μαλιστα σαν ονομα την θυμαμαι..δεν ειχα ασχοληθει μαζι της...τι λεει πιπινι ειναι η γκρανι?
Μικρότερη σου μεν μπάρμπα , όχι στο τάργκετ γκρουπ σου όμως
μαλιστα σαν ονομα την θυμαμαι..δεν ειχα ασχοληθει μαζι της...τι λεει πιπινι ειναι η γκρανι?
καλη παλιοπουτανα ειναι![]()
ειναι η ηλικια ρε κηπαρχη1η φορά σε βλέπω να κάνεις λάθη.....τα ποστ σου είναι συνήθως σε άπταιστα Ελληνικά....σε έπιασε πανικός μήπως; ;)
ΟΚ,μου άρεσαν 2 εκ των οποίων έχει ποστάρει ο σίννερμαν κατά καιρούς....αυτός ξέρει ποιες είναι! ;)
ειναι η ηλικια ρε κηπαρχη
αφου ξερεις οτι στα 55 η οραση δεν ειναι καλη![]()
ετσι για την ιστορια... διατηρισε τουλαχιστον σε φορμα..η εχεις φακλανεψει?Μικρότερη σου μεν μπάρμπα , όχι στο τάργκετ γκρουπ σου όμως![]()
με το δικο σου τροπο χρονολογησης αβραμοτριαντη?
ετσι για την ιστορια... διατηρισε τουλαχιστον σε φορμα..η εχεις φακλανεψει?
Ρε παιδες το σαιτ δεν εχει τσατ η εχει καπου και δεν το βρισκω??
με το δικο σου τροπο χρονολογησης αβραμοτριαντη?![]()
![]()
![]()
δεν εχειΡε παιδες το σαιτ δεν εχει τσατ η εχει καπου και δεν το βρισκω??
δικε μου μαντεψια που εκανες..ΟΚ,αλλά φαίνεται 28....εντάξει τώρα,ή να το κατεβάσω;![]()
δηλαδη τυπε αν σου καθοντουσαν θα τις γαμουσες ????
και τις 2
αυτο μπορεις να το ηχογραφησεις με την πουστικη φωνουλα σου και να το ανεβασεις στον ιντερνετ τυπε για να γελασουμε?Δεν υπάρχει τσατ θείο!!!!!
Όχι με τις ώρες που σου μένουν μέχρι να αποδημήσεις εις κύριον....καλό ταξίδι,και καλή ψυχή.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο μπορεις να το ηχογραφησεις με την πουστικη φωνουλα σου και να το ανεβασεις στον ιντερνετ τυπε για να γελασουμε?![]()
![]()
και η γιαγια μου το παει τυπε..... αλλα πως το παει....μπα το παει το γραμμα η θειτσα δικιε μου![]()
ετσι για την ιστορια... διατηρισε τουλαχιστον σε φορμα..η εχεις φακλανεψει?
μακρια και αλαργα.....ξουτ ξουτ..........μαούνα![]()