Επισκέπτης
πες και τον πιο προσφατο κλωνο σου μη ντρεπεσαιεπιτηδες το εγραψα να δω αν το σχολιασεις παρτολακι
![]()
;)
πες και τον πιο προσφατο κλωνο σου μη ντρεπεσαιεπιτηδες το εγραψα να δω αν το σχολιασεις παρτολακι
![]()
οκ φιλε μπορεις να μου στειλεις λινκ? να τα δω?ναι φιλε μου....εχω και πολλα προφιλ και ανφας....τα πιο γνωστα μου ειναι η νιμερτις,ο παιχτουρας,ο θεσσαλος,το νωντομωρο ,ο ζελοτειπ,ο ggl....ειμαι πολυπλευρη προσωπικοτητα και πολυσχιδης....
εντιτ ξεχασα το αλογο
προσβαση στον λογαριασμο μου εχουν δε 3 ακομη ατομα εκτος απο μενα....δεν θα πω τωρα ποια.... ;)
Εχω 3 λιτρα να πιω, λετε να με χαλασει ???Εδω φαινονται τα αποτελεσματα του κρασιου.......![]()
σε πειραζει?Tι γελας ρε?
αν ειχε παρει βιαγκρα θα εγραφε ευχαριστυσηΕδω φαινονται τα αποτελεσματα του κρασιου.......![]()
με μεγαλη μου ευχαρστηση![]()
ναι φιλε μου....εχω και πολλα προφιλ και ανφας....τα πιο γνωστα μου ειναι η νιμερτις,ο παιχτουρας,ο θεσσαλος,το νωντομωρο ,ο ζελοτειπ,ο ggl....ειμαι πολυπλευρη προσωπικοτητα και πολυσχιδης....
εντιτ ξεχασα το αλογο
προσβαση στον λογαριασμο μου εχουν δε 3 ακομη ατομα εκτος απο μενα....δεν θα πω τωρα ποια.... ;)
χαχαχαχα καλο φιλε.![]()
![]()
![]()
ναι φιλε μου....εχω και πολλα προφιλ και ανφας....τα πιο γνωστα μου ειναι η νιμερτις,ο παιχτουρας,ο θεσσαλος,το νωντομωρο ,ο ζελοτειπ,ο ggl....ειμαι πολυπλευρη προσωπικοτητα και πολυσχιδης....
εντιτ ξεχασα το αλογο
ναι ρε ...σε πειραζει?![]()
οχι φιλε γιατι μετα θα πρεπει να σε σκοτωσω ....οκ φιλε μπορεις να μου στειλεις λινκ? να τα δω?
καλησπερα φιλε μου.Κοινοs λογ/σμοs??? Ποσα λεφτα εχειs μεσα????....Λεφτα υπαρχουνε
Κοινοs λογ/σμοs??? Ποσα λεφτα εχειs μεσα????....Λεφτα υπαρχουνε
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(οχι φιλε γιατι μετα θα πρεπει να σε σκοτωσω ....![]()
δεν εχουν δικαιωμα αναληψεων μονο καταθεσεων.....Κοινοs λογ/σμοs??? Ποσα λεφτα εχειs μεσα????....Λεφτα υπαρχουνε
και με μισο ευρω θα ημουν ευτυχηςΠάντως καλά θα ήταν τα ποστ μας,να μπορούσαμε να τα εξαργυρώσουμε σε €.....1 € για κάθε ποστ.....ο γκλ,και ο πέρσονας θα είχαν θησαυρίσει ;)
Πάντως καλά θα ήταν τα ποστ μας,να μπορούσαμε να τα εξαργυρώσουμε σε €.....1 € για κάθε ποστ.....ο γκλ,και ο πέρσονας θα είχαν θησαυρίσει ;)
Πάντως καλά θα ήταν τα ποστ μας,να μπορούσαμε να τα εξαργυρώσουμε σε €.....1 € για κάθε ποστ.....ο γκλ,και ο πέρσονας θα είχαν θησαυρίσει ;)
φιλε μου και εσυ εχεις πολλα μυνηματα.πρωξω λουγκρες μετα θα γραψω κριτικη
πρεπει να γινω και εγω τιμημενος
τ'ακους αντμιν
τ'ακουω να λες![]()