Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (0 μέλη και 72 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Εγω ειμαι μλκς  :cum: ανηκω εδω,δεν ειμαι ομοφυλοφιλος  ;)

Ποιος είναι ομοφυλόφιλος ρε κατσαρίδα; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ότι να'ναι λες.....και αν είσαι μαλάκας τράβα χωσ'τον σε καμιά τρύπα στον τοίχο να ξεκαβλώσεις και μη μας ζαλίζεις..... :jerking:

Επισκέπτης
Και μετά μπανάρετε τον μπιλ ντίνα......ενώ μέλη σαν τον πιστολέρο,κόσνικ26,μέμο,κτλ,κτλ τα κρατάτε....δεν είμαστε καλά./.... :2funny: :headbang:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
αν τα μισα ποστ εδω μεσα απο αντρικα μελη δεν ηταν αυτα:
" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:"
" :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:"
"+1"
"καλημερα συμφορουμιτες"
τοτε να μας την ελεγες οτι μιλαμε ασκοπα...
Μα ποιος σου ειπε οτι μιλαμε σοβαρα,απλα μιλαμε αντρικα και ναι γουσταρουμε με τις μαλακιες που κανουμε,γι αυτο ειμαστε εδω για να τα λεμε,για να μιλαμε για τη πεσμενη,τη μεγαλη ,τη μικρη πουτσα μας..αυτο ειναι το νοημα του σαιτ  :sunglasses:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Eιπα εγω να φυγετε;;;απλα ειπα να μιλατε σε ενα ΑΝΤΡΙΚΟ φορουμ μονο αν εχετε να πειτε κατι  ;)
τελος,παρακατω τα εχουμε ξαναπει,εγω απλα ειπα την αποψη μου ,δεν ειμαι κατι εγω..

Τεςπα ... μαλλον εκει καπου ειναι η διαφωνια ... π.χ. εγω πιστευω οτι δεν ειναι μονο ανδρικο φορουμ... οτι ειναι απλα ενα φορουμ  :tits2:

Μπατ ιτς οκεε τ εχουμε ξαναπει οπως ειπες  :boobies:

Επισκέπτης
Μα ποιος σου ειπε οτι μιλαμε σοβαρα,απλα μιλαμε αντρικα και ναι γουσταρουμε με τις μαλακιες που κανουμε,γι αυτο ειμαστε εδω για να τα λεμε,για να μιλαμε για τη πεσμενη,τη μεγαλη ,τη μικρη πουτσα μας..αυτο ειναι το νοημα του σαιτ  :sunglasses:

Δικό σου είναι το σάιτ ρε τυροπιτούμπα κωλόβλαχε και καθορίζεις το νόημα;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ο μέμος είναι εμμονικός 100%,δε το λέει μόνο εδώ μέσα,έχει ανοίξει και μπλογκ όπου κράζει τις Ελληνίδες.....απλά για τομάτες...

Και έπειτα οι άντμινς μόνο μπορούν να αποφασίσουν,αν το σάιτ είναι ανδρικό καθαρά ή όχι.....οι υπόλοιποι δεν έχουν άποψη.
στα αρχιδια μου κιθαρα τι κανουν οι αντμιν...εγω εχω αποψη και την λεω..και θα κραζω ..οχι ολες τις ελληνιδες..μονο τα καμενα μπαζα του μπου...που νομιζουν οτι το να ειναι μελοι σε ενα σαιτ για πουτανες και μπουρδελλα  ειναι προνομοιο τους...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Γυναικα παω να πλαγιασω.
Πηγαινε κανε την τουαλετα σου, βαλε τις Nevea κρεμες, πλυσου, αρωματισου, και ελα να σε κερασω μπουλκουμε... :knockinb:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μιλαμε για κλινικα αρρωστο,μακαρι καποιος να σε βοηθησει φιλαρακι..Εγω λυπαμαι πραγματικα,ειδικα ατομα που νωσουνε ψυχολογικα..

Επισκέπτης
στα αρχιδια μου κιθαρα τι κανουν οι αντμιν...εγω εχω αποψη και την λεω..και θα κραζω ..οχι ολες τις ελληνιδες..μονο τα καμενα μπαζα του μπου...που νομιζουν οτι το να ειναι μελοι σε ενα σαιτ για πουτανες και μπουρδελλα  ειναι προνομοιο τους...

Φυσικά και δεν είναι προνόμιο.....αλλά μόνο οι άντμιν μπορούν να αποφασίσουν αν το σάιτ θα είναι ανδρικό καθαρά ή όχι....οι άντμινς δέχονται και γυναίκες....αν δε δεχόντουσαν τότε οκ..... ;)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Γυναικα παω να πλαγιασω.
Πηγαινε κανε την τουαλετα σου, βαλε τις Nevea κρεμες, πλυσου, αρωματισου, και ελα να σε κερασω μπουλκουμε... :knockinb:

Αχ να μια ψωλη  :2funny: !
Ερχομαι εβαλα και μυρτω λεμοννννι που σ'αρες  :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Πάντως το καλύτερο που θα κάναν οι άντμιν είναι,όταν πάει κάποιος να κάνει εγγραφή,να είχαν ένα IQ test.....και αν έπιανες κάτω από 90 μονάδες,τότε να σου απαγορευόταν η πρόσβαση στο φόρουμ.... :headbang2:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Οποιος μπορει να βοηθησει αυτον το συναθρωπο μας,να το πραξει..Αυτα δεν ειναι καλα σημαδια ,να το ξερετε..

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Το να τραβηξω αναφορα και να σε μπαναρουν δεν ειναι λυση,εγω δεν το παιρνω πανω μου το βαρος να μη μπορεις να μπεις ξανα στο σαιτ και να φας φρικη αφου η ζωη σου απο οτι φαινεται ειναι διαδυκτιακη..ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ  ;)

Επισκέπτης
Σε ποιον μιλάς ρε πιστολέρο στο βρόντο;;; Έχεις λαλήσει;;; :think: :think: :think: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
λοιπον καληνυχτιζω μορτηδες...τα λεμε με τον καφε το πρωι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom