sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
αυτη λες?Σίννερμαν την άλλη τη γλυκούλα με το ωραίο χαμόγελο τη θυμάσαι;;; Έχεις κι άλλες φώτο της;![]()
![]()
![]()
![]()
αυτη λες?Σίννερμαν την άλλη τη γλυκούλα με το ωραίο χαμόγελο τη θυμάσαι;;; Έχεις κι άλλες φώτο της;![]()
![]()
![]()
![]()
Αχου, ενα εξυπνουλι στην παρεα μας.
Ποιος κλωνος εισαι εσυ παλι?
Γιατι χανω επεισοδια?
re malakaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σίννερμαν την άλλη τη γλυκούλα με το ωραίο χαμόγελο τη θυμάσαι;;; Έχεις κι άλλες φώτο της;![]()
![]()
![]()
![]()
Εμ είσαι νέοπας γι' αυτό και δεν ξέρεις.
Παλαιό εξοστρακισμένο μέλος , εσχάτως κάτοχος συγχωροχαρτίου [size=5pt](θέλω να πιστεύω ότι με αγαπάνε κατά βάθος)[/size]
τυπε θελει να παρει ιδιες πως να κανει τα μαλλακια του τα νυχακια του οταν βγει στην παρκαδασε καυλωσε καμια απο αυτες τυπε? -.-
σε καυλωσε καμια απο αυτες τυπε? -.-
τυπε θελει να παρει ιδιες πως να κανει τα μαλλακια του τα νυχακια του οταν βγει στην παρκαδα
ειναι χειμωνας τωρα και δεν εχει πολυ κοσμο
και θελει να αρεσει η κοιμωμενη του χαλεπα![]()
ρε τυπε μου εχο αλλα πρεπει να ψαχνω στις καρτεσ μνημης και εχω καμια 10αρια καρτεσ και βαριεμαι..αλλη φορα..Ναι αυτή![]()
δεν θα μας πεις ποιος εισαι?Εμ είσαι νέοπας γι' αυτό και δεν ξέρεις.
Παλαιό εξοστρακισμένο μέλος , εσχάτως κάτοχος συγχωροχαρτίου [size=5pt](θέλω να πιστεύω ότι με αγαπάνε κατά βάθος)[/size]
δεν πιστευω να τη λενε σαρα αυτηαυτη λες?
να γινεται φιλεναδες να τα λετε κιολας αβραμοτριαντηΟΚ,μου άρεσαν 2 εκ των οποίων έχει ποστάρει ο σίννερμαν κατά καιρούς....αυτός ξέρει ποιες είναι! ;)
η ροχαλαρε τυπε μου εχο αλλα πρεπει να ψαχνω στις καρτεσ μνημης και εχω καμια 10αρια καρτεσ και βαριεμαι..αλλη φορα..δεν θα μας πεις ποιος εισαι?
οχι τυπε...σιμινα την λενε...δεν πιστευω να τη λενε σαρα αυτη![]()
μαλιστα σαν ονομα την θυμαμαι..δεν ειχα ασχοληθει μαζι της...τι λεει πιπινι ειναι η γκρανι?η ροχαλα
να γινεται φιλεναδες να τα λετε κιολας αβραμοτριαντη
να πατε να φωνιζετε και στα μαγαζια
να σε ολοκληρωσουν σαν κοκκινοσκουφιτσα που θες να γινεις![]()
καλη παλιοπουτανα ειναιμαλιστα σαν ονομα την θυμαμαι..δεν ειχα ασχοληθει μαζι της...τι λεει πιπινι ειναι η γκρανι?
μαλιστα σαν ονομα την θυμαμαι..δεν ειχα ασχοληθει μαζι της...τι λεει πιπινι ειναι η γκρανι?
1η φορά σε βλέπω να κάνεις λάθη.....τα ποστ σου είναι συνήθως σε άπταιστα Ελληνικά....σε έπιασε πανικός μήπως; ;)