sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Γιατι εχει μαζεμενες πολλες ψωλες?γιατί ρε σύ?
αγαπάμε στρατό!!!
![]()
Γιατι εχει μαζεμενες πολλες ψωλες?γιατί ρε σύ?
αγαπάμε στρατό!!!
![]()
gang bang ε;;;και γιατί να αγαπάμε μόνο έναν Στράτο
και να μην αγαπάμε όλο το στράτευμα???
ε???
αγαπαμε αλλο χρωμα στολης βασικα.282
απλα θυμαμαι πως ηταν ο αδερφος μου οταν ειχε ερθει με αδεια μια φορα αδυνατισμενος και με μεγαλα κοκκινα σημαδια απο τα τσιμπηματα των κοριων τρομακτικο θεαμα.![]()
οι κοριοί γαζώνουν δεν τσιμπάνε γαζώνουναγαπαμε αλλο χρωμα στολης βασικα.282
απλα θυμαμαι πως ηταν ο αδερφος μου οταν ειχε ερθει με αδεια μια φορα αδυνατισμενος και με μεγαλα κοκκινα σημαδια απο τα τσιμπηματα των κοριων τρομακτικο θεαμα.![]()
αγαπαμε αλλο χρωμα στολης βασικα.282
![]()
εσυ τι εκανες;πεταξες μολοτοφ;Απο τις 10 και μιση το πρωι ημουν κατω,η μεγαλυτερη που εχει γινει χαλαρα,αλλα τα στρουμφακια-σκυλια κανανε παλι τη δουλεια τους ;)
Γιατι εχει μαζεμενες πολλες ψωλες?
μεγαλωμενη απο μπαμπα μαυροσκουφη που νομιζε οτι και στο σπιτι επρεπει να του βαραμε προσοχη τον μισω και τον σιχαινομαι λιγο το στρατο..:o
όλα τα χρώματα τα έχει ο στρατος!
ποιοι σ αρεσουν εσενα???
τα μπατσακια???
Μυρίζει σε κανέναν άλλον καμμένο περίπτερο ή μόνο σε εμένα;;;Παπαζολα, εμαθα πως εχεις περιοδο.....Οταν στα λεγαμε οτι το αριστεριλικι θα σε επηρρεασει το'παιζες εξυπνος
![]()
Εγω διαδηλωνω ειρινικα,δεν ειμαι μπαχαλακιαςεσυ τι εκανες;πεταξες μολοτοφ;
μαλλον μονο σε σεναΜυρίζει σε κανέναν άλλον καμμένο περίπτερο ή μόνο σε εμένα;;;![]()
μεγαλωμενη απο μπαμπα μαυροσκουφη που νομιζε οτι και στο σπιτι επρεπει να του βαραμε προσοχη τον μισω και τον σιχαινομαι λιγο το στρατο..
με το συμπαθειο κιολας.![]()
Και για τι πραγμα διαδηλωσες πιστολια?Εγω διαδηλωνω ειρινικα,δεν ειμαι μπαχαλακιας
Τα μουνοπανα τα στρουμφακια τι ναρκωτικα τους δινουν ..![]()
![]()
οι μπαχαλακηδες δεν σε χρησιμοποιησαν για ασπιδα ή πολιορκητικο κριο;Εγω διαδηλωνω ειρινικα,δεν ειμαι μπαχαλακιας
Τα μουνοπανα τα στρουμφακια τι ναρκωτικα τους δινουν ..![]()
![]()
Βασικα για λεπτομερειες,αυριο ψηφηζουν το πολυνομοσχεδιο,500 μισθο και αμα θες ;)Και για τι πραγμα διαδηλωσες πιστολια?
οι μπαχαλακηδες δεν σε χρησιμοποιησαν για ασπιδα ή πολιορκητικο κριο;![]()
τουλαχιστον εχεις την επιλογη του αμα θες...Βασικα για λεπτομερειες,αυριο ψηφηζουν το πολυνομοσχεδιο,500 μισθο και αμα θες ;)
Χοντρε ολος ο κοσμος δεν ειναι εισοδηματιας σαν εσενα![]()
Ένα κίνημα για ανεξαρτητοποίηση των επτανήσων υπάρχει ακόμα;;;τουλαχιστον εχεις την επιλογη του αμα θες...