You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εαν δεν το κανει η ιδια η ιδιοκτητρια του 104 που εχει το δικαιωμα , πιστευω κανενας αλλος δεν το εχειΝα σε ρωτήσω εγώ λοιπόν κάτι...
Συμφωνείς που μου απαγόρεψαν να ρετουσάρω φωτό των κοριτσιών του Φ104 , κάνοντας χιούμορ βέβαια χωρίς να προσβάλλω , με την δικαιολογία ό,τι επεξεργάζομαι κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλον;...
μπορεις να διαβασεις τους ορους που εχει το σαιτ..
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
εαν δεν το κανει η ιδια η ιδιοκτητρια του 104 που εχει το δικαιωμα , πιστευω κανενας αλλος δεν το εχει
μπορεις να διαβασεις τους ορους που εχει το σαιτ..

TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.oldfashionedfamilies.com/forums/images/smilies/sheep.gif[/img[/URL]]
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Καλησποερα :D
[/quote]καλησπερααααααα :smitten:
bottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καποέιρα...Καλησποερα
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
φιλε γραφε και μιλα ελληνικα στο φορουμ.....θα σε μπαναρουν....ειναι πολυ αυστηρα πλεον τα πραματα......ειδες τι επαθε ο αλλος....Καποέιρα...
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
φιλε γραφε και μιλα ελληνικα στο φορουμ.....θα σε μπαναρουν....ειναι πολυ αυστηρα πλεον τα πραματα......ειδες τι επαθε ο αλλος....![]()
Η Καποέιρα , είναι μια Βραζιλιάνικη πολεμική τέχνη

gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
και συ φιλε.....πετα τον μπεκα απ το παραθυρο.....ή δωστον σ αλλον.....εγω το καλο σας θελω...μην παθετε τιποτα...Γεια σου Ταφτααρ![]()

jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Να σε ρωτήσω εγώ λοιπόν κάτι...
Συμφωνείς που μου απαγόρεψαν να ρετουσάρω φωτό των κοριτσιών του Φ104 , κάνοντας χιούμορ βέβαια χωρίς να προσβάλλω , με την δικαιολογία ό,τι επεξεργάζομαι κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλον;...
Εχουν λιγο παραξενη αισθηση του χιουμορ μερικοι
ή εν πασα περιπτωση διαφορετικη ...
Δεν ειδα τι εκανες ? εβαλαες κανα συννεφακι κι ετσι ?
bottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Λέγε Τάφτααρ ποιά είναι η γνώμη σου...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ελπιζω μονο να μην εβαλε καμια ενθετη πουτσα με αρχιδια σε καμια .......Εχουν λιγο παραξενη αισθηση του χιουμορ μερικοι
Δεν ειδα τι εκανες ? εβαλαες κανα συννεφακι κι ετσι ?![]()
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
και συ φιλε.....πετα τον μπεκα απ το παραθυρο.....ή δωστον σ αλλον.....εγω το καλο σας θελω...μην παθετε τιποτα...![]()
![]()
τι επαθες ρε χλαπατσα ?
bottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Με αυτήν την λογική και αυτοί που κάνουν σάτιρα,δεν θα έπρεπε να επεξεργάζονται κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλον ,αυτό όμως δεν συμβαίνει, κάνουν την σάτιρά τους κανονικά...Εχουν λιγο παραξενη αισθηση του χιουμορ μερικοι
Εγώ και όποιος άλλος ενδεχομένως θέλει, γιατί δεν έχουμε το ελεύθερο να κάνουμε χιούμορ (δεν τολμώ να γράψω σάτιρα);...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αμα γινεις λαζοπουλος θα μπορεις να κανεις αυτο που λες....εστω καλαμουκης.....ως μποτομ δεν σε βλεπω να προκοβεις.....για αρχη λοιπον αλλαξε νικ.....Με αυτήν την λογική και αυτοί που κάνουν σάτιρα,δεν θα έπρεπε να επεξεργάζονται κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλον ,αυτό όμως δεν συμβαίνει, κάνουν την σάτιρά τους κανονικά...
Εγώ και όποιος άλλος ενδεχομένως θέλει, γιατί δεν έχουμε το ελεύθερο να κάνουμε χιούμορ (δεν τολμώ να γράψω σάτιρα);...
bottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εννοείται πως όχι!...ελπιζω μονο να μην εβαλε καμια ενθετη πουτσα με αρχιδια σε καμια .......![]()
Δεν ξέρω και εάν μπορώ να τ' αναπαράγω εδώ...
Αν και απ' ότι κατάλαβα , μάλλον μπορώ σε αυτό το θέμα...
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Η γνώμη μου είναι βαρύγδουπη και θα κάνει πάταγο ….άσε είναι ώρα κοινής ησυχίας…Λέγε Τάφτααρ ποιά είναι η γνώμη σου...
Ο Λαζόπουλος είσαι βρεΜε αυτήν την λογική και αυτοί που κάνουν σάτιρα,δεν θα έπρεπε να επεξεργάζονται κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλον ,αυτό όμως δεν συμβαίνει, κάνουν την σάτιρά τους κανονικά...