SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
η βοοβμ τι εγινε?![]()
Έλα ντε;
Πολλοί φύγανε. Τώρα και η σίλβα...
η βοοβμ τι εγινε?![]()
Ολες οι ανοργασμικες μπαινουνε με κλωνο ;)Έλα ντε;
Πολλοί φύγανε. Τώρα και η σίλβα...
στο κοσμο την ειδα![]()
Ολες οι ανοργασμικες μπαινουνε με κλωνο ;)
εγω πρεπει να κανω λιγη οικονομιαΘα γαμισουμε αυριο τι θα γινει;![]()
στεφανια2444Προτιμάει να συχνάζει στο κόσμο; Σε λίγο θα πείτε ότι πάει για γάμο...
Τι νικ έχει στο κόσμο;
Ολο και καποιον εχει, απο τους πολλους που εμφανιστηκαν τελευταια ;)Τι κλώνο έχει η σίλβα;
δε θα λειψω μη φοβασαιΚαι με μια γλυκεια ρηση, σας καληνυχτω...
"παω για υπνο, ελπιζω να μη λειψεις απο τα ονειρα μου"
Stam90
εσυ δικε μου τι λες να σπρωξεις?Ολο και καποιον εχει, απο τους πολλους που εμφανιστηκαν τελευταια ;)
Και με μια γλυκεια ρηση, σας καληνυχτω...
"παω για υπνο, ελπιζω να μη λειψεις απο τα ονειρα μου"
Stam90
Αν δε κατσει φαση με την ελλεηνιδα θα ψαξω για βυζαρου νεαρηεσυ δικε μου τι λες να σπρωξεις?![]()
ειχα δει ενα πολυ ωραιο μουνι αλκιβιαδου τον αυγουστο,αλλα δεν την εχω ξαναπετυχειΑν δε κατσει φαση με την ελλεηνιδα θα ψαξω για βυζαρου νεαρη![]()
η ντιανα απο περγαμου 27 ειναι βυζαρου νεαρη αλλα νομιζω οχι του γουστου σουΑν δε κατσει φαση με την ελλεηνιδα θα ψαξω για βυζαρου νεαρη![]()
Ξερω ποια λες,που δουλευε και στη διδυμου το υπογειο.η ντιανα απο περγαμου 27 ειναι βυζαρου νεαρη αλλα νομιζω οχι του γουστου σου
με σκουλαρηκι στο χειλι...ψηλη,ομορφη...αυτη λες?Ξερω ποια λες,που δουλευε και στη διδυμου το υπογειο.
Την ειχα παλια υποψιν τελικα τη πηρε ενα φιλαρακι,μετρια πραγματα.![]()
Σταην αλκιβιαδου λεγανε για μια μιλφ Κατερινα οτι ειναι πολυ καλη,εγω οταν πηγα στα ντελα της αλκιβιαδου πετυχα τρεις Κατερινες,δεν ηξερα ποια ειναι η καλη μεσα στο δωματιοειχα δει ενα πολυ ωραιο μουνι αλκιβιαδου τον αυγουστο,αλλα δεν την εχω ξαναπετυχει![]()
χεχε,εγω 2 νομιζω εχω πετυχει,αλλα δε μου κανει καμια ιδιαιτερο κουκουΣταην αλκιβιαδου λεγανε για μια μιλφ Κατερινα οτι ειναι πολυ καλη,εγω οταν πηγα στα ντελα της αλκιβιαδου πετυχα τρεις Κατερινες,δεν ηξερα ποια ειναι η καλη μεσα στο δωματιο![]()
Οχι,αλλη λεω,μια σχετικα μετρια σε υψος γεματουλα με βυζουςμε σκουλαρηκι στο χειλι...ψηλη,ομορφη...αυτη λες?