Επισκέπτης
το ήξερα αυτό από μια συλλογή που είχα παλιότερα
δεν είμαι εγώ που το παίζω ψαγμένος μαν ;)
Ναι ε; Και πώς τη λένε τη συλλογή;
Κατά τα άλλα....σε έχουμε δει τι μαλακίες ποστάρεις.....απλά το παίζεις καμιά φορά ψαγμένος.... ;) ;) ;)
το ήξερα αυτό από μια συλλογή που είχα παλιότερα
δεν είμαι εγώ που το παίζω ψαγμένος μαν ;)
τσέκαρε και αυτό από tracy chapman πολύ γνωστόΓια τους αγαπουληδες![]()
βασικά το cd με τα σάουντρακς από την πόλη των αγγέλων ήταν αλλά ντράπηκα να το πωΝαι ε; Και πώς τη λένε τη συλλογή;
Κατά τα άλλα....σε έχουμε δει τι μαλακίες ποστάρεις.....απλά το παίζεις καμιά φορά ψαγμένος.... ;) ;) ;)
Παμε και στα δυο ρε.....Τσεχικη προτιμας η την αλλη που δεν θυμαμαι ποτε πως τη λενε στη Σβωλου??????![]()
Τσεκαρε και αυτοτσέκαρε και αυτό από tracy chapman πολύ γνωστό
βασικά το cd με τα σάουντρακς από την πόλη των αγγέλων ήταν αλλά ντράπηκα να το πω
τι μουσική ακούω δηλαδή?![]()
βασικά το cd με τα σάουντρακς από την πόλη των αγγέλων ήταν αλλά ντράπηκα να το πω
τι μουσική ακούω δηλαδή?![]()
Ετσι σε θελω δυναμικη
Πολωνεζικη προτιμω τελευταια![]()
Τσεκαρε και αυτο[video][video]http://www.youtube.com/watch?v=WAF-c0YY45s/youtube[/video]]
αφού γελάω με αυτάΈλα τώρα...σε έχω δει 100 φορές....και λαϊκούρες έχεις ποστάρει,και μια μαλακία διασκευή του Πανταζή είχες ποστάρει,και μικρούς Νικόλες έχεις ποστάρει,και Σωτήρηδες με αυγολέμονα,και ότι άλλο τρας υπάρχει....σε τα μας τώρα; ;)
θα μου στειλεις φρεσκα ρωξΗ ερωτηση μου ηταν δημοκρατικοτατη.....Εχεις να διαλεξεις ή στην τσεχικη ή στην αλλη στη Σβωλου....![]()
![]()
Στην πολωνεζικη θα παμε μετα ρε συ..... ;)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μήπως θέτεις τις βάσεις για να ξεκινήσει μια ωραιότατη συζήτηση για τον στρατό?
αφού γελάω με αυτά![]()
Θες να σου πω για τις μανδραπηδες που εκανα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μήπως θέτεις τις βάσεις για να ξεκινήσει μια ωραιότατη συζήτηση για τον στρατό?
αφού γελάω με αυτά![]()
Ζητα του και φωτογραφια του ,για να το αναγνωρισεις![]()
![]()
![]()
θα μου στειλεις φρεσκα ρωξ
επι της ευκαιριας τα τριγωνα σας δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο![]()
Η ερωτηση μου ηταν δημοκρατικοτατη.....Εχεις να διαλεξεις ή στην τσεχικη ή στην αλλη στη Σβωλου....![]()
![]()
Στην πολωνεζικη θα παμε μετα ρε συ..... ;)
Φοβητσιαρης οχιΔεν τον περιμενα για φοβητσιαρη......
Γλυκα Σαλονιτικα......Τι είναι τα Ρωξ;
όχιΘες να σου πω για τις μανδραπηδες που εκανα;![]()
εχω φαει ρε απο εναν γνωστο για τα τριγωνα τουΘα σου στειλω φρεσκα τριγωνα απο εργαστηριο και υστερα μου λες.....![]()
![]()
Και τα ρωξ ωραια ειναι ομως.... ;)