Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε παπαρηδες ειστε 5-6 εναντιον του αβραμη και και σας εχει βγαλει νοκ ουτ... :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ότι και να έκανα,όπως και να το έκανε δεν έχει σχέση με το παρόν σάιτ.....κορέκτ;;; ;)

Αυτό που έκανε ο σφέρδεκλος όμως με το ΠΜ έχει......μάθετε να παίζετε πιο "έξυπνα" και τα λέμε :sunglasses:
κάνεις λάθος μαν ;)
ο ίδιος είπες ότι βρήκες το μέιλ του από τον λογαριασμό του ;)
δηλαδή βρήκες το τηλ. ενός μέλους από ένα μέιλ που υπήρχε στον λογαριασμό του και το χρησιμοποίησες για προσωπικές έριδες που είχες μαζί του ;)
τα πάντα έχουν να κάνουν με αυτό το σάιτ, άλλωστε ουδέποτε ισχυρίστηκες ότι γνώριζες τον σφε και πριν μπει στο σάιτ ;)
οπότε τις εξυπνάδες σου αλλού και κοίτα να συνέλθεις λίγο ;)

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ συνεχίζω τ'άσχετα...
Μην δίνετε σημασία...

Συνημμένα

• nn.png
    nn.png
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 20

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Και τώρα εγώ θα φταίω άμα σου κάνω αναφορά που βγάζεις ΠΜ στη φόρα,χωρίς την άδεια του συγγραφέα; :birdman: ;) ;) ;)
Συγγραφεα του ποτιστικων, ξερεις που γραφω τα pm σου και το site σου...

Εσυ τωρα νομιζεις οτι με τιμωρεις και καμαρωνεις σαν γυφτικο σκεπαρνι,
αλλα το μονο που αλλαξε ειναι οτι η αρχιδοκρεμαστη μου μετατοπιστηκε απο τα αριστερα στα δεξια.

Συνεχισε να διασκεδαζεις στο μικροκοσμο σου ακαρι. :-*

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

δύο τα τινά:

είτε θα είσαι τέθωρας και μετά την βασική θα σε στείλουν στο ΚΕΔΒ για να πάρεις ειδικότητα διαβιβαστή (αλλά μάλλον απίθανο, γιατί δεν θα σε ανέφερε ως διαβιβαστή αλλά ως τέθωρα)

είτε θα ορκιστείς στην αυλώνα μαζί με άλλους διαβιβαστές και μετά την ορκωμοσία θα σας μεταφέρουν στο ΚΕΔΒ (κάτι τέτοιο είχε γίνει και με εμένα)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
κάνεις λάθος μαν ;) <---
ο ίδιος είπες ότι βρήκες το μέιλ του από τον λογαριασμό του ;) <----
δηλαδή βρήκες το τηλ. ενός μέλους από ένα μέιλ που υπήρχε στον λογαριασμό του και το χρησιμοποίησες για προσωπικές έριδες που είχες μαζί του ;)<---
τα πάντα έχουν να κάνουν με αυτό το σάιτ, άλλωστε ουδέποτε ισχυρίστηκες ότι γνώριζες τον σφε και πριν μπει στο σάιτ ;)<----
οπότε τις εξυπνάδες σου αλλού και κοίτα να συνέλθεις λίγο ;)<----

:2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

@ κιθαρα... το 'χεις γαμησει ρε παλικαρι...  :headbang:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
δύο τα τινά:

είτε θα είσαι τέθωρας και μετά την βασική θα σε στείλουν στο ΚΕΔΒ για να πάρεις ειδικότητα διαβιβαστή (αλλά μάλλον απίθανο, γιατί δεν θα σε ανέφερε ως διαβιβαστή αλλά ως τέθωρα)

είτε θα ορκιστείς στην αυλώνα μαζί με άλλους διαβιβαστές και μετά την ορκωμοσία θα σας μεταφέρουν στο ΚΕΔΒ (κάτι τέτοιο είχε γίνει και με εμένα)
Το δευτερο παιζει. Παιζουν αυτα Κοσνικ.

Λιονταρι μην πλακωθεις απο τωρα στα τσιμπουκια για να αλλαξεις κεντρο... χαλαρωσε... περιστερα θα σε κανουν :-*

Επισκέπτης
κάνεις λάθος μαν ;)
ο ίδιος είπες ότι βρήκες το μέιλ του από τον λογαριασμό του ;)
δηλαδή βρήκες το τηλ. ενός μέλους από ένα μέιλ που υπήρχε στον λογαριασμό του και το χρησιμοποίησες για προσωπικές έριδες που είχες μαζί του ;)
τα πάντα έχουν να κάνουν με αυτό το σάιτ, άλλωστε ουδέποτε ισχυρίστηκες ότι γνώριζες τον σφε και πριν μπει στο σάιτ ;)
οπότε τις εξυπνάδες σου αλλού και κοίτα να συνέλθεις λίγο ;)

Δικηγόρος του είσαι;;;;

Και από το σάιτ να το βρήκα ακόμα.....πάλι το ίδιο κάνει....

