kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
κυψελη...πανω απ την πατησιων βσκ...αγιου μελετιου και δροσοπουλου...ειναι στουντιο ομως...ευχαριστω και που κοντα πεφτουν τα μαγαζια κεντρο Πατησιων ???
ελα μαζι με το βλαχακιονειρο ναι
η αληθεια ειναι η εξης ομως
εσυ τον τρως απο ενα βλαχακι, τον γλιτσα ;) ;)
μηπως ειναι σε ενα οροφο 1ο η 2ο αν θυμαμαι καλα?κυψελη...πανω απ την πατησιων βσκ...αγιου μελετιου και δροσοπουλου...ειναι στουντιο ομως...
ελα μαζι με το βλαχακι
απο ενα αρχιδι θα εχετε ο καθενας να γλυφεται
αληθεια στραπονακια σημερα στοιχημα επαιξες
μονοκατοικιες ειναι....απλα στο δροσοπουλου ανεβαινεις πανω οροφο για να γαμησεις.....μηπως ειναι σε ενα οροφο 1ο η 2ο αν θυμαμαι καλα?
αληθεια εσυ νεκροθαφτη του οπαπ
φαε κρεμα γαλακτος βλαχικη.....
ναι...σα να μου κανεις τεστ νιωθω ντενισακιαμηπως ειναι σε ενα οροφο 1ο η 2ο αν θυμαμαι καλα?
1ο αν θυμάμαι καλά έχω να πάω χρόνια ;)μηπως ειναι σε ενα οροφο 1ο η 2ο αν θυμαμαι καλα?
τι να παιξω;κοροιδο ειμαι;αληθεια εσυ νεκροθαφτη του οπαπ
στοιχημα επαιξες
ρε μουνοπανο δε με πιστευεις οτι εχω παει?μονοκατοικιες ειναι....απλα στο δροσοπουλου ανεβαινεις πανω οροφο για να γαμησεις.....
αυτο ενοω , πηγαινα πριν χρονια μεχρι κανα 10 φορες εχω παει σε αυτο το στουντιο ειχα πετυχει και μια μαυρη !!!μονοκατοικιες ειναι....απλα στο δροσοπουλου ανεβαινεις πανω οροφο για να γαμησεις.....
κριτικη εγραψες;ρε μουνοπανο δε με πιστευεις οτι εχω παει?
καλο ηταν το μαγαζι και οι κοπελες και εγω εχω χρονια να παω πηγα ολο κι ολο 10 φορες ειχα κολησει με ντεσισα και καρεα 301ο αν θυμάμαι καλά έχω να πάω χρόνια ;)
ντάρια υπερεκτιμημένη και πολύ φέικ για μένα ;) αλίνα αν δουλεύει ακόμα εκεί δύναμη
3 φορες αλινα,2 φορες ζλατα,λαουρα κοτσιδου,μιχαελα,καρολινα/βαλεντινα,παολα και μπορει να ξεχναω και καμια...αντε μαλακακο...αλλα πριν 3-4 χρονια...κριτικη εγραψες;
στο 95 δεν παιζει να χε στενα δωματια...παντως οταν πηγαινα στα δυο στην Δροσοπουλου ασε που ηταν στενα τα δωματια και στο ισογειο το ενα με λιγα σκαλοπατια , το χειμωνα μεχρι και ουισκακι με κερνουσε η τσατσα και οι κοπελες αψογες διχως βιασυνη ονοματα δεν θυμαμαι !
το ενα ειχε σιγουρα αυτο με τα σκαλοπατια μολις εμπαινες αυτο το θυμαμαι πολυ καλα. και το αλλο στενο αλλα τεσπα ..πανε πολλα χρονιαστο 95 δεν παιζει να χε στενα δωματια...
τεσπα...για μενα καμια απ οσες ειπα δεν αξιζει τα 50...γι αυτο και δεν παταω στουντιο