Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εξαρτάται πως το βλέπεις.φιλε ποσο χρωνων εισαι?τι λεει ο κσνικ?εισαι μικρος?![]()
για σύνταξη είναι μικρός, για παρθένος είναι πολύ μεγάλος.
εξαρτάται πως το βλέπεις.φιλε ποσο χρωνων εισαι?τι λεει ο κσνικ?εισαι μικρος?![]()
αχ ρε φιλε παλιες καλες εποχες...λαχταρω να ημουν παιδι
φιλε ποσο χρωνων εισαι?τι λεει ο κσνικ?εισαι μικρος?![]()
Ποσων χρονων εγινες γυναικα;... Ωραια χρονια...Μηλα....Αλλο θεϊκο παιχνιδι....Σαββατοκυριακο μαζευομασταν και παιζαμε με τις ωρες, χωρια τις ωρες που παιζαμε τις καθημερινες (τοτε ακομη παιζαμε δεν τρεχαμε σε φροντιστηρια κτλ).....Ωραια χρονια....![]()
το φόλοου το θυμαστε?![]()
Ραν εν γκαν,τζαμ σουτ,μις ματς,πικ εν ρολ Δρακος του Ελληνικου μπασκεττο φόλοου το θυμαστε?![]()
θ¨αλλάξω άβαταρ χόλυ μανθα γίνω ένας ;) έχω κάποιον στο μυαλό μου
![]()
εξαρτάται πως το βλέπεις.
για σύνταξη είναι μικρός, για παρθένος είναι πολύ μεγάλος.
πικ εν ποκ, χουκς απ, νταμπλνταμπλ, τριπλ νταμπλ, Λίπος του ελληνικού μπάκσετ (γιαννουζάκοςΡαν εν γκαν,τζαμ σουτ,μις ματς,πικ εν ρολ Δρακος του Ελληνικου μπασκετ![]()
έννοια σου ;)
Απο τοτε στοχευα στη μαπαΑπό τότε σας έμεινε η συνήθεια να καρφώνετε λάθος αντικείμενα στα πρόσωπα των γυναικών;
Απο τοτε στοχευα στη μαπα![]()
οι δισκέτες είναι obsolete, κάτι πιο φρέσκο δεν έχεις, τουλάχιστον από την δεκαετία που πέρασε;Ναι από τον κώλο είμαι παρθένος,δεν είμαι σαν εσένα που βάζεις δισκέτες στον κώλο νερντάκο![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραια χρονια,μιας που δεν διαβαζα ποτε καθε μερα ηταν σαββατοκυριακο για μεναΜηλα....Αλλο θεϊκο παιχνιδι....Σαββατοκυριακο μαζευομασταν και παιζαμε με τις ωρες, χωρια τις ωρες που παιζαμε τις καθημερινες (τοτε ακομη παιζαμε δεν τρεχαμε σε φροντιστηρια κτλ).....Ωραια χρονια....![]()
Εβαλες το σωστο ιμοτικον
γιατί ρε αργότερα διάβαζεςΩραια χρονια,μιας που δεν διαβαζα ποτε καθε μερα ηταν σαββατοκυριακο για μενα![]()
οι δισκέτες είναι obsolete, κάτι πιο φρέσκο δεν έχεις, τουλάχιστον από την δεκαετία που πέρασε;
![]()
![]()
ναι ρε φιλε αλλα απο τα βασανα που εχουμε τωρα που ειμαστε μεγαλοι με τις δουλειες με τις υποχρεωσεις κτλ.καλυτερα μικρος.Όχι φίλε......η παιδική ηλικία γενικώς είναι για τον πούτσο καβάλα.....είσαι εντελώς άβουλος.... :-
Μαλακίες λέει....απλά αυτός είναι κωλόγερος,και μας βλέπει όλους πιτσιρικάδες![]()
![]()
![]()
Η μεγαλυτερη υλη που ειχα διαβασει,ηταν ενας τομος του εθνοσπορ που ειχε αφιερωμα για το μουντιαλ του 98γιατί ρε αργότερα διάβαζες![]()