baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.913
- Πόντοι
- 6.035
εγ αδερφε σου προτεινω να αλλαξεις επιθετοτο επιθετο μου φιλε.
να βαλεις κατι ταιριαστω
μπιλ κοκκινος
εγ αδερφε σου προτεινω να αλλαξεις επιθετοτο επιθετο μου φιλε.
δεν την εχω παρει αλλα καλοκρατιεται για την ηλικια τηςΜορε καλα περνανε αυτοι,απλα και ωραιαΠου;αρκει να μην ειναι φολα
![]()
φιλε θα σε κανω αναφορα....η συμπεριφορα σου ειναι πλεον ανηκουστη....Καλησπερα τυπε,παλι τα ιδια;
Αυτος ο Γλιτσας σε ζηλευει![]()
εγ αδερφε σου προτεινω να αλλαξεις επιθετο
να βαλεις κατι ταιριαστω
μπιλ κοκκινος![]()
Ο καιρός γαρ εγγύςΔε πιστεύω να κάνατε μπαν το Βασίλη.... :S
Επισηs και η Ολγα απο Θ81.......Θεικια μιλφαραδεν την εχω παρει αλλα καλοκρατιεται για την ηλικια της
η θεια ολγα απο τροφωνιου 13καποια στιγμη θα την τεσταρω
![]()
ελα αδερφε μου τι κανεις? :'( :'( :'( :'( :'( ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΑΝΕ ΧΩΡΙς ΛΟΓΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙΕς ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨανε :- :'( :'( μιλα στον αντισθενη εγω του στελνω και δεν μου απανταει.Δε πιστεύω να κάνατε μπαν το Βασίλη.... :S
Ασχετο...
Πώς μπορώ να κάνω τον pistolero ν' απογειωθεί σαν πύραυλος;...
Ελα ρε,τη θεια Ολγα λες,την εχω πετυχει αρκετες φορες στη Καλυμνου,εχω μπει στο πειρασμο να περασω αλλα με κραταει η λογικη γιατι ειναι ΓΚΙΛΦ πλεονδεν την εχω παρει αλλα καλοκρατιεται για την ηλικια της
η θεια ολγα απο τροφωνιου 13καποια στιγμη θα την τεσταρω
![]()
ελα αδερφε μου τι κανεις? :'( :'( :'( :'( :'( ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΑΝΕ ΧΩΡΙς ΛΟΓΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙΕς ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨανε :- :'( :'( μιλα στον αντισθενη εγω του στελνω και δεν μου απανταει.
ελα αδερφε μου τι κανεις? :'( :'( :'( :'( :'( ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΑΝΕ ΧΩΡΙς ΛΟΓΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙΕς ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨανε :- :'( :'( μιλα στον αντισθενη εγω του στελνω και δεν μου απανταει.
φιλε θα σε κανω αναφορα....η συμπεριφορα σου ειναι πλεον ανηκουστη....![]()
λυπαμαι φιλε....καταλαθος πατησα το κουμπι.....ραδιοφωνο ηθελα να βαλω...Δε πιστεύω να κάνατε μπαν το Βασίλη.... :S
Αυτόν τον απογείωσα...Άφησες κάποιον που να μην έχεις αναποδογυρίσει εσύ;![]()
φιλε οτι και να κανω ειμαι κατεστραμενος επειδι ειμαι ο μονος που ενημερωνω το θρεντ της λαρισας πολυ συχνα μολις ο αντισθενης δει οποιοδηποτε νικ να ενημερωνει το θρεντ της λαρισας συχνα το κανει μπαν κατευθειαν οποτε δεν μπορω να κανω κατι...στειλτου ενα π.μ. σε παρακαλω.Δηλαδή ήμαρτον.....100 μέλη από δω μέσα υπάρχουν που πρέπει να φάνε μπαν.....ΕΣΕΝΑ βρήκανε;;;![]()
![]()
Μάλλον για διπλοπρόφιλο θα σε διώξανε....βάλε κάτι πιο διακριτικό σα νικ,για να μη σε πάρουν είδηση![]()
ειναι 40αρα πατημενη αλλα κρατιεταιΕλα ρε,τη θεια Ολγα λες,την εχω πετυχει αρκετες φορες στη Καλυμνου,εχω μπει στο πειρασμο να περασω αλλα με κραταει η λογικη γιατι ειναι ΓΚΙΛΦ πλεον![]()