεις ποτε παει, ποτε μπαινει και ποτε πηδαει στο στουντιο![]()