Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ναι αμε πως χωριζουμε ενα κουλουρακι στα δυο 3----![]()
Αυτο παει στη γεωμετρια.....
ναι αμε πως χωριζουμε ενα κουλουρακι στα δυο 3----![]()
φιλε απορω πως απεκτησες τοσα πολλα μυνηματα 65.889 απορω δηλαδη..εχεις και αλλα προφιλ?απο συνηθεια φιλε....μου μεινε κουσουρι....
δεν το θελω μονο του ερχεται
εδω μαν....δουλευω για το σαιτ μας ....
και προβληματιζομαι συναμα
![]()
στ'αρχίδια μας μήτσοΗπια ρακη και κρασακι και ψιλοζαλιστηκα γμτ.......
Καληνυχτα και καλο ξημερωμα σε ολους !!!!!
οκ φιλε.τι ακριβως ειπες?Δεν είσαι εσύ ο κόσνικ ρε δεν είπα αυτό!
δεν τον βγάζω κανάν χρόνο τώρα ;) εκούσια συμμόρφωση στους κανόνες ;)
Ζητω η επανασταση !!!!!!!!!!
καλησπερα φιλε μουστ'αρχίδια μας μήτσοκαι καληνύχτα
![]()
φιλε απορω πως απεκτησες τοσα πολλα μυνηματα 65.889 απορω δηλαδη..εχεις και αλλα προφιλ?
http://[URL unfurl="true"]www.dakebibleboard.com/images/smilies/Smile%20Machine%20Gun.gif[/img[/URL]]
Εχεις ?στ'αρχίδια μας μήτσοκαι καληνύχτα
![]()
με μεγαλη μου ευχαρστησηΘες να σου κανω κανενα ιδιαιτερο στην ορθογραφια???
καλησπέρα φίλε μουκαλησπερα φιλε μου
να στα τυλίξω εδώ ή θα τα πάρεις σπίτι?Εχεις ?![]()
Εχεις ?![]()
καλησπέρα φίλε μου
να στα τυλίξω εδώ ή θα τα πάρεις σπίτι?![]()
χαχαχαχα καλο φιλε.Έχει αλλά είναι σταφιδιασμένα,αφού είναι σαν σταφιδόγρια![]()
ναι φιλε μου....εχω και πολλα προφιλ και ανφας....τα πιο γνωστα μου ειναι η νιμερτις,ο παιχτουρας,ο θεσσαλος,το νωντομωρο ,ο ζελοτειπ,ο ggl....ειμαι πολυπλευρη προσωπικοτητα και πολυσχιδης....φιλε απορω πως απεκτησες τοσα πολλα μυνηματα 65.889 απορω δηλαδη..εχεις και αλλα προφιλ?
Tι γελας ρε?
με μεγαλη μου ευχαρστηση![]()
πες και τον πιο προσφατο κλωνο σου μη ντρεπεσαιναι φιλε μου....εχω και πολλα προφιλ και ανφας....τα πιο γνωστα μου ειναι η νιμερτις,ο παιχτουρας,ο θεσσαλος,το νωντομωρο ,ο ζελοτειπ,ο ggl....ειμαι πολυπλευρη προσωπικοτητα και πολυσχιδης....
προσβαση στον λογαριασμο μου εχουν δε 3 ακομη ατομα εκτος απο μενα....δεν θα πω τωρα ποια.... ;)
επιτηδες το εγραψα να δω αν το σχολιασεις παρτολακιΕδω φαινονται τα αποτελεσματα του κρασιου.......![]()