Επισκέπτης
γιατι κοροιδευεις φιλε?![]()
![]()
![]()
![]()
Χεσ'τον ρε φίλε.....απλά κωλοβαράει στη δουλειά του ο μαλάκας,και αν το αφεντικό του δεν ήταν συγγενής του,θα τον είχε πετάξει όξω με τις κλωτσιές... ;) ;) ;)
γιατι κοροιδευεις φιλε?![]()
![]()
![]()
![]()
να σβήνεις τα μπισκότα ξέρεις όμωςπως μπορω φιλε.δεν ξερω πολυ καλα απο υπολογιστες.για πες μου.
Όταν είναι μέσα ο κόσνικ αυτή η λέξη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια ροπάλου...είναι επικίνδυνος ;)
:-XΤο εκανες στο στρατό![]()
φιλε δεν εχω σκανερ εχω εκτυπωτη μονο και αυτος ειναι χαλασμενος.Μπορείς να πάρεις έναν κατάλογο,να τον σκανάρεις -αν έχεις σκάνερ-,και μετά να ποστάρεις τη φώτο εδώ;)
καλησπερα φιλε μου. τι γινεται?
φιλε δεν εχω σκανερ εχω εκτυπωτη μονο και αυτος ειναι χαλασμενος.![]()
γεια σου φιλε. ;)να σβήνεις τα μπισκότα ξέρεις όμως
:-X
έχω τελειώσει και βαριέμαι να φύγω ;) επίσης δεν ξέρεις ούτε τι ώρα τελειώνω ούτε αν παίρνω δουλειά για το σπίτι ;) πιτσιρίκο ;) ;) ;)Χεσ'τον ρε φίλε.....απλά κωλοβαράει στη δουλειά του ο μαλάκας,και αν το αφεντικό του δεν ήταν συγγενής του,θα τον είχε πετάξει όξω με τις κλωτσιές... ;) ;) ;)
τι κάνεις μανΚαλησπέρα σας φιλενάδες μου.![]()
Τυπε, κανε κανα ευχελαιο ή διαβασε το βιβλιο του Πητ Παπαδακου "Ετσι νικησα τον Σατανα"χαλια ρε φιλε ολο αναφορες και σημερα ηρθε και η εφορια στην ταβερνα...γααματα![]()
![]()
ο βαρος τους εστειλε μανχαλια ρε φιλε ολο αναφορες και σημερα ηρθε και η εφορια στην ταβερνα...γααματα![]()
![]()
έχω τελειώσει και βαριέμαι να φύγω ;) επίσης δεν ξέρεις ούτε τι ώρα τελειώνω ούτε αν παίρνω δουλειά για το σπίτι ;) πιτσιρίκο ;) ;) ;)
τι κάνεις μαν![]()
έχω τελειώσει και βαριέμαι να φύγω ;) επίσης δεν ξέρεις ούτε τι ώρα τελειώνω ούτε αν παίρνω δουλειά για το σπίτι ;) πιτσιρίκο ;) ;) ;)
τι κάνεις μαν![]()
το φόλοου το θυμαστε?Τι θυμηθηκα ρε παιδες,οτι παιζαμε μηλα στο δημοτικο και τους πηγαινα μαρουλι συνεχεια,επιανα τις μπαλες στον αερα
Επισης θυμηθηκα σκηνικο νομιζω στο γυμνασιο,παιζαμε μπαλα στο διαλειμα ενω απαγορευοταν,τραβαω ενα σουτ και παει και καρφονεται η μπαλα στη μαπα της μπαζολας που με γουσταρεΦορουσε και σιδερακια και ματωσε το στομα της..Αποβολη
![]()
Καλά Μπάτ μαν.(Με μπάλα του μπόουλιγκ στα απόκρυφά σας).
αχ ρε φιλε παλιες καλες εποχες...λαχταρω να ημουν παιδιΤι θυμηθηκα ρε παιδες,οτι παιζαμε μηλα στο δημοτικο και τους πηγαινα μαρουλι συνεχεια,επιανα τις μπαλες στον αερα
Επισης θυμηθηκα σκηνικο νομιζω στο γυμνασιο,παιζαμε μπαλα στο διαλειμα ενω απαγορευοταν,τραβαω ενα σουτ και παει και καρφονεται η μπαλα στη μαπα της μπαζολας που με γουσταρεΦορουσε και σιδερακια και ματωσε το στομα της..Αποβολη
![]()
θ¨αλλάξω άβαταρ χόλυ μανθα γίνω ένας ;) έχω κάποιον στο μυαλό μου
![]()
μπορεί να φταίει και το άβαταρ γι'αυτό ;) θα δείξει ;)Μυαλά να αλλάξεις και τα υπόλοιπα έρχονται![]()
![]()
![]()
![]()
Τι θυμηθηκα ρε παιδες,οτι παιζαμε μηλα στο δημοτικο και τους πηγαινα μαρουλι συνεχεια,επιανα τις μπαλες στον αερα
![]()
φιλε ποσο χρωνων εισαι?τι λεει ο κσνικ?εισαι μικρος?Τι πιτσιρίκος ρε μαλάκα;;; Σου κόλησε και σένα η βελόνα;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι θυμηθηκα ρε παιδες,οτι παιζαμε μηλα στο δημοτικο και τους πηγαινα μαρουλι συνεχεια,επιανα τις μπαλες στον αερα
![]()