Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Προφανως για καποιες ειναι σαν ικανοποιηση το να μπουν εδω και να εχουν ανταποκριση,καλυπτουν τη μπαζολιαση απο την αληθινη ζωη..Ενα γυναικιο; μελος που εχει αποψη και τη παω ειναι η μουνιτσα..
κι εγω καλη πουτανιτσα ειμαι  :boobies:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
κατα τα αλλα σας τη δινουν ολες οι γυναικες του σαιτ αλλα αρχισατε ενας ενας εγω παω εκεινη,εγω την αλλη :2funny:
και γαμω τις σταθερες αποψεις λεμε :2funny:
:jerking:
ειπα και γω,αργησε  :jerking:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μισογυνηδες δεν ειμαστε,τις γουσταρουμε τις γυναικες,αλλα ελλεηνιδα οταν μπαινεις σε αυτο το γαμημενο ΑΝΤΡΙΚΟ σαιτ,μπες αν εχεις κατι να πεις
URL]]

Επισκέπτης
Μισογυνηδες δεν ειμαστε,τις γουσταρουμε τις γυναικες,αλλα ελλεηνιδα οταν μπαινεις σε αυτο το γαμημενο ΑΝΤΡΙΚΟ σαιτ,μπες αν εχεις κατι να πεις
http://[URL unfurl="true"]www.wallpaperbase.com/wallpapers/movie/thehulk/the_hulk_3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Σκάσε ρε κωλόγερε,αμέσως να το παίξεις άνδρας πολλά βαρύς.....παιξ'το έξω όχι έδω...ουστ

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.wallpaperbase.com/wallpapers/movie/thehulk/the_hulk_3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μπαινω και ποσταρω στο τσατοθρεντ γι αυτο μπαινω οποτε γουσταρω..
τα παραπονα σας στον αντισθενη! :birdman:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
[/quote] :rolleyes: :rolleyes: bro πολυ πρασινος εισαι...τι  :jerking: εφαγες για μεσημερι?  :cool:

Επισκέπτης
Ευτυχώς που υπάρχω και γω για να σας κάνω χαλάστρα. ;) ;) ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
[/quote]συμβουλες και εξυπναδες απο καμενα χαρτια εξω απο το μπου.... μαζευτικανε τωρα 20 αγαμητα μαλακισμενα  απο χιλιαδες ελληνιδες να μας πουν τι?

Επισκέπτης
συμβουλες και εξυπναδες απο καμενα χαρτια εξω απο το μπου.... μαζευτικανε τωρα 20 αγαμητα μαλακισμενα  απο χιλιαδες ελληνιδες να μας πουν τι?

Ας είμαστε αντικειμενικοί

Τις μεγαλύτερες ΠΙΠΕΣ εδώ μέσα ανδρικά μέλη της έχουν πει,σαν τον άλλο τον μπουχέσα τον μέμο ;)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
[/quote]

Ρε συ πιστολια ... αυτο το θεμα με τις γυναικες του σαιτ υπαρχει απ οταν αρχισαν να μπαινουν  ;D

Στα μπουρδελοθρεντς δε σας ενοχλει καμια  ;D

Εξαλλου αν δεν αρεσει σε καποιον μπορει να φυγει , οι γυναικες ειναι νομιμα εδω  :boobies:
Ο Κυρ Αντισθενης δεν εχει προμπλεμ κ εχετε εσεις  :boobies:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Σκάσε ρε κωλόγερε,αμέσως να το παίξεις άνδρας πολλά βαρύς.....παιξ'το έξω όχι έδω...ουστ
Καλα ειμασταν οταν ειχες 11111 ποστ ,σαν να μην υπηρχες  :thefinge:
Βαριεμαι να ερθω σε κοντρα μαζι σου,κατι λειπει.. ;) :grin:
:rolleyes: :rolleyes: bro πολυ πρασινος εισαι...τι  :jerking: εφαγες για μεσημερι?  :sunglasses:
:2funny: :2funny: :2funny:
ΜΑΡΟΥΛΙΙΙΙΙ
URL]]

