gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
προφανως η παραφθορα παντοτε υπαρχει απλτα το "τυπικα" σωστο ειναι κανταϊφι...κατα τ'αλλα απορω γιατι κανουμε τοση συζητηση επι του θεματος
προφανως η παραφθορα παντοτε υπαρχει απλτα το "τυπικα" σωστο ειναι κανταϊφι...κατα τ'αλλα απορω γιατι κανουμε τοση συζητηση επι του θεματος
Η αχρηστη πληροφορια της νυχταςπροφανως η παραφθορα παντοτε υπαρχει απλτα το "τυπικα" σωστο ειναι κανταϊφι...κατα τ'αλλα απορω γιατι κανουμε τοση συζητηση επι του θεματος
αμα σε γαμησω πες οτι δε σε γαμησα παλιοφολαΡε μλκ δεν καταλαβα τι ειναι αυτο που ηπιες ...
Ειρωνικο-ρητορικο το ερωτημα επειδη οταν γαμας ειναι σαν να μη γαμας ,γιατι καταθετεις σε φολες
δεν ειναι για σενα μωρακλα μου αυτα μη διαβαζεις εσυΤι εγραψες????
αυτα σαν επιλεκτικη τσαρκα,τα κλικ ειναι κατα σειρα που τα ειδα τελικα δεν κατεθεσα πουθενα καθως επικρατησε η λογικη,στην επιστροφη μου δεν εκανα τη γνωστη μαλακια και ετσι εφοδιαστικα με μια γλωσσα της πεθερας να γλυκανω τα σωθηκα μουΤι εγραψες????
... και χειλακια.Ναι αλλα κοιτα να τουρλωσεις τον κωλο καλα αυτη τη φορα.....
kadayıfı στα τουρκικα οποτε κανταϊφι η εξελληνισμενη ονομασια
αυτα σαν επιλεκτικη τσαρκα,τα κλικ ειναι κατα σειρα που τα ειδα τελικα δεν κατεθεσα πουθενα καθως επικρατησε η λογικη,στην επιστροφη μου δεν εκανα τη γνωστη μαλακια και ετσι εφοδιαστικα με μια γλωσσα της πεθερας να γλυκανω τα σωθηκα μου
Ελπιζω να μη ζητας ανταλλαγματα,κωλο δεν δινωΣας κερνάω λουκουμάδες και ντόνατς αν θέλετε γλυκό....έχω κάμποσα στο σπίτι
Η αχρηστη πληροφορια της νυχτας
Προφανως εχω υπογλυκαιμια
τι επαθες ρε μαλακααυτα σαν επιλεκτικη τσαρκα,τα κλικ ειναι κατα σειρα που τα ειδα τελικα δεν κατεθεσα πουθενα καθως επικρατησε η λογικη,στην επιστροφη μου δεν εκανα τη γνωστη μαλακια και ετσι εφοδιαστικα με μια γλωσσα της πεθερας να γλυκανω τα σωθηκα μου
... και χειλακια.
"Παω για υπνο, ελπιζω να μη λειψεις απο τα ονειρα μου"
Stam90
Σας κερνάω λουκουμάδες και ντόνατς αν θέλετε γλυκό....έχω κάμποσα στο σπίτι
Κράτα αυτή τη φώτο πάντως μαν....έχει ωραία μάτια εδώ η τύπισσα
Το χτενιζεις το καταϊφι ,αξιοτιμη κυρια σολιστ ?
Παρθενος με λεοντα !
Το χειροτερο ζωδιο ,με τον καλυτερο ωροσκοπο !
Σε μια λιονταρινα της εριχνα και τέταρτο .
Εξαιρεση Παρθενου ,ειναι η καβλαρα ,σοπρανο Αννα Νετρεμπκο
http://[URL unfurl="true"]www1.pictures.gi.zimbio.com/The+30th+Kennedy+Center+Honors+OQXBuaDUbi9l.jpg[/img[/URL]]
[MEDIA=youtube]BDY17qIWvjM[/MEDIA]
[/quote]
και η λορεν βεβαιως βεβαιως...
Ελπιζω να μη ζητας ανταλλαγματα,κωλο δεν δινω
πως και δεν πηρες και καμια σουβλα κοντοσουβλι απορησα και ησουν ολιγαρκηςτι επαθες ρε μαλακα
παντα γυρναω και δεν παιρνω μπουγατσα
και μετα με πιανει η λιγουρα ε σημερα πηρα μια γλωσσιτσα