memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
Οταν σε παει το αιμα και η τσιρλα mayday, ελα να ζητησεις σερβιεταΑαα γι'αυτό δεν πουλάτε τίποτα.
Αλλά κ τζάμπα να ταν σιγά μην αγόραζε κανείς.![]()
![]()

Οταν σε παει το αιμα και η τσιρλα mayday, ελα να ζητησεις σερβιεταΑαα γι'αυτό δεν πουλάτε τίποτα.
Αλλά κ τζάμπα να ταν σιγά μην αγόραζε κανείς.![]()
![]()
Είσαι κ μαλάκας σαν επιχειρηματίας,ούτε τι να μου πουλήσεις δεν ξέρεις.....Οταν σε παει το αιμα και η τσιρλα mayday, ελα να ζητησεις σερβιετατα @@ μου θα παρεις
![]()
Κλασικη ελεεινιδα....και τι???
σπιτωμένη θα μ εχεις???
και παιδια? οικογενεια?
δεν στα ειπανε καλα!
αμα ειναι ετσι δεν ερχομαι!
Κια οι σερβιετες σου φασιστικες ειναι φασιστακι;Οταν σε παει το αιμα και η τσιρλα mayday, ελα να ζητησεις σερβιετατα @@ μου θα παρεις
![]()
τι να κανουμε, δε μας εχει ξανατυχει αντρας με περιοδοΕίσαι κ μαλάκας σαν επιχειρηματίας,ούτε τι να μου πουλήσεις δεν ξέρεις.....
Πάμπερς θα μου χρειαστεί αν συνεχίσει,όχι σερβιέτες.![]()
Λευκάδα,Κέρκυρα έχω πάει.
σοβαρεψου ρε διαδηλωτη της καντιναςΚια οι σερβιετες σου φασιστικες ειναι φασιστακι;![]()
Γιατί δε λες ότι δεν πατάει κανένας,ντρέπεσαι;;;τι να κανουμε, δε μας εχει ξανατυχει αντρας με περιοδο![]()
Κλασικη ελεεινιδα....
Με τον Θεο Σταματη θα ερθει η αλλαγησοβαρεψου ρε διαδηλωτη της καντινας![]()
Εσυ γιατι λες μαλακιες? εισαι μαλακας?Γιατί δε λες ότι δεν πατάει κανένας,ντρέπεσαι;;;![]()
χα χα χα ας γελασω...... ο στραπονακιας θα αντισταθει στο θεο Νωντα?? πας καλα??? ενα φου να του κανει ο Νωντας και θα εξαφανιστειΜε τον Θεο Σταματη θα ερθει η αλλαγη![]()
οχι ..θα παρω ξενη να γαμαω..και θα πληρωνο ξεπεσμενη ελεεινιδα να με ξεσκατωνει.....πάρε ξενη να σε ξεσκατώνει τότε!
οφ!
ειχα μια σκασίλα ξέρεις!
Θα κάνω κ μια πρόβλεψη:Εσυ γιατι λες μαλακιες? εισαι μαλακας?![]()
οταν θα παρακαλας να σε αφηνουμε να συμμετεχεις και να μη σε μπαναρουμε, θα ειναι αργαΘα κάνω κ μια πρόβλεψη:
![]()
![]()
οχι ..θα παρω ξενη να γαμαω..και θα πληρωνο ξεπεσμενη ελεεινιδα να με ξεσκατωνει.....
Tί δεν με διέγραψες ακόμα;;;;οταν θα παρακαλας να σε αφηνουμε να συμμετεχεις και να μη σε μπαναρουμε, θα ειναι αργα![]()
οχι ..θα παρω ξενη να γαμαω..και θα πληρωνο ξεπεσμενη ελεεινιδα να με ξεσκατωνει.....
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Σωστος , οι καθαριστριες ειναι ποιο φθηνες απ τις πουτανες![]()
![]()
![]()