pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Οντως σαν πυραυλος εγιναΑυτόν τον απογείωσα...
Οντως σαν πυραυλος εγιναΑυτόν τον απογείωσα...
εισαι εξυπνο παιδι εσυ θα πας μπροστα
Υ.Γ. Βαρε ο Μπιλ Ντινας μπορει να λεγεται και Μπιλ Γλιτσας ;)
μπα, μαλλον σα να κλανεις απο τα αυτια φαινεταιΟντως σαν πυραυλος εγινα![]()
ειναι 40αρα πατημενη αλλα κρατιεται
λεω να τη δοκιμασω παντως,ετσι να δω πως ειναι γιατι παντα με πιπινακια πηγαινω![]()
φιλε οτι και να κανω ειμαι κατεστραμενος επειδι ειμαι ο μονος που ενημερωνω το θρεντ της λαρισας πολυ συχνα μολις ο αντισθενης δει οποιοδηποτε νικ να ενημερωνει το θρεντ της λαρισας συχνα το κανει μπαν κατευθειαν οποτε δεν μπορω να κανω κατι...στειλτου ενα π.μ. σε παρακαλω.![]()
![]()
![]()
Νωντοκαταραυστερα απο μια 24ωρη ταλαιπωρια με το εντερο μου με πηγαινε επι 24 ωρες μαρουλι >>>>>![]()
![]()
:'(
πριν δυο ωρες ηρεμησα ομως και επανηλθα να σας τον ακουμπησω λιγο![]()
![]()
![]()
το νου σουυστερα απο μια 24ωρη ταλαιπωρια με το εντερο μου με πηγαινε επι 24 ωρες μαρουλι >>>>>![]()
![]()
![]()
![]()
Νωντοκαταρα![]()
![]()
![]()
Επεσε Νωντοκαταρα και τον Μεμο οι τραπεζες το πηγαν μαρουλιυστερα απο μια 24ωρη ταλαιπωρια με το εντερο μου με πηγαινε επι 24 ωρες μαρουλι >>>>>![]()
![]()
![]()
![]()
Νωντοκαταρα![]()
![]()
![]()
δεν ξερω φιλε αλλα επειδη μια φορα πριν 6 μηνες σπαμαρα σε ενα μπουρδελοθρεντ κοντεψε να με φαει ενω του υποσχεθηκα οτι δεν ξανακανω μαλκιες και οντως απο κει και περα βοηθαω με αληθηνες αναφορες τον κοσμο και δεν εχω ξανακανει μαλακια αλλα ο αντμιν με διαγραφει χωρις λογο...Έχει κάτι με τους Λαρισαίους ο Αντισθένης;![]()
![]()
![]()
φιλε παλια τι νικ χρησιμοποιουσες;μπορεις να πεις στο σεβαστο κοινο;φιλε οτι και να κανω ειμαι κατεστραμενος επειδι ειμαι ο μονος που ενημερωνω το θρεντ της λαρισας πολυ συχνα μολις ο αντισθενης δει οποιοδηποτε νικ να ενημερωνει το θρεντ της λαρισας συχνα το κανει μπαν κατευθειαν οποτε δεν μπορω να κανω κατι...στειλτου ενα π.μ. σε παρακαλω.![]()
![]()
![]()
παμε να τη δοκιμασουμε παρεα![]()
Τι 40αρα ρε;αν λεμε την ιδια θεια Ολγα με το πλουσιο στηθος ,ειναι 55+..Διαβασε κριτικες Καλυμνου ;)
εμενα μου εκανε βουντου ο κιθαρας ;) ο Νωντας ειναι φιλος μουΕπεσε Νωντοκαταρα και τον Μεμο οι τραπεζες το πηγαν μαρουλι![]()
δεν εχει σημασια το παλια φιλε...σημασια εχει το ΤΩΡΑ.φιλε παλια τι νικ χρησιμοποιουσες;μπορεις να πεις στο σεβαστο κοινο;
δεν ξερω φιλε αλλα επειδη μια φορα πριν 6 μηνες σπαμαρα σε ενα μπουρδελοθρεντ κοντεψε να με φαει ενω του υποσχεθηκα οτι δεν ξανακανω μαλκιες και οντως απο κει και περα βοηθαω με αληθηνες αναφορες τον κοσμο και δεν εχω ξανακανει μαλακια αλλα ο αντμιν με διαγραφει χωρις λογο...
εχασα την παρθενια μου![]()