Επισκέπτης

Α μπράβο.....άμα ΟΝΤΩΣ οι γυναίκες δεν είχαν θέση στο σάιτ,οι πρώτοι που θα της είχαν διώξει είναι οι άντμινς....από τη στιγμή πόυ δε τις διώχνουν....οι υπόλοιποι βούβα

Επισκέπτης
Καλα ειμασταν οταν ειχες 11111 ποστ ,σαν να μην υπηρχες  :thefinge:
Βαριεμαι να ερθω σε κοντρα μαζι σου,κατι λειπει.. ;) :grin: :2funny: :2funny: :2funny:
ΜΑΡΟΥΛΙΙΙΙΙ
http://[URL unfurl="true"]www.ikothen.gr/datastore/content/167/marouli.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Το΄πιασα,δεν είμαι ηλίθιος σαν μερικούς-μερικούς....

Και για να χαρείς,θα κάνω και ένα μικρό στοπ στα 22222.....και μετά στα 33333 πάλι,κτλ,κτλ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ας είμαστε αντικειμενικοί

Τις μεγαλύτερες ΠΙΠΕΣ εδώ μέσα ανδρικά μέλη της έχουν πει,σαν τον άλλο τον μπουχέσα τον μέμο ;)
ρε κιθαρα γουσταρει ρωσσιδες και το λεει στο μπου...τι πιππες... για αυτο ειναι το μπου..για αντρικες κουβεντες... για γαμησια για πουτανες για ποδοσφαιρο και για πολιτικη..αντρικες δουλειες..αντρικες κουβεντες..δεν γαμαμε μπαζα..γαμαμε μουναρες....

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ρε συ πιστολια ... αυτο το θεμα με τις γυναικες του σαιτ υπαρχει απ οταν αρχισαν να μπαινουν  :grin:

Στα μπουρδελοθρεντς δε σας ενοχλει καμια  :grin:

Εξαλλου αν δεν αρεσει σε καποιον μπορει να φυγει , οι γυναικες ειναι νομιμα εδω  :boobies:
Eιπα εγω να φυγετε;;;απλα ειπα να μιλατε σε ενα ΑΝΤΡΙΚΟ φορουμ μονο αν εχετε να πειτε κατι  ;)
τελος,παρακατω τα εχουμε ξαναπει,εγω απλα ειπα την αποψη μου ,δεν ειμαι κατι εγω..

Επισκέπτης
ρε κιθαρα γουσταρει ρωσσιδες και το λεει στο μπου...τι πιππες... για αυτο ειναι το μπου..για αντρικες κουβεντες... για γαμησια για πουτανες για ποδοσφαιρο και για πολιτικη..αντρικες δουλειες..αντρικες κουβεντες..δεν γαμαμε μπαζα..γαμαμε μουναρες....

Ο μέμος είναι εμμονικός 100%,δε το λέει μόνο εδώ μέσα,έχει ανοίξει και μπλογκ όπου κράζει τις Ελληνίδες.....απλά για τομάτες...

Και έπειτα οι άντμινς μόνο μπορούν να αποφασίσουν,αν το σάιτ είναι ανδρικό καθαρά ή όχι.....οι υπόλοιποι δεν έχουν άποψη.

Επισκέπτης
Eιπα εγω να φυγετε;;;απλα ειπα να μιλατε σε ενα ΑΝΤΡΙΚΟ φορουμ μονο αν εχετε να πειτε κατι  ;)
τελος,παρακατω τα εχουμε ξαναπει,εγω απλα ειπα την αποψη μου ,δεν ειμαι κατι εγω..

Ενώ εσύ να λες ότι μαλακία γουστάρεις ρε χαλβά; :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αν τα μισα ποστ εδω μεσα απο αντρικα μελη δεν ηταν αυτα:
" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:"
" :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:"
"+1"
"καλημερα συμφορουμιτες"
τοτε να μας την ελεγες οτι μιλαμε ασκοπα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom