Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αν δεν μπαζώσεις, δεν χτίζεις
trust me i'm an engineer
αααααχαχαχαχα
μπαζοκιλερ
αν δεν μπαζώσεις, δεν χτίζεις
trust me i'm an engineer
Τα μπαζάκια δεν είναι χαζά. Αν δεν υπολογίσει ο εξαπύρηνος phenom που έχουν στον εγκέφαλο ότι ο άλλος είναι καλύτερος δεν του κάθονται με τίποτις.
σωστο.
αλλα ο μικρός περασε ηδη απ το κοσμο.
για ρωτα τον τι απεκόμησε...
είμαι κοντός, χοντρός, άσχημος και δεν έχω λεφτά να πάω στο Μινσκ.αααααχαχαχαχα
μπαζοκιλερ
Περισσότερους εφιάλτες κ βεβαιότητα ότι οι γυναίκες είστε ηλίθιες κ πολύ κομπλεξικές!!!σωστο.
αλλα ο μικρός περασε ηδη απ το κοσμο.
για ρωτα τον τι απεκόμησε...
Εεεεμ δεν έχετε όλοι την τύχη του Μέμου που είναι πλούσιος,ψηλός,λυγερόκορμος κ δεν γαμεί ποτές ελληνίδες γιατί του πέφτουνε λίγες!!!είμαι κοντός, χοντρός, άσχημος και δεν έχω λεφτά να πάω στο Μινσκ.
Περισσότερους εφιάλτες κ βεβαιότητα ότι οι γυναίκες είστε ηλίθιες κ κομπλεξικές!!!
Αναγκαίο κακό πιο σωστά ακόμα!!!...θα μπορουσες να απαλοιψεις τους χαρακτηρισμους και να γραψεις μονο "απαραιτητες"
χαχαχαχαχα
Ωραίους γείτονες έχεις!!!Δεν είναι χαζές καλέ οι γκόμενες. Βγήκε η άλλη σημαιοστολισμένη πρωί πρωί από πολυκατοικία και ρώταγε σε ποια περιοχή βρίσκεται. Σου λέει με ψώνισε στο μπαρ ο άλλος ζαλισμένη και με χαμηλές αντιστάσεις και μου τον φόρεσε και θα την γλυτώσει έτσι εύκολα? Θα μάθω διεύθυνση και δήμο και θα του γίνω τσιμπούρι.
Δεν είναι χαζές καλέ οι γκόμενες. Βγήκε η άλλη σημαιοστολισμένη πρωί πρωί από πολυκατοικία και ρώταγε σε ποια περιοχή βρίσκεται. Σου λέει με ψώνισε στο μπαρ ο άλλος ζαλισμένη και με χαμηλές αντιστάσεις και μου τον φόρεσε και θα την γλυτώσει έτσι εύκολα? Θα μάθω διεύθυνση και δήμο και θα του γίνω τσιμπούρι.
Δεν είναι χαζές καλέ οι γκόμενες. Βγήκε η άλλη σημαιοστολισμένη πρωί πρωί από πολυκατοικία και ρώταγε σε ποια περιοχή βρίσκεται. Σου λέει με ψώνισε στο μπαρ ο άλλος ζαλισμένη και με χαμηλές αντιστάσεις και μου τον φόρεσε και θα την γλυτώσει έτσι εύκολα? Θα μάθω διεύθυνση και δήμο και θα του γίνω τσιμπούρι.
Λυσσάρα!!!
Φιλουνάδα μαζέψου
Τι ποστάρεις και μας αναβεις. πρωινιάτικα
Θέλης να σού κάνω ένα τσιμπουκάκι ???????
Αν ειναι ακόποτο θα ενδώσω και μετά................................................
μπιρίμπα και καφέδες στην βεράντα
Λίγο γιόγκα για να ηρεμήσουμε. Δώστε έμφαση στην άψογη τεχνική της που έμαθε σε μαθήματα στο Θιβέτ.
[flash=480,320]]