gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εσυ δεν πας να δεις αν κοιμηθηκε ο βασιλης ή κρυφοκοιταει απο την κλειδαροτρυπα;Αλητηριος οχι....Κατι καριολακια μονο....
εσυ δεν πας να δεις αν κοιμηθηκε ο βασιλης ή κρυφοκοιταει απο την κλειδαροτρυπα;Αλητηριος οχι....Κατι καριολακια μονο....
χμμμμμμμ πρεπει να κανω κατι γι'αυτο η να το αφησω φλου
Βασικα δεν υπαρχει λαθος και σωστο και τα δυο χρησιμοποιουνται..
Ο BatmanΤωρα τι εισαι?????
εσυ δεν πας να δεις αν κοιμηθηκε ο βασιλης ή κρυφοκοιταει απο την κλειδαροτρυπα;
Aυτός ο Βασιλοντίνας απ΄το Κλωνιστάν είναι??
ο βασιλης ειναι αετος ρε....χρονια στα μπετα του σπαμ....απλα δεν κανει λογαριασμους σαν τον αρκανς 1,2,3,.....80,81....κανει αλλαγες.... ;)Γλείψτε το τσίλι από τον πούτσο του Βασίλη......
Μια χαρά το γαμάει το σπαμ θρεντ ο Βασιλάρας.......το κάνει καλύτερα από σας...μάθετε πρώτα....και μετά τα λέμε!
Μουσταρδι, ασορτι με το πανω.Τι χρωμα στριγκακι φορας????
οτι θελει η μωρακλα μου :-* :-*Δωσε μου ενα φιλακι και αστο φλου.....
λαδακη εμενα τι γκατζετ μου προτεινεις;εχω κατι λεφτα απο παροχες μαγαζιων που προμοταρω και λεω να τα επενδυσω.....
Ναι,αλλα ξερεις οτι πολλες λεξεις με ριζες απο τη τουρκικη γλωσσα,τις αλλαζουμε οποτε κανταιφι αλλα στη πορεια εγινε καταιφι,καλημερα σαςkadayıfı στα τουρκικα οποτε κανταϊφι η εξελληνισμενη ονομασια
Μην αγορασεις τιποτε αυτην την εβδομαδα .
Αν γινει το "κουρεμα " και δεν δωσει αμεσως στις τραπεζες η EFSF τα χρηματα που χρειαζονται ,θα ξεμεινουν απο ρευστο !
Μπορει να μην ειναι το πιθανοτερο σεναριο ,αλλα πρεπει να εχουμε κατι στην παντα ,για τον επομενο μηνα .Μπορει να γινει σταση πληρωμων .
Ετσι θα γινει και σταση γαμησιων ,αφου δεν θα υπαρχει ρευστο χρημα.
Αν δεν γινει αυτο ,κανε το εξης : Πηγαινε σε ενα δερματολογο που να εχει τελευταιας γενιας λέϊζερ και κανε ανανεωση δερματος προσωπου .Επισης το INJUV ,απο το φαρμακειο ,ειναι το μοναδικο σκευασμα υαλουρονικου οξεος που απορροφαται καλως ,και βελτιωνει το δερμα και το ερειστικο συστημα.
Η πτωχευση πρεπει να μας βρει ,με ωραιο δερμα .
Ναι,αλλα ξερεις οτι πολλες λεξεις με ριζες απο τη τουρκικη γλωσσα,τις αλλαζουμε οποτε κανταιφι αλλα στη πορεια εγινε καταιφι,καλημερα σας
Μουσταρδι, ασορτι με το πανω.
Γουσταρεις;
Να παω να βγαλω μια φωτο στο μπανιο αλα facebook;
ο βασιλης ειναι αετος ρε....χρονια στα μπετα του σπαμ....απλα δεν κανει λογαριασμους σαν τον αρκανς 1,2,3,.....80,81....κανει αλλαγες.... ;)
Ρε μλκ δεν καταλαβα τι ειναι αυτο που ηπιες ...οτι θελει η μωρακλα μου :-* :-*
πιστολια οχι ρε δε γαμησα μου χει παρει τα μυαλα το κουλουρακι μου δε διαβασες ρε κατω απο την ενημερωση τι εγραψα
οτι θελει η μωρακλα μου :-* :-*
πιστολια οχι ρε δε γαμησα μου χει παρει τα μυαλα το κουλουρακι μου δε διαβασες ρε κατω απο την ενημερωση τι εγραψα