bottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Διάβαζε πιο προσεκτικά τι γράφω...Ο Λαζόπουλος είσαι βρε
Διάβαζε πιο προσεκτικά τι γράφω...Ο Λαζόπουλος είσαι βρε
ωραια απαντηση για τους επικριτες σουΜε αυτήν την λογική και αυτοί που κάνουν σάτιρα,δεν θα έπρεπε να επεξεργάζονται κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλον ,αυτό όμως δεν συμβαίνει, κάνουν την σάτιρά τους κανονικά...
Εγώ και όποιος άλλος ενδεχομένως θέλει, γιατί δεν έχουμε το ελεύθερο να κάνουμε χιούμορ (δεν τολμώ να γράψω σάτιρα);...
φιλε τζο εσυ που τις φωτο των κοριτσιων τις εχεις με το συμπαθειο γαμησει δεν σε βλεπω να το γλιτωνεις το μπαν......μεχρι και σε βιντεοκλιπ τις εβαλες να παιζουν .....και το πιο αισχρο ολων.....ωραια απαντηση για τους επικριτες σου
εγω τι εκανες ρωτησα![]()
Διαχωρισμό φωτογραφιών των κοριτσιών...εγω τι εκανες ρωτησα![]()
αυτός είναι στάνταρ ;)Ο Λαζόπουλος είσαι βρε![]()
;)αυτός είναι στάνταρ ;)
φιλε τζο εσυ που τις φωτο των κοριτσιων τις εχεις με το συμπαθειο γαμησει δεν σε βλεπω να το γλιτωνεις το μπαν......
μεχρι και σε βιντεοκλιπ τις εβαλες να παιζουν .....και το πιο αισχρο ολων.....
σε καψουρολαικα ασματα....![]()
Σου ειπα ειναι αλλη αισθηση του χιουμορ ..
εγω μια φορα ειχα κανει ενα σκιτσακι του Σαρουμαν
και με ειπαν (ακουσον ακουσον ) πουστη !
επιδη εκεινες τις μερες εγραφα χαζομαλακιες , στο θεμα τις Δαναηςτρανς
![]()
καραφλιασα λεμεακου πουστης
ποιος σου την ειπε ? τα κοριτσια ?![]()
Τί λες,εμπαίζει τον Γιωργάκη για να γίνει καλύτερος,άρα κάνει σάτιρα.Μιας κι αναφέρθηκε ο Λαζόπουλος.
Ο ορισμός της σάτιρας από τη βίκι:
Η σάτιρα επιχειρεί τον εμπαιγμό κάποιας έννοιας ή προσώπου που ο σατιρικός καλλιτέχνης θεωρεί ότι αξίζει τέτοια αντιμετώπιση με σκοπό συχνά τη βελτίωση του αντικειμένου.
Με βάση αυτό, ο Λαζόπουλος ΔΕΝ κάνει σάτιρα![]()
σωστα ...το αικιου του γιωργου δεν ειναι μεγεθος που επιδεχεται βελτιωσης.....Μιας κι αναφέρθηκε ο Λαζόπουλος.
Η σάτιρα επιχειρεί τον εμπαιγμό κάποιας έννοιας ή προσώπου που ο σατιρικός καλλιτέχνης θεωρεί ότι αξίζει τέτοια αντιμετώπιση με σκοπό συχνά τη βελτίωση του αντικειμένου.
Μιας κι αναφέρθηκε ο Λαζόπουλος.
Τί λες,εμπαίζει τον Γιωργάκη για να γίνει καλύτερος,άρα κάνει σάτιρα.![]()
σωστα ...το αικιου του γιωργου δεν ειναι μεγεθος που επιδεχεται βελτιωσης.....
αντιθετα λοιπον οι αρβυλες κανουν σατιρα.....ο παγκαλος θα μπορουσε να κανει διαιτα μονο με ντοματοσαλατα χωρις το ψωμι και να χασει καποια κιλα να χωραει σε μικροτερο βρακι
Μαλάκα θυμάσαι το επόμενο επεισόδιο που ο Πάγκαλος έστειλε επιστολή κ κόντεψαν να χεστούν από την χαρά τους oι γλίτσες;;;αντιθετα λοιπον οι αρβυλες κανουν σατιρα.....ο παγκαλος θα μπορουσε να κανει διαιτα μονο με ντοματοσαλατα χωρις το ψωμι και να χασει καποια κιλα να χωραει σε μικροτερο βρακι