ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
κατι τετοια λετε και μας τις χαλατε μετα.....
ναι και σου φευγουν μετα οι αγαπημενες. επειδη κακομαθαν. συνεχισε ηλιθιε
κατι τετοια λετε και μας τις χαλατε μετα.....
Για ιδιωτικης χρησης λεμεσε ποιά? Πουτάνα ή "Ιδιωτικής Χρήσης" ????
ποτε θα παρεις πουλο απο δω μεσα μωρη αγαμητη πατσαβουρα?εγω θελω να διαλεξει το λαθος για σενα αυτι η γκομενα και να σου μεινει το ακουστικο για το κουφο σου
Κατι κοκακολες κατεβασα προχτες το μεσημερι και το βραδακι το σπερμα βγηκε,λεει,πετιμεζι.Υπαρχει! Να πινεις την πορτοκαλαδα στον καναπε και να χαζευεις την αγαπημενη σου τσοντα, ενω σερβιρεις το σπερμα σου με μια καλη πιπα στην αγαπημενη σου. Τι ρομαντικη βραδυα......
Δεν ξοδευεσαι κιολας.δεν υπαρχει τιποτα πιο ρομαντικο απο το να πινεις την πορτοκαλαδα με το ιδιο καλαμάκι.
δεν με πειραζει γιατι το ξερω το ασμα....εγω θελω να διαλεξει το λαθος για σενα αυτι η γκομενα και να σου μεινει το ακουστικο για το κουφο σου
εγω θελω να διαλεξει το λαθος για σενα αυτι η γκομενα και να σου μεινει το ακουστικο για το κουφο σου
Αμα φυγει η γκομενα και τελειωσει το ασμα τι γινεται?οποτε θα υπαρχει η μελωδια στο μυαλο μου μαζι με αυτην και τιποτα αλλο
Αμα φυγει η γκομενα και τελειωσει το ασμα τι γινεται?
και αγαμητη και πατσαβουρα ?ποτε θα παρεις πουλο απο δω μεσα μωρη αγαμητη πατσαβουρα?
Αμα φυγει η γκομενα και τελειωσει το ασμα τι γινεται?
καλη ιδεα αυτη ..... θα το εχεις κανει πολλες φορες ε ?θα φουσκωσει καινουργια το αλλο βραδυ.
και αγαμητη και πατσαβουρα ?
ωιμε !!!!!!!!!!!!!
ετσι εξηγουνται πολλα λοιπον....
κάποτε παλιά τώρα τζίδικα και ντελίβεριτι εγινε κοσμακο πας και σε στουντιο δε μας τα λες καλα καθολου καλα σε λιγο θα πηγαινουμε τσαρκες στο μεταξι α ρε κοσμα α ρε κοσμα
ελα αγγελικουλα παρε να φουσκωσεις το νεο μωρο. δεν ειναι κακομαθημενο και εχει και ετοιμο καλαμακι στο πλαι
http://[URL unfurl="true"]www.lordsofacid.com/multimedia/albums/big/35.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Ποσα ξερεις ατιμουλικο ...... :cool:
καλεσμα στο σπιτι με πλαστικές πούτσες-πολύφωτα παντού να φωτίζουν την πλάση και μια μεγάλη κουράδα απο αγριοχοιρο στη μέση του σαλονιού για αισθητική καύλα!
Για ιδιωτικης χρησης λεμε