Επισκέπτης
Ρωσίδι λογικά!!!γαματο μπαζακι,δεν λεω
αξιογαμευτο
Ρωσίδι λογικά!!!γαματο μπαζακι,δεν λεω
αξιογαμευτο
δε ντρέπεσαι λιγάκι, την τεχνική είπα να προσέξουμε!γαματο μπαζακι,δεν λεω
αξιογαμευτο
Mα αυτό προσέξαμε ούλοι!!!δε ντρέπεσαι λιγάκι, την τεχνική είπα να προσέξουμε!
ειδικά εκεί που ανεβοκατεβάζει τα βυζιά της μόνο ένας θιβετιανός γκουρού θα μπορούσε να της το δείξειMα αυτό προσέξαμε ούλοι!!!
Ρωσίδι λογικά!!!
A)Όλα στον έκτορ που ξενοκοιτάζεις.που εξαφανιστήκατε όλοι γαμώ τον παπαζόλη μου?
α) συλλέγω εμπειρίες για να τον ικανοποιώ καλύτεραA)Όλα στον έκτορ που ξενοκοιτάζεις.
Β)ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΡΕ!!!
Α)Είμαι μέγιστη εμπειριά αλλά μόνο στα ονειρά σου,έχω άλλους εραστές!!!α) συλλέγω εμπειρίες για να τον ικανοποιώ καλύτερα
β) δεν γαμώ ρουφιάνους. Απλά τους ραπίζω
α) να τον παίζεις και με το αριστερό, είναι σαν να σου τον παίζει άλλοςΑ)Είμαι μέγιστη εμπειριά αλλά μόνο στα ονειρά σου,έχω άλλους εραστές!!!
β)Την βρίσκω κ έτσι αλλά το κωλαράκι μου ούτε στον ύπνο σου όπως προείπα!!!
A)Οδεπόποτε με το αριστερό,είναι κόντρα στην ιδεολογία μου!!!α) να τον παίζεις και με το αριστερό, είναι σαν να σου τον παίζει άλλος
β) ευτυχώς δεν πολυκοιμάμαι τελευταία
Α)Είμαι μέγιστη εμπειριά αλλά μόνο στα ονειρά σου,έχω άλλους εραστές!!!
β)Την βρίσκω κ έτσι αλλά το κωλαράκι μου ούτε στον ύπνο σου όπως προείπα!!!
AΓΙΑΤΡΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΠεριμένοντας όλα αύτά, συνεχίζω πεισματικά να παίζω με τις πινέζες μου σε έναν δικό μου κόσμο γεμάτο χρώματα που ήλιθιωδώς ακόμα πιστεύω πως δε μπορεί, κάποτε, κάποιος θα τον χαρεί...........
ΤΡΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
που εξαφανιστήκατε όλοι γαμώ τον παπαζόλη μου?
Η σωστή ερώτηση είναι:τί έπινε;;;μετα τον εκτορ τον παπαζολη? :S
τι σκεφτοσουν ονειροπαρμενη??
α) το ότι έχει παραλύσει το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφαλου σου από την συσσώρευση σπέρματος θα έπρεπε να σε προβληματίζει περισσότεροA)Οδεπόποτε με το αριστερό,είναι κόντρα στην ιδεολογία μου!!!
Β)Ούτε ο ύπνος δεν σε θέλει κ κωλοτρίβεσαι σε εμένα το άπιαστο όνειρο ρε;;;
A)Προσπαθώ απλά να μην το σκέφτομαι κ πληγώνομαι!!!α) το ότι έχει παραλύσει το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφαλου σου από την συσσώρευση σπέρματος θα έπρεπε να σε προβληματίζει περισσότερο
β) ευτυχώς με θέλουν κανα δυό θηλυκά ακόμα και την παλεύω
ήταν απαξιωτικός και όχι ερωτικός προσδιορισμόςμετα τον εκτορ τον παπαζολη? :S
τι σκεφτοσουν ονειροπαρμενη??