baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.959
- Πόντοι
- 6.035
giati σταμουλη εσυ φοβασε εχεις ευαισθητο στομαχακιαπο το μολδαβεζικο θα φας βαρε![]()
giati σταμουλη εσυ φοβασε εχεις ευαισθητο στομαχακιαπο το μολδαβεζικο θα φας βαρε![]()
giati σταμουλη εσυ φοβασε εχεις ευαισθητο στομαχακι![]()
κατσε ρε μαλακα ειναι νωρις ακομαΑρρωστακια θα παω τσαρκα,οποιος θελει ακολουθει![]()
Αρρωστακια θα παω τσαρκα,οποιος θελει ακολουθει![]()
Ρε μαν στις 11 τα νυχτοπουλια γαμανεκατσε ρε μαλακα ειναι νωρις ακομακατα της 11 και μετα ειναι οι καυλες στο ζενιθ
![]()
Ελα,να παρεις ματι ;)να έρθω???
![]()
ασε εχω φαει κατι φρικες 6 το πρωι μετα απο ξενυχτιΡε μαν στις 11 τα νυχτοπουλια γαμανεΟχι εχω γαμισει και πιο αργα,αλλα αν περασει η ωρα βαριεμαι δεν βγαινω
![]()
Ελα,να παρεις ματι ;)
Εγω παλαιοτερα ,κατι σαββατα μετα απο ξενυχτι στις 4 εχω παει,ειδικα μετα απο το Εροτικα πιρφορουσα οπου εβρισκα ανοιχτο μπουρδελοασε εχω φαει κατι φρικες 6 το πρωι μετα απο ξενυχτι
θυμαμε μια φορα ηταν ολα κλειστα ουτε στουντιο δε βρηκα ανοιχτο
και αλη μια φορα ηταν 3-4 μαγαζια στη φυλης αλλα ειχε κατι μπαζα γαματα![]()
Κερναει ο Βαρος τα σουβλακια,κερναω το γαμησισιγα μην έρθω για μάτι μόνο!
για χαζή μ'εχεις???
![]()
ασε ρε μαλακα εδω εχω παει οταν εχω αυπνιεςΕγω παλαιοτερα ,κατι σαββατα μετα απο ξενυχτι στις 4 εχω παει,ειδικα μετα απο το Εροτικα πιρφορουσα οπου εβρισκα ανοιχτο μπουρδελο![]()
αυτο με συμφαιρει λεςΚερναει ο Βαρος τα σουβλακια,κερναω το γαμησι![]()
Ε βεβαια με συμφερει,εσυ θα κερασεις τα σουβλακια και η Αντιγονη θα μου κανει το κρεβατιασε ρε μαλακα εδω εχω παει οταν εχω αυπνιες
να ντυνωμαι στις 2 το βραδυ να καβαλαω τη μηχανη και να τραβιεμαι εκει πανωαυτο με συμφαιρει λες
![]()
![]()
Κερναει ο Βαρος τα σουβλακια,κερναω το γαμησι![]()
Ε βεβαια με συμφερει,εσυ θα κερασεις τα σουβλακια και η Αντιγονη θα μου κανει το κρεβατι![]()
![]()
Ε βεβαια με συμφερει,εσυ θα κερασεις τα σουβλακια και η Αντιγονη θα μου κανει το κρεβατι![]()
![]()
Τωρα που το σκεφτομαι και γω χορτατος θα ειμαιδεν τρώω βραδυ!
κάνω δίαιτα!
πάλι τσαμπα θα τη βγάλει ο βαρούλης!!!
χι χι χι!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν τρώω βραδυ!
κάνω δίαιτα!
πάλι τσαμπα θα τη βγάλει ο βαρούλης!!!
χι χι χι!!!
![]()