lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
και τζαμπα τη βγαζουν ...οχι....μου μαγειρευουν στα στουντιο ,οπου ειμαι καλος πελατης.περναω ριχνω ενα πηδημα και παιρνω και το φαι στο ταπερ.....![]()
και τζαμπα τη βγαζουν ...οχι....μου μαγειρευουν στα στουντιο ,οπου ειμαι καλος πελατης.περναω ριχνω ενα πηδημα και παιρνω και το φαι στο ταπερ.....![]()
οχι....μου μαγειρευουν στα στουντιο ,οπου ειμαι καλος πελατης.περναω ριχνω ενα πηδημα και παιρνω και το φαι στο ταπερ.....![]()
εε ναι και γω προχτες εφαγα ενα καρο πατατεςκαι τζαμπα τη βγαζουν ...![]()
οχι....μου μαγειρευουν στα στουντιο ,οπου ειμαι καλος πελατης.περναω ριχνω ενα πηδημα και παιρνω και το φαι στο ταπερ.....![]()
καλως το ντενισακιακαλησπερα σε ολους![]()
![]()
![]()
ε ναι ....παλια κερνουσαν και 12αρια σκατς.....και τζαμπα τη βγαζουν ...![]()
εχεις πουλησει την ψυχη σου στο διαολοε ναι ....παλια κερνουσαν και 12αρια σκατς.....![]()
ε ναι ....παλια κερνουσαν και 12αρια σκατς.....![]()
καλως το lustforlife , εε τι να κανουμε μες στην ζωη ειναι αυτα ειμαι πολυ φαν με αυτην , οπως αλλοι με τον ΠΑΟΚ η ΠΑΝΑΘΑ εγω Ντενισα ;)καλως το ντενισακια![]()
εχεις πουλησει την ψυχη σου στο διαολο![]()
πως αλλιως θα μοιαζα στα 49 για 24;![]()
![]()
αντιγονη τελικα πως την λεν την γκομενα στο κλιπ;
το κωλαρακι του εχει πουλησειεχεις πουλησει την ψυχη σου στο διαολο![]()
εσυ αμα δεν πεις την μαλακια σου δεν γινεταιτο κωλαρακι του εχει πουλησει![]()
μαριαννα μηπως?αντιγονη τελικα πως την λεν την γκομενα στο κλιπ;![]()
ενω εσυ ολες τις εξυπναδεςεσυ αμα δεν πεις την μαλακια σου δεν γινεται.....επρεπε να την αμολησεις παλι
....σε ετρωγε
....δεν κρατιοσουν...
![]()
δε σε χαλασεεσυ αμα δεν πεις την μαλακια σου δεν γινεται.....επρεπε να την αμολησεις παλι
....σε ετρωγε
....δεν κρατιοσουν...
![]()