Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Τωρα που το σκεφτομαι και γω χορτατος θα ειμαιΠεινασα,θα φαω σε λιγο μακαρονια με κοκκινιστο
γιαμι!!!
το αγαπημένο μου!
εγω εφαγα γιουβαρλάκια!!!
Τωρα που το σκεφτομαι και γω χορτατος θα ειμαιΠεινασα,θα φαω σε λιγο μακαρονια με κοκκινιστο
αυτό εννοούσες βρε???
κι εγώ κατάλαβα οτι θα με κερνούσες μια κοπέλα!
αντε απο κει!
δεν σου κάνω τπτ!
Ειμαι μακαροναςγιαμι!!!
το αγαπημένο μου!
![]()
σκαστε ρεγιαμι!!!
το αγαπημένο μου!
![]()
οτι θελω να κανεις τη προβατινα μουτι θες να πεις μωρό μου με το προβατάκι???
τον εχει ο γλιτσας να του γκαστρωνει τις προβατινες...τι θες να πεις μωρό μου με το προβατάκι???
Ελα ρε φιλος
Ειμαι μακαροναςαλλα οταν τρωω μακαρονια πριζομαι
![]()
οτι θελω να κανεις τη προβατινα μου![]()
καλησπερα μορτη....Ελα ρε φιλος![]()
Μαν εβαλα μια μακαροναδα(στο πιατο της σαλατας) με μπολικη σαλτσα απο φρεσκια ντοματα και λαχταριστο κρεας να χανεται μεσα στη σαλτσα.Ετριψα και τυρι απο πανω ;) εφτιαξα και μια ντοματοσαλατα με ελιες και βουταγα με το φρεσκο ψωμι μεσα στη σαλατασκαστε ρε
εγω δεν εχω φαει τιποτα
θα λιποθυμησω σε λιγοοτι θελω να κανεις τη προβατινα μου
![]()
τι εγινε ρε παιχτη εχεις αναψει και τζακικαλησπερα μορτη....
Μαν εβαλα μια μακαροναδα(στο πιατο της σαλατας) με μπολικη σαλτσα απο φρεσκια ντοματα και λαχταριστο κρεας να χανεται μεσα στη σαλτσα.Ετριψα και τυρι απο πανω ;) εφτιαξα και μια ντοματοσαλατα με ελιες και βουταγα με το φρεσκο ψωμι μεσα στη σαλατα![]()
οχι ρε..δεν αναψα σημερα,δεν κανει κρυο,τωρα ανεβηκα σπιτη εβαφα κατι καγκελα του αδελφου μου σημερα ολη μερα.....μανικη...και να ξερεις ο ψιλος δεν ξεμενει απο μουνι ποτε...εχει τις καβατζες του...τι εγινε ρε παιχτη εχεις αναψει και τζακι
το μουνακι μονο σου λειπει ρε![]()
Οπως και ο Τσαμπικος, ο Τριανταφυλλος, και ο Νινο...![]()