Δηλαδή αν εσύ έβρισκες μια φώτο εδώ μέσα μιας γκόμενας -η οποία δεν είναι δημ. πρόσωπο- και την έπαιρνες και την πόσταρες αλλού,παριστάνοντας ότι είσαι εσύ αυτή,θα έτρωγες μπαν από δω;; Δε νομίζω.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
δύο τα τινά:

Δηλαδή όπως και να 'χει Καλαμάτα θα πάω. Καλή φάση
URL]]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το δευτερο παιζει. Παιζουν αυτα Κοσνικ.

Λιονταρι μην πλακωθεις απο τωρα στα τσιμπουκια για να αλλαξεις κεντρο... χαλαρωσε... περιστερα θα σε κανουν :-*
Θα τον πάνε τελικά πίπα-κώλο-εμπλοκή ή όχι,να χαρώ ή όχι;;;; :think:

Πείτε μου.....είναι πολύ σημαντικό για εμένα.... :helpplea:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δικηγόρος του είσαι;;;;

Και από το σάιτ να το βρήκα ακόμα.....πάλι το ίδιο κάνει....

Δηλαδή αν εσύ έβρισκες μια φώτο εδώ μέσα μιας γκόμενας -η οποία δεν είναι δημ. πρόσωπο- και την έπαιρνες και την πόσταρες αλλού,παριστάνοντας ότι είσαι εσύ αυτή,θα έτρωγες μπαν από δω;; Δε νομίζω.....
δεν χρειάζεται να ψάχνεις δικαιολογίες, έκανες μια πλάκα, απέδειξες αυτό που ήθελες (τι άραγε?), μην το παρατραβάς όμως είναι μαλακία...

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν χρειάζεται να ψάχνεις δικαιολογίες, έκανες μια πλάκα, απέδειξες αυτό που ήθελες (τι άραγε?), μην το παρατραβάς όμως είναι μαλακία...

Και πίστεψέ με δε μπορεί να μου κάνει απολύτως τίποτα :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Ρωτήστε και τον Άλεξ71 που τα ξέρει :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλα που μου το θυμησες. Ακακιο ηθελα... :grin:
Ακακία
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Η Ακακία αποτελεί γένος φυτών, που ανήκει στην οικογένεια των Μιμοζοειδών, στην τάξη των Κυαμωδών.

Η ακακία είναι δέντρο ή θάμνος, αειθαλής ή φυλλοβόλος, με φύλλα σύνθετα διπτεροειδή, με αγκάθια μικρά και ισχυρά. Τα άνθη της είναι μικρά ωχροκίτρινα, κίτρινα, πορτοκαλοκίτρινα και σπανιότερα λευκά, τοποθετημένα σε ταξιανθίες που σχηματίζουν σφαιρικές κεφαλές, κυλινδρικούς ίουλους ή στάχεις.
Ακακία

Χαρακτηριστικό της ακακίας είναι ότι εκκρίνει το αραβικό κόμμι ακόμη και σε άριστες συνθήκες καλλιέργειας, το οποίο θεωρείται παθολογικό φαινόμενο. Ο φλοιός και οι λοβοί πολλών ειδών περιέχουν μεγάλη ποσότητα δεψικών ουσιών και χρησιμοποιούνται στη βυρσοδεψία και τη φαρμακευτική. Το αραβικό κόμμι, διαλυμένο σε κρύο νερό, δίνει τη γνωστή «γόμα» για τα χαρτιά.
[Επεξεργασία] Είδη

Τα περισσότερα είδη ευδοκιμούν σε πυριτικά, αμμώδη και φτωχά εδάφη και αντέχουν την ξηρασία. Μερικά είδη, όπως η Ακακία η εκκρεμής (Acacia pendula), ευδοκιμούν σε νοτερούς, υγρούς και ελώδεις τόπους, και άλλα, όπως η Ακακία η κατεχού (Acacia catechou), αντέχουν και σε θερμοκρασίες λίγων βαθμών κάτω από 0 °C. Θεωρούνται βραχύβια φυτά, παρουσιάζουν όμως γρήγορη αύξηση. Μέσα σε λίγους μήνες αποκτούν ύψος 3 μέτρων. Το συνολικό ύψος μπορεί να ξεπεράσει τα 7 μέτρα. Από τον 30ό χρόνο αρχίζουν να παρακμάζουν. Πολλαπλασιάζονται κυρίως με σπέρματα, που φυτεύονται απευθείας στο χώμα, αλλά και με μοσχεύματα από βλαστούς ημιώριμους.
Ποικιλίες

Ακακία η πυκνανθής (Acacia pycnantha)
    Ακακία η κυανόφυλλος (Acacia cyanophylla)
    Ακακία η φαρνεζιανή (Acacia farnesiana), η γνωστή γαζία
    Ακακία η μελανόξυλος (Acacia melanoxylon)

Φυτεύεται σε πάρκα, σχηματίζοντας δεντροστοιχίες για καλλωπιστικούς σκοπούς, αλλά και για να συγκρατεί αμμώδη εδάφη ή αμμόλοφους.

Η γνωστή από δενδροστοιχίες ακακία, με τα λευκά μυρωδάτα άνθη που κρέμονται σε τσαμπιά (βότρεις), δεν ανήκει στο γένος Acacia, αλλά είναι το φυτό Ροβίνια η ψευδοακακία (Robinia pseudoacacia).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom